HB Dan Gelmeyen Sipariş

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mart/2003
    Erkek
    antivir-US bunu yazdı

    Ben de kargo bedava, ara sıra evde lazım oluyor diye bally almıştım hb den. Sürat kargo ile 2 haftada gele gele (tinerci jargonu ile) Balley geldi. Ne yapayım amk, 8 liralık şeyin iadesi ile mı uğraşayım, bu yüzden rahat zaten adamlar.

    ASDJAHSKJDHASKJDHASJKDHAKJSDHASJDHKJASDH gülüyorum ben bu adama hep ya. Amk dur bakim bende de var bendeki neymiş çok dikkat etmedim de arkasını okudugunda bir yabancı firmaya satılmış oldugunu öğrendiydim aldıgımda merak edip detaylara bakıyorum o tarz şeylere , de aynı boktur be kral balley bally neyse işte ahaha


    Kurtlar tasma takmaz....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

    Daha açmadım balley'i, kapağı deldigim an fışkıracak lanet:) Nasıl ezdiler üstünde tepindilerse iyice sıkışmış tüp.

    Belki kalite olarak aynıdır veya daha iyidir ama ben ödeme yaparken Balley değil bally parası ödedim. Karaktersiz esnaf bunlar :)


    Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mart/2003
    Erkek
    antivir-US bunu yazdı

    Daha açmadım balley'i, kapağı deldigim an fışkıracak lanet:) Nasıl ezdiler üstünde tepindilerse iyice sıkışmış tüp.

    Belki kalite olarak aynıdır veya daha iyidir ama ben ödeme yaparken Balley değil bally parası ödedim. Karaktersiz esnaf bunlar :)

    AHKSJDAHSKJDAHSKDJHSD açılmamış hali mi o ajshdasjdhasjdhsadkjsahdasdhasjkdashdasdasudıashdasdjaksdasdh


    Kurtlar tasma takmaz....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek
    Mezantalac bunu yazdı

    Öneriler için teşekkürler arkadaşlar. 

    Konuya dönersek sonuçta benim muhatabım Hepsiburada olmuyor mu? Kargo firması tercihi bize ait değil. Orada kimin sattığıda beni çok ilgilendirmez. Müşteriyi ilgilendiren kısım hangi fiyat uygun, kartını kullandığı site güvenilir mi? 

    Doru. Muhatap hepsiburada. Sorunu çözerler diye düşünüyorum çözmemeleri enteresan. Daha detay versene


    ...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Mart/2007
    Erkek

    Gecen sene hdmi kablo ile lehim pompasi almistim. Hdmi kablo iyiydi pompa farkli marka geldi. Bide elektronik magazasi piyasada bilinen dukkan satici. Kucuk esnaf cok bozdu. Gittigidiyorda da benzer bisey yasadim. Kargo cikmadan iptal et dedim. Dokumantasyonuna bakinca iptal etmesi gerekiyor, satici cikarttiktan sonra mesaja cevap veriyor. Kk olsa amazon disinda alisveris yalan. Mng falan bakmadan amazondan alican, en azindan iade suresi uzun. 

    Hepsiburada'nin musteri hizmetlerine bile ulasman mucize. Senin durumunda bir cok kisi var anlasilan https://www.sikayetvar.com/hepsiburada/kase/teslim

    Edit: sikayetvar a kayit acanlardan iade alan var. Kayit ac eger bunlardan biri sen degilsen ((: Acaba kargo teslim sureleri dolmasin diye teslim edildi seklinde gosteriliyor olabilir mi? Bu virus mevzusuna kargolar cok feci calisiyor. Ben pandemide Izmir'deydim. izmir icinden urun gonderemediler. Parani kurtarmaya bak ne olur ne olmaz.

    tarzan tarafından 29/Haz/20 03:05 tarihinde düzenlenmiştir

    Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    antivir-US bunu yazdı

    Daha açmadım balley'i, kapağı deldigim an fışkıracak lanet:) Nasıl ezdiler üstünde tepindilerse iyice sıkışmış tüp.

    Belki kalite olarak aynıdır veya daha iyidir ama ben ödeme yaparken Balley değil bally parası ödedim. Karaktersiz esnaf bunlar :)

    ortasından sıkıştırıp, sonra Kapak ve (diğer uçtaki) katlanmış metal kısımdan birbirine zıt yönde çeksen, tüpün şekli düzelir belki. 

