Haydi TBT Sigarayı Bırakıyoruz
-
tek sorunum uykuyu halen halledeemedim
-
Sevgilimle bırakma kararı aldık daha önceden 4-5 ay bırakmıştım kendi isteğimle olmasada bıraktım tek bi fırt bile içmedim o 4-5 ayda sonra kızdan ayrılınca bi tek 2 tek derken tekrar başladım
kafada bitirirseniz yok çekirdekmiş yok sakız celibon bonibon aramıyosunuz
bizde hatunla 24 saatte 10 tek sonra 5 tek sonra 0 tek olarak planladık bitircez inş :)
-
en güzeli kanka hiç içme daha iyi yemek yersiniz yengeyle
-
Anlamıyorum sigarayı bırakmak o kadar zor değil ki. Nikotin sana iç diyecek bütün bünyen isteyecek ama içmeyeceksin 3 gün sonra en fazla 1 haftaya bir daha istemiyorsun.
Hem öğrenci olup hem sigara içen adam nasıl geçinirki?
-
11 GÜN BIRAKTIM =)) HALADA İÇMİYORUM AKLIMADA GELMİYOR. İRADE MESELESİ ARKADAŞIMIN TAFSİYESİNE UYDUM YOLA DEVAM SIGARASIZ HAYATA YAPMANIZ GEREKEN ŞEY AKŞAM 8 GİBİ ERKENDEN YATMANIZ VE SABAH KALKTIĞINIZDA KAHVALTINIZI YAPIN ARDINDAN BİR SODA İÇİN ÖĞLENE KADAR 2 SODA YA TAMAMLAYIN VE DAHA SONRA ÖĞLEN YEMEĞİNDEN SONRA CANINIZ ÖYLE BİR SIGARA ÇEKECEKİ :d HADİ HESABI SORULMAZ ARDINDAN BİR SODA DAHA AKŞAM EVE GİTTİĞİNİZDE YADA İŞ ÇIKIŞI AYNISINI UYGULAYIN VE ARDINDAN ÇOK ERKEN YATIN VE GÖRECEKSİNİZKİ HAYATINIZDA SIGARA OLMAYACAK SAYGILAR.. FAZLA DAYANAMIYORUM DİYENLER HANGİ ARASA DAYANAMADIĞI ARA ÇEKİRDEKLER GEÇİRSİN VAKTİNİ YADA KİTAPLA 2 GÜN ATLATINIZMI HİÇ BİRŞEY KALMIYOR ARTIK.. KOLAY GELE HEPİNİZE
-
şu an istek yok inşallah bu şekilde devam eder
-
ben kisa malboraya 24 lira veriyorum birakmiyorum siz 10 liraya sigar birakiyonuz helal olsun sigara candir.
-
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------
ben kisa malboraya 24 lira veriyorum birakmiyorum siz 10 liraya sigar birakiyonuz helal olsun sigara candir.
-----------------------------evet sigara candır orası kesin :)
-
Aralık döneminde yani 1 ay sonra askere gidiyorum
oradaki otlakçıların bol bol hikayesini dinledim
bu işte en sevmediğim şey otlakçılıktır o yüzden 1 ay önce sigarayı bıraktım
ama askerden sonra ne olur bilemem
birşeyi neden yaptığın önemli, nedenin sağlamsa gerisi gelir.
sırf zam geldi diye sigarayı bırakıyorsan Bırakabiliyorsan baştan beri yanlış giden birşeyler var demektir.
-
.