Helal Olsun Ünv.Li Gence (İnce Ayar İçerir)
-
Ben olsam açsan gel yemek ısmarlayım diye bağırırdım.
-
b i l a l i ve a k p yi zerre kadar sevmem ama ne alaka anlayamadım. hadi sıfırlanamayan paraların hesabını sorsa neysede madenciyle ne alaka bilo onu çözemedim.
-
snnyk bunu yazdı
Ben olsam açsan gel yemek ısmarlayım diye bağırırdım.
aynen böyle güzel ayar olurdu da çocuk aklına gelen ilk şeyi sallamış.
-
Afedersiniz ama videodaki samimiyetsizliği sikeyim. Şimdi videoda gördüklerinizi siktir edin ve öncesine bakalım.
Kamera çalışır vaziyette eleman başlıyor bağırmaya. Ya öncesi?
Kısa bir süre öncesinde eleman yüksek ihtimalle ben böyle bir şov yapıcam bilali göt edicem düşüncesine bürünüp beraber yemek yediği kız arkadaşına telefonunu çıkarıp kaydetmesini söylüyor. Peki sahip olduğu vicdanı bir şova dönüştürmeye ne gerek var?
Neyse geçtim burasını. Kısaca videoya da değineyim. Eleman atarlı atarlı bağırıyor. Yanlış anımsamıyorsam 3 defa hesabını soracağız diyor. Sesi gür çıkıyor bayağı. Madem kamera var piyasada, kayıt ettiriyorsun güzelim kızcağıza ne diye sonrasında pısıp oturuyorsun, sesin titreyerek geliyor? Neden yüzüne karşı çatalı sallaya sallaya şerefsiz diyen dallamaya haddini bildirmiyorsun?
Cidden böyle videonun samimiyetsizliğini, başlığı yansıtmayışını, videodaki konunun bütünsüzlüğünü toptan sikeyim.
-
Gereksiz ve Yersiz bir tartışma olmuş. gemicik dese kabul edilebilir. Bilal ve direk soma muhabbeti ne alaka?
-
SpectatorX bunu yazdı
bu tahribatta da her yer siyaset olmus amk silinsin şu siyaset konuları. Siyaset siyasetçilerin işi işsizlerin değil
konu siyaset değil. kansız bir köpeğe verilen tepki..
-
Haymatlos bunu yazdı
Afedersiniz ama videodaki samimiyetsizliği sikeyim. Şimdi videoda gördüklerinizi siktir edin ve öncesine bakalım.
Kısa bir süre öncesinde eleman yüksek ihtimalle ben böyle bir şov yapıcam bilali göt edicem düşüncesine bürünüp beraber yemek yediği kız arkadaşına telefonunu çıkarıp kaydetmesini söylüyor. Peki sahip olduğu vicdanı bir şova dönüştürmeye ne gerek var?
Neyse geçtim burasını. Kısaca videoya da değineyim. Eleman atarlı atarlı bağırıyor. Yanlış anımsamıyorsam 3 defa hesabını soracağız diyor. Sesi gür çıkıyor bayağı. Madem kamera var piyasada, kayıt ettiriyorsun güzelim kızcağıza ne diye sonrasında pısıp oturuyorsun, sesin titreyerek geliyor? Neden yüzüne karşı çatalı sallaya sallaya şerefsiz diyen dallamaya haddini bildirmiyorsun?
Cidden böyle videonun samimiyetsizliğini, başlığı yansıtmayışını, videodaki konunun bütünsüzlüğünü toptan sikeyim.
Olaya hangi pencereden baktığın ile doğru orantılı bu durum.
Ben o gencin yerinde olsaydım söyleyeceklerimi yazar öncesinden hazırlanırdım. neden mi? Böyle gayet normal bir tepkşye kan emici orospu çocuklarının nasıl tepki gösterdiklerini halkı uyutmak kimseye birşey duyurmadan alttan alttan nasıl iş yürüttüklerini göstermek için profesyonel kamera tutardım.
Şimdi oldu mu?
rappermcs tarafından 29/May/14 08:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Haymatlos bunu yazdı
kaydediyor ki başına bir iş gelirse görüntüsü olsun. hem belki de kaydetmeyi karşısındaki eleman istedi, nereden biliyorsun.
neyse ben de geçtim burayı...
benim üstüme o kadar koruma yürüse altıma ederdim ama çocuk hiç kendini bozmuyor. sonlara doğru korumaların sesi titriyor.
cidden böyle yorum yapanların samimiyetsizliğine ve videoları bi' taraflarıyla izlemelerine toptan KARŞI çıkıyorum.
ayrıca KÜFRETME!
-
esnaf haklı bence, korumalar bu arada götoş tabi , adamın beraber yemek yediği adamda sattı elemanı sanki iki dakkada.
-
Sordu hesabını,