folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Hayretler İçerisindeyim...

Hayretler İçerisindeyim...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu haarp her nasıl bir cihaz ise demek ki öyle dakikada çalıştırılıp dakikada sonuç almıyor bununda bir sermayesi vardır yanılıyormuyum...  Hiç dikkat etmiyormusunuz bu isyanlar genelde müslüman ülkelerde çıkar ve isyan sonrası ABD nin saldırısına uğrar.. Düşünün biraz mantıken

🥒
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

buna benzer bi söylem 17 ağustos depremi sonrasında da çıktı, hatta depremi abd,israil ortaklığı yaptırttı dendi.

tabi efsanede olabilr.

ama böle bişi bizim içinde denmişti.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    N0NSt0P
    N0NSt0P's avatar
    Erkek

2006 yılında marmara depremiyle ilgili bir mail gelmişti. Hala saklarım Haarp adlı kitapdan da bahsediyordu okuyun diye. tesla vs bir sürü şey bir ton detay. Bilgilerin doğruluğunu hiç araştırmamıştım. Ne kadar doğru,yanlış tartışılır. Ellerinde bunları tetikleyip harekete geçirebilen bir cihaz varsa vay halimize. 

Yaşayan bilinç;bir şekilde birşeyin olasılığını, gerçeğe dönüştürme etkenidir. Evrenimizin oluşundaki en önemli unsur, onu gözlemleyen bilinçtir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Facebook
    Facebook's avatar
    Erkek

wikide yazan herşeye inanmayn arkadaş 

onlarıda senin benim gibi adam yazıp onaylıyor

belgeli gerçek piyasad aolan bişey yok

vikiye gir zortt diye bi konu aç araba markası diye 3 resim koy gerçekçi onuda alır adminin kafasına yatarsa

evet facebook adminiyim, 300 tl den aşşa profil kapattırmak için mesaj atmayın lütfen.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    vikipediyi kaynak gosterenlere ayar oluyorum abi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baba3232
    baba3232's avatar
    Erkek

Duymuştum bunu iklim bombası diye :)

"Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız, oturacağınız yer, kendi kıçınızın üstüdür...(Friedrich Nietzsche)"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    degree
    degree's avatar
    Erkek

bende sarı çizmeli mehmet ağa

...Düşmanın yoksa iyilik yap... Söz Ola Kese Savaşı Söz Ola Kestire Başı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

HAARP gerçektir, kitabını okudum ben onun. Gerçektir derken şuan hangi ülkede var hangisinde yok bilemeyiz tabi. Ama böyle birşey gerçekten var. Mucidi de Nikola Tesladır. Kendi deneyleri falan vardır teslanında gökyüzüne elektrik dalgaları gönderme ve atmosferden tekrar yeryüzüne yansıtma vs vs. Tabi tesla bunu silah olarak geliştirmemişti o ayrı.

Gerçek birşey olduğuna emin olabilirsinz

edit: tabi bunun olması illa Türkiyeyle bağdaştırdığım anlamına gelmiyor. Uydurma bence gölcük depreminin sebebinin bu olduğu. Türkiye 4. jeolojik zamanda olmuş daha genç bi toprak yapısına sahip. deprem kuşağındayız zaten. Doğanın kanunlarını komplo teorileriyle açıklamak çok aptalca geliyor bana

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shuqufe
    Shuqufe's avatar
    Erkek

Tam Detay Hatırlayamıorum Ama Bu Tesla nin cihazı da bu tarz özellikelere sahip ti yada böyle şeyler yapabileceği idda ediliyordu..

Toplam Hit: 4975 Toplam Mesaj: 39