Hayko Cepkin -Demedimmi ?(İlahi )
-
Haykoya pek yakışmamış ama adamda goril gibi ses var şerefsizim :)
-
Allahümme Salli Elektro
http://www.youtube.com/watch?v=9FwIPUsceuQ&feature=channel_page
Forumdada verilmişti, gayet güzel..
-
sesine gitmiş valla, helal olsun.
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------kanka eminim bunu söylerken daha çok zorlanmıştır :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------kanka eminim bunu söylerken daha çok zorlanmıştır :)
böğürmediği için rahatlayamamış olabilir mi :)ee bide söylediği şeyin manevi değeri de var.
kasmış kendini baya :)
-
Arkadaşlar bu ilahi değil Nefes'dir, altını çizmek isterim :)
-
tipe bak söylediğne bak :) ama genede güzel olmus..
-
celik bunu yazdı:
-----------------------------tipine bak tipine bak ne varmış adamın tipinde yapıcak yorum bulamıyınca,adam söylediği tarzın en iyisi şuanda,şarkıyı dinlerken adamın fotoyu karşına koyup dinlemiyosun heralde,sese bakıcaksın tipe deil, ibrahim tatlıses te çooookta yakışıklı deil ama impator diyebiliyorsunuz niye adamda ses var.neyse:D Hayko Rulzzz.
-
hacıYKO o da güzel :D
ama klibi beğenmedim, bu herifin biyeri kırıp dökmesi veya entersan bişi olması lazım illa klipte.
öle alıştırdı.
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------celik bunu yazdı:
-----------------------------tipine bak tipine bak ne varmış adamın tipinde yapıcak yorum bulamıyınca,adam söylediği tarzın en iyisi şuanda,şarkıyı dinlerken adamın fotoyu karşına koyup dinlemiyosun heralde,sese bakıcaksın tipe deil, ibrahim tatlıses te çooookta yakışıklı deil ama impator diyebiliyorsunuz niye adamda ses var.neyse:D Hayko Rulzzz.
-----------------------------hoca bana haykoyu savunma ben uzun zamandır severek dinliyorum sadece bu biraz garip olmus.. verdiğin ibo örnegide ne alaka ya :)