Hayretler İçerisindeyim...
-
Haarp nedir sağlıklı bir tanım bulamadım. Ama ABD'nin yine parmağının var olduğunu biliyorum. Arkadaşlar bu ABD nedir arkadaş yaf Japon'yadaki deprem sebebi ABD olabilir.. Libya, Suriye vs deki halkın iktidara karşı ayaklanmasının sebebi ABD olabilir '' 6. maddeyi okursanız ne dediğimi anlayacaksınız '' Hayetler içindeyim hacı.
HAARP’ın resmi kaynaklardaki amaçları:
1-İklimleri değiştirebilir.
2-Kutupları eritebilir veya yerinden oynatabilir.
3-Ozon tabakası ile oynayabilir.
4-Deprem yaratabilir.
5-Okyanus dalgalarını kontrol edebilir.
6-Dünyanın enerji kuşakları ile oynayarak insan biyolojisini ve beynini etkileyebilir.
7-Radyasyon yaymadan termonükleer patlama oluşturabilir.
Yukarıda yazanları tekrar okuyup son 10 yılda yaşanan olayları göz önünüze getirmenizi istiyorum. Aklınıza gelen örneklerin sadece basit doğa olayları veya küresel ısınmayla açıklanamayacağını bir kez düşünün. Dünyamız yaşadığı sıkıntıları sadece doğal nedenlerle mi yaşıyor, yoksa insan parmağı işin içinde mi?edit : Haarp ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için gogıl amcaya haarp nedir diye yazma zahmeti gösteriniz :D
-
Tanrı gibi bişeymiş bu HAARP be
-
Bana şehir efsanesi gibi geldi hocam
-
iklimlendirme çok zor :/
-
efsane
bu teknolojiyi elinde bulunduran ülke olsa saklıyacağını hiç sanmam. hepiniz bana tapacaksınız yoksa sizin a.q der geçer
-
Yani bizde mi bu şeyin elindeyiz . İstanbulda beklenen büyük depremi her an bunlar yapabıır mı ?
-
bunları yapan bişey var ama insan icadı bi makina değil..
-
Psikolojik baskı. Hayırdır Allah mı olmuşlar yani ? 2. Körfez savaşında bu hikaye çok bastırıldı. Yok ABD iklimle oynuyor felan.. belki birşeyler yapabilirler , üstün teknolojileri vardır ama o zaman kendi ülkelerinde ki kasırgaları , depremleri engellesinler..
-
bugrahan45 bunu yazdı:
-----------------------------
efsane
bu teknolojiyi elinde bulunduran ülke olsa saklıyacağını hiç sanmam. hepiniz bana tapacaksınız yoksa sizin a.q der geçer
----------------------------- -
AsilKan bunu yazdı:
Psikolojik baskı. Hayırdır Allah mı olmuşlar yani ? 2. Körfez savaşında bu hikaye çok bastırıldı. Yok ABD iklimle oynuyor felan.. belki birşeyler yapabilirler , üstün teknolojileri vardır ama o zaman kendi ülkelerinde ki kasırgaları , depremleri engellesinler..
-----------------------------onlarıda kendileri yapıyolardur belki he ?
:D
beyler uçmayın amk ya
yok galaktik fedarasyon
yok şimdi de bu
dünyanın elinde olan teknolojiyi biliyoruz, nukleer, hidrojen ve atom bombaları
bunlardan büyük kuvvet henüz yok olsa ortaya çıkardı zaten
-
bugrahan45 bunu yazdı:
efsane
-----------------------------adam haklı
Edeit: http://tr.wikipedia.org/wiki/HAARP
harbiden bole birşeyler varmış