Helal Olsun Şu Baykala
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------baykal dan RTE ye :
tayyipcigim gel butun dokunulmazliklari kaldiralim,
basbakan cevap vermez
gel o zaman sadece senin ve benim dokunulmazligimizi kaldiralim ornek olalim
onada gelmiyor
-------
niye rte kabul etmiyor acaba ?
simdi bu yazidan x partilim y partiliyim diye sonuc cikartacak millet,
yaziyorum takim tutar gibi parti tutmuyorum ben kim dogruyu yapiyor kim dogruyu soyluyor altina imzami atarim.
-----------------------------
22 temmuz seçimleri öncesinde erdoğan'dan baykal'a : tek başına iktidara gelemessem siyaseti bırakırım.buna herkesin önünde yemin ediyorum.aynı şeyi baykal ve diğerlerinden de bekliyorum.madem bu kadar iddialılar, tek başına iktidar olacaklarını düşünüyorlar ??
baykal ne yaptı ? rodos'a yüzerim diye saçmaladı : ))
dokunulmazlıkların kaldırılmasını madem bu kadar istiyor, bi yasa tasarısı sunsun meclise.o zaman daha iyi görünür halkın gözünde.bu adam gerçekten istiyor diye.kendininde işine geliyor dokunulmazlıkların kalkmaması, asla kalkmayacağınıda biliyor.sadece konuşuyor baykal.hani icraat ? -
ayıdan post baykaldan dost olmaz :) topu aynı
-
stillalive bunu yazdı:
iftira atmak ne zamandan beridir basın özgürlüğü oluyor hele hele iftira attığın kişi o ülkenin Başbakanıysa, bunun bir bedeli olmalı.
-----------------------------iftira nerdne biliyorsun ??Bunu alman savcılığı diyor.Belki gerçekten böyle bir olay var ? Erdoğan ısrarla kapatmaya gündem değiştirmeye çalışıyor.
faithack en azından rodosa yüzeirm dedi yüz!Ayrıca erdoğan kazanamazsaydı kapatılacatı zatendava vardı hakkında.
hala kalkıp icraat diyorsun ya..
-
fatihack bunu yazdı:
22 temmuz seçimleri öncesinde erdoğan'dan baykal'a : tek başına iktidara gelemessem siyaseti bırakırım.buna herkesin önünde yemin ediyorum.aynı şeyi baykal ve diğerlerinden de bekliyorum.madem bu kadar iddialılar, tek başına iktidar olacaklarını düşünüyorlar ??
baykal ne yaptı ? rodos'a yüzerim diye saçmaladı : ))
dokunulmazlıkların kaldırılmasını madem bu kadar istiyor, bi yasa tasarısı sunsun meclise.o zaman daha iyi görünür halkın gözünde.bu adam gerçekten istiyor diye.kendininde işine geliyor dokunulmazlıkların kalkmaması, asla kalkmayacağınıda biliyor.sadece konuşuyor baykal.hani icraat ?
-----------------------------hicbirsey yazmiyorum
bi arastir oyle gel, kulaktan dolma veya kafana gozune gore yazma istersen
-
hacı bu sitede zumsuk ile underzero fanatik akpli :) hala böyle başlıklarla oy kazandırıyolar la akp son ankette %55 çıktı sayenizde biraz kasın bakalım %80 olunca haber veririm size :)
tayipi sevmiyorum ama baykaldan nefret ediyorum nefret ettiğim birisinin başlığını görünce düşmanımın düşmanı benim dostum psikolojisine bürünüyorum otomatikmen iyiyi kötüyü halk değerlendirir ben akılsızmıyımki böyle böyle diye açılama yapıyorsunuz
-
işine gelince destekleyince ses çıkarma ortaklık bozulunca bas bas bağır çocuk gibi
-
Akşam Tayipinde doğanında konuşmalarını dinledim doğan a hak verdim :) şöyleki aydın doğan istemedim demiyor istedim diyor araziyi ben devletten herzaman birşey istiyorum diyor
hak verdiğim yan ise bu adam vergi rekortmeni bu ülkeye en çok verigiyi bu adam veriyor bu adam bu ülkeye okadar vergi veriyorsa bu devlettende isteme hakkına sahiptir.(aydın doğan ı sevmem ama durum bu) sevmemek başka hakkını yemek başka
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hacı bu sitede zumsuk ile underzero fanatik akpli :) hala böyle başlıklarla oy kazandırıyolar la akp son ankette %55 çıktı sayenizde biraz kasın bakalım %80 olunca haber veririm size :)
tayipi sevmiyorum ama baykaldan nefret ediyorum nefret ettiğim birisinin başlığını görünce düşmanımın düşmanı benim dostum psikolojisine bürünüyorum otomatikmen iyiyi kötüyü halk değerlendirir ben akılsızmıyımki böyle böyle diye açılama yapıyorsunuz
-----------------------------hoca çok boş konuşuyorsun yazsana baykalı sevmeme nedenini?
