Hayko Cepkin-Live At Rock"N Coke "07
-
http://rapidshare.com/files/68163072/Hayko_Cepkin-Live_at_Rock_n_Coke__07.rar ses ii bana göre konser çekimi de olsa canlı canlı ordaydık ztn :) bi de sizlerle paylaşalım dedik :)
-
iyi etmişsiniz guzel paylasım=)
-
23 kişi bakmış 1 kişi tşk etmiş waayy bbeee :D
-
Teşekkürler gülüm
-
ewy indiriyorum +rep falan filan işte saol
-
Bu herifi yakalarsam bi skicem, kapalı olan gözü, diğerinden fazla acılacak...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Bu herifi yakalarsam bi skicem, kapalı olan gözü, diğerinden fazla acılacak...
-----------------------------
hocam ne yaptı söyle cezasını biz keselim :D hayko hoştur yyaa yapmazdı ipnelik :D -
-----------------------------Bu herifi yakalarsam bi skicem, kapalı olan gözü, diğerinden fazla acılacak...
-----------------------------rene abi ne yaptı cidden ? bu arada paylaşım için sağol arkadaşım gidemedim bari görelim :D
-
pit10din bunu yazdı:
hocam ne yaptı söyle cezasını biz keselim :D hayko hoştur yyaa yapmazdı ipnelik :D
-----------------------------Haykonun dini,ırkı ayrı bi kenara tipi bile ofsayt.Aq onun.Rene sktikten sonra onu sikicek çok kişi var.ONa göre sk :)
Alın size deccal aq herkese deccal diyodunuz alın bunada diyin.Doğru düzgün insanlara çamur atacağınıza böyle ipnelere çamur atın.
-
evde indirim simdi dersteyik de adam soadin gitaristine benzio sanki ama soadin da aq hayal kiriklina ugradim :|
-
italyan bunu yazdı:
pit10din bunu yazdı:
hocam ne yaptı söyle cezasını biz keselim :D hayko hoştur yyaa yapmazdı ipnelik :D
-----------------------------Haykonun dini,ırkı ayrı bi kenara tipi bile ofsayt.Aq onun.Rene sktikten sonra onu sikicek çok kişi var.ONa göre sk :)
Alın size deccal aq herkese deccal diyodunuz alın bunada diyin.Doğru düzgün insanlara çamur atacağınıza böyle ipnelere çamur atın.
yaw hocam ne deccalı amk dini öğretme bana gözünü sewiyim :) sadece paylaşım olarak gör dış görünüşe göre kimseyi de yargılama dinimizde böyle bişey yok ;)