Hayretler İçerisindeyim...
-
Arkadaşlar bu haarp her nasıl bir cihaz ise demek ki öyle dakikada çalıştırılıp dakikada sonuç almıyor bununda bir sermayesi vardır yanılıyormuyum... Hiç dikkat etmiyormusunuz bu isyanlar genelde müslüman ülkelerde çıkar ve isyan sonrası ABD nin saldırısına uğrar.. Düşünün biraz mantıken
-
buna benzer bi söylem 17 ağustos depremi sonrasında da çıktı, hatta depremi abd,israil ortaklığı yaptırttı dendi.
tabi efsanede olabilr.
ama böle bişi bizim içinde denmişti.
-
http://facebookvideoindir.gen.tr/komplo-teorisi-filminden-ilginc-tesaduf.html
şunu izlemenizde fayda var.
-
2006 yılında marmara depremiyle ilgili bir mail gelmişti. Hala saklarım Haarp adlı kitapdan da bahsediyordu okuyun diye. tesla vs bir sürü şey bir ton detay. Bilgilerin doğruluğunu hiç araştırmamıştım. Ne kadar doğru,yanlış tartışılır. Ellerinde bunları tetikleyip harekete geçirebilen bir cihaz varsa vay halimize.
-
wikide yazan herşeye inanmayn arkadaş
onlarıda senin benim gibi adam yazıp onaylıyor
belgeli gerçek piyasad aolan bişey yok
vikiye gir zortt diye bi konu aç araba markası diye 3 resim koy gerçekçi onuda alır adminin kafasına yatarsa
-
vikipediyi kaynak gosterenlere ayar oluyorum abi.
-
Duymuştum bunu iklim bombası diye :)
-
bende sarı çizmeli mehmet ağa
-
HAARP gerçektir, kitabını okudum ben onun. Gerçektir derken şuan hangi ülkede var hangisinde yok bilemeyiz tabi. Ama böyle birşey gerçekten var. Mucidi de Nikola Tesladır. Kendi deneyleri falan vardır teslanında gökyüzüne elektrik dalgaları gönderme ve atmosferden tekrar yeryüzüne yansıtma vs vs. Tabi tesla bunu silah olarak geliştirmemişti o ayrı.
Gerçek birşey olduğuna emin olabilirsinz
edit: tabi bunun olması illa Türkiyeyle bağdaştırdığım anlamına gelmiyor. Uydurma bence gölcük depreminin sebebinin bu olduğu. Türkiye 4. jeolojik zamanda olmuş daha genç bi toprak yapısına sahip. deprem kuşağındayız zaten. Doğanın kanunlarını komplo teorileriyle açıklamak çok aptalca geliyor bana
-
Tam Detay Hatırlayamıorum Ama Bu Tesla nin cihazı da bu tarz özellikelere sahip ti yada böyle şeyler yapabileceği idda ediliyordu..