Hayvanlarla Konuşan Mucize Çocuk ...
-
Yakında müstesna basınımızdan "İşte allahın kerameti, kıyamet yaklaşıyor. Dinsiz tahribatçılar gidin namaz kılın :D" lafını da duyarız artık
-
:D:D
-
ben de tayyiple konuşabiliorum ne var bunda :)
ama bu kız aşmış :O
-
antitartar bunu yazdı:
-----------------------------
gerci bizde de devleti yoneten 2-3 tane okuz var sadece okuzce konusabiliyorlar ama bu cocuk hepsiyle anasıo bildigim kadarıyla tebrik etmek lazım usagı
ne kadar yerinde bir tespit yapmışsın arkadaşım -
antitartar bunu yazdı:
gerci bizde de devleti yoneten 2-3 tane okuz var sadece okuzce konusabiliyorlar ama bu cocuk hepsiyle anasıo bildigim kadarıyla tebrik etmek lazım usagı
kralsın ya bu final haftasında beni güldürdün yaa bitanesin yaaa kralsın baba ne güldüm ya hala gülüyom :)eyvallah neşe kaynağı olduğun için
-
antitartar bunu yazdı:
----------------------------merak ediyordm siyasetle oldukca alakasız bi konuyu siyasete hangi beyinsiz cekicek diye..geç kalmadıgın için tskler
-
antitartar bunu yazdı:
-----------------------------akşam akşam krize girdim gülmekten :))))))))))))))))))))))
-
Benim çevremde çok HAYVAN var bende hepsiyle konuşabiliyorum...
-
bu cocuk tercümanlık yapabilirmi acaba....bizim bu ülkeye getirek hala su tayyibe tercüman arıyom.. yol parası neyin verek.. ne kadr istiyorsa verin ak :D yeterki tayyibin dediklerini anlayak :D
-
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------antitartar bunu yazdı:
----------------------------merak ediyordm siyasetle oldukca alakasız bi konuyu siyasete hangi beyinsiz cekicek diye..geç kalmadıgın için tskler
sagolasın hacı iki dakkada anadın beyinsiz oldugumu:p