folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Helal Olsun Şu Baykala

Helal Olsun Şu Baykala

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Baykal'ın muhalefetine bişi demicem ama Lider olmadığı kesin...

Sol'a bir lider lazım o da Deniz Baykal değil. 

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    bişi merak ediyor bilmediğim için soruyorum baykal chp nin başındayken hiç iktidara geldimi? hangi yıl geldi?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

skyvalet bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bu haberlerden daha çok çıkcak daha çok göricez umarım halk biraz daha akıllanıyodur bu haberler sayesinde.

:) abi bi önceki sayfaları oku sence akıllanacak gibiler mi ? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    bişi merak ediyor bilmediğim için soruyorum baykal chp nin başındayken hiç iktidara geldimi? hangi yıl geldi?

yani ???? bir ülkede birilerinin başa glemesi sağlam adam olamsından kaynaklanmıyor özelliklede Türkiye de.Başa geldiyse süper mi oluyor demek ?

Erdoğan şimdi dinsiziim dese kaç kişi oy verir ???

Ne saçma mantıklar kuruyorsunuz.Ülkerin yarısından fazlası dinci adam müslüman olsun namaz kılsın veririm oy diyor.Bu mantıkla gidersen ohooo... 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

baykal dan RTE ye  :

tayyipcigim gel butun dokunulmazliklari kaldiralim,

basbakan cevap vermez

gel o zaman sadece senin ve benim dokunulmazligimizi kaldiralim ornek olalim

onada gelmiyor

-------

niye rte kabul etmiyor acaba ?

simdi bu yazidan x partilim y partiliyim diye sonuc cikartacak millet,

yaziyorum takim tutar gibi parti tutmuyorum ben kim dogruyu yapiyor kim dogruyu soyluyor altina imzami atarim.

rte nin bi tane dogru işini dillendirdigini hatirlamiyorum.bu adamin hic mi dogru işi,dogru sözü olmadi.

------

simdi bu yazidan x partiliyim y partiliyim diye sonuc cikartmasin millet,

objektifim.

All I need is a possibility.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı:

rte nin bi tane dogru işini dillendirdigini hatirlamiyorum.bu adamin hic mi dogru işi,dogru sözü olmadi.

------

objektifim.

hoca adam ülkesyi sattı şimdi kalkıp 70 milyona kişi başı 1 milyar + maaş  veriyorum dese ne olacak ? Destekleyeceğimizi mi sanıyorsun ?

iyi işleride vardır tabi 1-2 tane köşeye sıkışmış.Ama kusura bakma ATatürk düşmanı, Atatürk e yıllar önce hakaret eden, evrupa birliği hakkında ileri geri konuşan, milletin dizinin dibinde oturan bir başkan kalkıp birde üsütne ülkeyi satmaya başlarsa istediği iyi işi yapsın benim en büyük düşmanımdır 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    mizahi bunu yazdı:

------

objektifim.

----------------------------

benim x partisinin haksizliklari yaziyor olmam y partisi yandasi olmam mi anlamina geliyor ?

varmi dogru yaptigi birsey ? 

disli icin bile yanlis yapan kim olursa olsun icimizde barindirmayiz dedi  adami sadece gorevinden istifa ettirdiler (nezaketen)

adam hala parti de aktif rolde,

iyi diye gosterilen hastane okul acilislarina bi bak o kurum zaten acilmis ve faaliyette olan bi yer oldugunu goreceksin.

peki diyelim ben y partisindenim veya z partisindenim

siz nasli hala bunca yolsuzluk haksizligi gormezden gelebiliyorsunuz 

benim haksizligi yaziyor olmam neden bu kadar rahatsiz ediyor sizleri ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek

hocam tamam mualefet işini yapıyorda bunu her hususa yansıtırsa mualefet kendi tarafınada zarar veriyo , geçenlerde rte bişi söyledi ilk defa katıldım kendisine , baykal bok atmaktan başka bişi yapmaz baabında

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

hocam zaten ben bu ülkeyi anlamıyorum en malaklar başbakan oldu baykal gibi bir adam başbakan olamıyor türkiyeye mesut yılmaz başbakan oldu, erbakan başbakan oldu, süleyman demirel başbakan oldu ... Baykal gibi bir adam başbakan olamadı allah aşkına bir karşılaştırın ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hMhM
    hMhM's avatar
    Erkek

açıkça söyleyim 4 sayfanın tamamını da okumadım ilk posta göre cevap vereceğim.

baykal'ı neden sevmiyorum? benim için cevap şu. işçinin. garibanın kısacası halkın yanında olması gereken bir parti sadece entellektüel kesim dediğimiz kalbur üstününün partisi oluyorsa ben o partiye sol parti demem. sol görüşlüyüm ama sırf bu yüzden bugün seçim olsa sol partiye oy vermem(hiç birine vermem aslında). zaten bu dediklerim sadece deniz baykal için değil bütün sol liderleri ve hatta bütün parti liderleri için geçerli aslında.

kenarda köşede takılırım ben
Toplam Hit: 6965 Toplam Mesaj: 60