Piyasada herkezin söylediği "siyaset yapamıyor" , "chpnin başında olmasa oy veririm" gibi yıkanılmış beyinlere enjekte edilen sözlerden başka hiç birşey bulamazsın.Toplum çok güzel idare ediliyor.
Baykal görevini yeteri kadar iyi yaptı.Bu işler lafı at kaç olmaz..İcraat mi git araştır kaç saçma salak yasayı engelledi, mahkmeye verdi git yaptıklarına bak.Şimdi bak sizin o çok sevdiğiniz tayyip erdoğan nasıl baskı uyguluyor, demokrasiden cumhuriyetten ayrı yol çiziyor buna karşı baykal nasıl demokratik isteklerde bulunuyor.
Hey yavrum hey!!
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------baykal dan RTE ye :
tayyipcigim gel butun dokunulmazliklari kaldiralim,
basbakan cevap vermez
gel o zaman sadece senin ve benim dokunulmazligimizi kaldiralim ornek olalim
onada gelmiyor
-------
niye rte kabul etmiyor acaba ?
simdi bu yazidan x partilim y partiliyim diye sonuc cikartacak millet,
yaziyorum takim tutar gibi parti tutmuyorum ben kim dogruyu yapiyor kim dogruyu soyluyor altina imzami atarim.
hepar ın vaadleri arasında dokunulmazlıkların kalkacağı var .ama bence bu biraz tehlikeli olur.
siyasetçiler bazılarının elinde oyuncağa dönüşür. çok fazla haddinden fazla ve bazende gereksiz yere dokunabilirler bazı şahıslara,bu tehlikeli olmazmı?
ayrıca dokunulmazluklar kalkacaksa tüm kurumlarda kalkmalı sadece milletvekillerinde değil.
bildiğim kadarıyla bunlardan bazılarınada baykal karşı....
ayrıca evet rodosa kadar yüzeceğim de dedi:) iyi yüzücüdür her sabah koşusunda karşılaşırdım kendisiyle koşudan sonra yüzerdi.
ama ben bir çok tutarsızlık görüyorum kendisinde önce ergenekonun avukatlığına soyundu .baktıki iş ciddi sustu ..
ya konuşacaksın arkasında duracaksın.
yada susacaksın.
-
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------Peki bu savunan arkadaşLar Neden RTE dokunuLmazLığını kaLdırmıyor? Madem suçsuz sadece üLkeyi yönetiyor doğru düzgün(!) dürüst bi başbakan BaykaL çok güzeL bişey önermiş Eşit oLaLım ozaman payLaşaLım kozLarımızı demiş...Hem BaykaL'ın her söyLediğine her sözüne cevap veren adam buna neden vermiyor?
Ben söyLiyim: G.tü Yemiyor :)
-----------------------------sen tahribatın admini olsan tahribatı kolayca hacklayacak bir açık bırakırmıydın? hemde kendi isteğinle? adamlar kapatma davasından zor sıyırdı chp gibi yandan yemiş partiler bnu kendilerine koz olarak kullanacağını sanmıyormusun oı yüzden kaldırmıyor ben olsam bende kaldırmam chp bu teklifi verdiuse hele hiç kaldırmam dahada korumaya alırım kendimi. şeytanın ne yapacağı belllşi olmaz.
-----------------------------Zor sıyırdı diyosun ve yazından suçsuz gibi gösterdiğin beLLi onLarı peki sen türk mahkemeLerine güvenmiyormusun ki dokunuLmazLığını kadırmasını istemiyosun?
Madem ki suçsuz bırak dokunuLmazLığını kaLdırsın kendisini yüce türk mahkemeLerinin eLine bıraksın..
Yoksa Kendi yönettiği üLkenin mahkemeLerine güvenmiyormu senin gibi ?