Helal Olsun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

gerçekten hayran kaldım. çok güzel

All I need is a possibility.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

99 depreminde diğer illerden çoğu hırsız kocaeli bölgesine akın ettiler. Biliyolardı çünkü insanlar evlerine giremeyeceklerdi ve onların işi çok daha kolay olacaktı. Hatta Bergama Garnizonundan yardım için getirilen askerlerden bir tanesi gölcükte göçükte bulduğu bir miktar altını toprağa gömmüştü daha sonra almak için. Daha kimbilir neler neler vardı.

Edit : http://www.ugurelektronik.com/WEB2/Sayfalar/Default.asp?gbk=05&bslk=Mehmet%E7i%F0i%20%FCzen%20deprem%20ya%F0mas%FD%20&IDS=63

yukarıdaki linkte haberi var.

Naber la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:
    -----------------------------

Biz de evde onu tartışıyorduk. Mesela dün haberde japonların sırada beklemesini göstermişlerdi. Ondan sonra türkiyede yardım mı ne dağıtıyorlar oradaki kargaşayı göstermişti. İşte onun için derim ki ırk, dil, cinsiyet bunların hiçbiri önemli değil. Biz övünüyoruz Türküz, Türk kanı var bizde vs diye. Önemli olan öküz olmamak.

sanırım ilk defa aynı fikirdeyiz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

Sadece kendini düşünen bir topluluk değil gerçekten de tebrikler.. O durum da bile düzenlerini bozmuyorlar sa denecek tek şey var başlıkta olduğu gibi helal olsun.

🥒
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

99 Depremin de Gölcük'de kurtarma çalışmalarında 18 gün boyunca çalıştım. Gördüklerim ve yaşadıklarım kimi zaman insanlığımdan hatta aynı kişiler tarafından soluduğum havadan bile nefret ettim. Bir kaç tane şerefsizi öldürmek üzereyken ekip arkadaşlarım tarafından elimden alındı.

En basit olarak anasını, babasını kaybetmiş bir kız çocugunu akrabasıymış gibi göstererek almaya çalışan sapığın biri , suratında kasatura ile koyduğum damga ve topal bir bacak ile elimden zor kurtuldu..

Dağıttığımız ekmek ve konserveleri beşer onar almayı başararak bir sokak ötede tezgah açıp satmaya çalışan, kurtarma çalışmalarına katılır gibi görünüp kadınların kollarından boyunlarından bilezikleri ve kolyelerini alıp yıkıntılar arasında bırakıp kaçanlar, yıkılan magazalardan ne var ne yok yüklenip götürmeye çalışanlar hala hatırladıkça sinirlerim oynuyor.

Her zaman övünürüz, biz asker milletiz diye ama daha sıraya düzgün girmeyi bile beceremeyiz, biz söyleyiz biz böyleyiz deriz. Yok arkadaş benim bildiğim; bizler göçebe bir millettik ve bu genlerimize işlemiş, en güzel ve en uygun yerleri bulur yerleşir o yerleştiğimiz yerin posasını çıkartıp başka yerler ararız. Orta Asyadan kalkıp geldik ve bu bereketli topraklara yerleştik Allaha şükür ki bu topraklar o kadar bereketli ki her konuda; binlerce yıl geçti halen posasını çıkartamadık çok şükür...

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Facebook
    Facebook's avatar
    Erkek

ozsar07 özetlemiş türkiye gerçeğini

evet facebook adminiyim, 300 tl den aşşa profil kapattırmak için mesaj atmayın lütfen.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Hocam zaten bizde o deprem olsaydı ne o saydığın süpermarketler kalırdı nede Huysuzluk çıkaracak insan. ;)

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

ozsar07 haklı dağılın.

=)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheWorm
    TheWorm's avatar
    Erkek

diğer ülkeler sütten çıkmış ak kaşık.sadece türkler mi açgözlü,bencil yani :D güldürme hoca

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Facebook
    Facebook's avatar
    Erkek

TheWorm bunu yazdı:

diğer ülkeler sütten çıkmış ak kaşık.sadece türkler mi açgözlü,bencil yani :D güldürme hoca

kapı komşum hırsız e ben niye çalmıyayım

kapı komşum pezevenk ben niye karı satmıyayım

kapı komşut götveren ben niye vermiyeyim mi diyosun sen hoca ?

evet facebook adminiyim, 300 tl den aşşa profil kapattırmak için mesaj atmayın lütfen.
Toplam Hit: 7304 Toplam Mesaj: 46