    ~@~

    @DevilKingTr ,  ^^D`


    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Şubat/2006
    Erkek

    Geçmiş olsun hocam, Hepsiburada kendisini acayip derecede bozdu, alacağım ürünleri ya amazondan alıyorum ya da gidip ana satış bayisinden alıyorum artık, fazla para veriyorum ama en azından güvenilir yerden alıyorum. 

    bende benzer sorunu avansas.com ile yaşıyorum, 22/05/2020 tarihinde dezenfektan aldım, kokusu çok kötü dedikleri için kargoyu hiç teslim almadan iade gönderdim, kargo adamların eline ulaşalı 19 gün oldu, ben kayıt açtıralı 1 haftayı geçti, halen iade edilecek param, bugün mail attım tekrar, 2. hesap kesimi geliyor, adamlar daha benim paranın iadesine karar verecek. 


    Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Şubat/2011
    Erkek
    Liquid bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    noname bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

    Bankaya harca itirazı yap diyeceğim ama Hepsiburada ben ürünü gönderdim faturasıda bu diye savunma yapacağından oradan bir şey çıkmaz.

    Tek çare tüketici hakem heyeti. Oradanda 6 aydan önce karar çıkmıyor ne yazık ki. Hepsiburada öyle böyle değil çok fena bozdu. Kendi sattığı ürünlerde bile sorun çıkarıyor. 

    Öyle bişey yok. Banka itiraz talebinde bulun. Ürünün parasını ödedim, yanlış kargo kodu neticesinde teslim edildiğini söylüyorlar ancak ürün bana gelmedi, ödememin geri çekilmesini istiyorum şeklinde belirt. Veya kargo kodunu incele işte adres doru gözüküyorsa yanlış adrese yanlış kişiye teslim edilmiş gözüküyor de. Neysem. Karşı tarafın teslim ispat yükümlülüğü var biliyorum. 

    Banka o kadar detaya girmez. Karşı taraftan ürünün faturasını ve kargo gönderim kodunu ister. Hepsiburada'da ibraz eder banka müşteriyi haksız bulur.

    Ters ibraz işlemlerinde genellikle aşağıdaki prosedür işlemektedir:
    - Kart sahibi, kartın ait olduğu bankaya itirazını iletir.
    - Kart sahibi banka, bu itirazı iş yeri bankasına yönlendirir.
    - İş yeri bankası da ilgili itirazı iş yerine sunar ve işlem ile ilgili belgeleri talep eder.
    - İş yeri ilgili belgeleri bankaya iletir.
    - Eğer iş yerine tanınan sürede hiç belge iletilmediyse veya gönderilen belgeler yeterli görülmezse, itiraz edilen tutar iş yeri hesabından çekilir ve kart sahibi bankaya iade edilir.
    -Gelen belgeler yeterli görülürse, itiraz reddedilir. İş yeri ilgili tutarı iade etmek zorunda kalmaz.

    Ha tabi yine itiraz etsin sonuçta taş atıp kolu yorulmayacak. Yalnız 2 aya gidiyor neredeyse ödemeyi yapalı. Banka kabul eder mi şüphem var.

    Hocam teslim alan kart sahibi gözükmüyorsa banka ne diye talebi reddedecek anlamadım? Daha ne yapması lazım? Parasını ödemiş malı alamamış. 

    @Mezantalac hocam HB tam olarak ne diyor teslim alan ben değilim diyince o kısmı anlamadım. O Kısmı açık yazmamışsın. HB siz teslim almış gözüküyorsunuz dediyse hem bankaya hem THH ye başvur banka red verirse THH ile alırsın. Böyle işler gerçekten can sıkıyor. Adamın gidip HB ye dalası geliyor. Taksit ödücen ortada mal yok. Borusan malı yanlış teslimat yapmış anlaşılan. 

    Hepsiburada birşey diyemiyor sıkıntının kaynağıda bu ya zaten. Kayıt açtık ilgileneceğiz. Başka cümle ogrenmemis müşteri hizmetleri


    "Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2005
    Erkek
    Mezantalac bunu yazdı

    Hepsiburada birşey diyemiyor sıkıntının kaynağıda bu ya zaten. Kayıt açtık ilgileneceğiz. Başka cümle ogrenmemis müşteri hizmetleri

    Onu bekle hocam önce, oradan sonuç alamazsan yasal yollara başvurursun. Biraz sıkıştır tabi bekle derken sana dönmez onlar kolay kolay gerekirse hergün ara sor.


    İmzalamazsam ne olcak?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Mayıs/2007
    Erkek

    hepsiburada baya sapıttı , son siparişimde her zaman geldikleri kargo adresimi bulamadılar , eksik adres dediler tekrar denenecek dediler , teslimata çıktıyla hata arasında 3 dakika var nasıl becerdilerse :) mal geri iade oldu bir ay her gün wp hatlarına bağlandım geçen gün iade tutarı yattı , kasten mal getirmiyolar herhalde , satmakmı istemiyolar ne yapmaya çalısıyolar mechul ,

    uzun bir süre hb den alışveriş yapmayı düşünmüyorum


    le le le sakine
Toplam Hit: 4717 Toplam Mesaj: 42
borusan elimar paraya çöktüler hepsiburada