Hayvanlarla Konuşan Mucize Çocuk ...
-
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------merak ediyordm siyasetle oldukca alakasız bi konuyu siyasete hangi beyinsiz cekicek diye..geç kalmadıgın için tskler
-----------------------------bnde merak ediyordum bu kadar yorumdan sonra neden hiç bi yobaz çıkmamı$ diye xD
Yaw banada yobazca bilen tercuman lazım adamların kullandıkları dilleri afrikalılar bile kullanmıor xD
-
Bush'la iletişim kurabilecek birinin var olduğunu bilmek güzel
-
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------antitartar bunu yazdı:
-----------------------------
gerci bizde de devleti yoneten 2-3 tane okuz var sadece okuzce konusabiliyorlar ama bu cocuk hepsiyle anasıo bildigim kadarıyla tebrik etmek lazım usagı
----------------------------merak ediyordm siyasetle oldukca alakasız bi konuyu siyasete hangi beyinsiz cekicek diye..geç kalmadıgın için tskler
-----------------------------Bende merak edıyordum hangı beyınısız takım tutar gıbı tayybı tutacak dıye :)
-
ya bu hıyarlada konuşabilirmi
-
endthe bunu yazdı:
-----------------------------ya bu hıyarlada konuşabilirmi
en guzel cvp burda... -
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------antitartar bunu yazdı:
gerci bizde de devleti yoneten 2-3 tane okuz var sadece okuzce konusabiliyorlar ama bu cocuk hepsiyle anasıo bildigim kadarıyla tebrik etmek lazım usagı
----------------------------merak ediyordm siyasetle oldukca alakasız bi konuyu siyasete hangi beyinsiz cekicek diye..geç kalmadıgın için tskler
_? -
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------Bende merak edıyordum hangı beyınısız takım tutar gıbı tayybı tutacak dıye :)
-----------------------------aferin lan beyinsiz diince hemen atlıosunuz :) hep böyle dvm edin eu7huhue
-
ei ozm salak iskoylada konuşun çağıralım onu buraya
-
nos18 bunu yazdı:
-----------------------------annesinden şüphelenmek lazım :)) gavur memleketi herşey olabilir aq. çiftliğede yakın :D
-----------------------------:D:D:D bencede :D
-
BiGGest bunu yazdı:
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------aferin lan beyinsiz diince hemen atlıosunuz :) hep böyle dvm edin eu7huhue
-----------------------------senın beyınsızce dırek cumelene hareket baslama hakkını nereden aldıgını bılmıyorum ama senın sevıyene uygun cumle ancak bu olabılırdı