folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Helal Olsun Ünv.Li Gence (İnce Ayar İçerir)

Helal Olsun Ünv.Li Gence (İnce Ayar İçerir)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

Ben olsam açsan gel yemek ısmarlayım diye bağırırdım.

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

b i l a l i ve a k p yi zerre kadar sevmem ama ne alaka anlayamadım. hadi sıfırlanamayan paraların hesabını sorsa neysede madenciyle ne alaka bilo onu çözemedim.

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    snnyk bunu yazdı

Ben olsam açsan gel yemek ısmarlayım diye bağırırdım.

aynen böyle güzel ayar olurdu da çocuk aklına gelen ilk şeyi sallamış.

. . .. . ... .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Afedersiniz ama videodaki samimiyetsizliği sikeyim. Şimdi videoda gördüklerinizi siktir edin ve öncesine bakalım.

Kamera çalışır vaziyette eleman başlıyor bağırmaya. Ya öncesi?

Kısa bir süre öncesinde eleman yüksek ihtimalle ben böyle bir şov yapıcam bilali göt edicem düşüncesine bürünüp beraber yemek yediği kız arkadaşına telefonunu çıkarıp kaydetmesini söylüyor.  Peki sahip olduğu vicdanı bir şova dönüştürmeye ne gerek var?

Neyse geçtim burasını. Kısaca videoya da değineyim. Eleman atarlı atarlı bağırıyor. Yanlış anımsamıyorsam 3 defa hesabını soracağız diyor. Sesi gür çıkıyor bayağı. Madem kamera var piyasada, kayıt ettiriyorsun güzelim kızcağıza ne diye sonrasında pısıp oturuyorsun, sesin titreyerek geliyor? Neden yüzüne karşı çatalı sallaya sallaya şerefsiz diyen dallamaya haddini bildirmiyorsun? 

Cidden böyle videonun samimiyetsizliğini, başlığı yansıtmayışını, videodaki konunun bütünsüzlüğünü toptan sikeyim.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Gereksiz ve Yersiz bir tartışma olmuş. gemicik dese kabul edilebilir. Bilal ve direk soma muhabbeti ne alaka?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    SpectatorX bunu yazdı

bu tahribatta da her yer siyaset olmus amk silinsin şu siyaset konuları. Siyaset siyasetçilerin işi işsizlerin değil 

konu siyaset değil. kansız bir köpeğe verilen tepki..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    Haymatlos bunu yazdı

Afedersiniz ama videodaki samimiyetsizliği sikeyim. Şimdi videoda gördüklerinizi siktir edin ve öncesine bakalım.

Kısa bir süre öncesinde eleman yüksek ihtimalle ben böyle bir şov yapıcam bilali göt edicem düşüncesine bürünüp beraber yemek yediği kız arkadaşına telefonunu çıkarıp kaydetmesini söylüyor.  Peki sahip olduğu vicdanı bir şova dönüştürmeye ne gerek var?

Neyse geçtim burasını. Kısaca videoya da değineyim. Eleman atarlı atarlı bağırıyor. Yanlış anımsamıyorsam 3 defa hesabını soracağız diyor. Sesi gür çıkıyor bayağı. Madem kamera var piyasada, kayıt ettiriyorsun güzelim kızcağıza ne diye sonrasında pısıp oturuyorsun, sesin titreyerek geliyor? Neden yüzüne karşı çatalı sallaya sallaya şerefsiz diyen dallamaya haddini bildirmiyorsun? 

Cidden böyle videonun samimiyetsizliğini, başlığı yansıtmayışını, videodaki konunun bütünsüzlüğünü toptan sikeyim.

Olaya hangi pencereden baktığın ile doğru orantılı bu durum. 

Ben o gencin yerinde olsaydım söyleyeceklerimi yazar öncesinden hazırlanırdım. neden mi? Böyle gayet normal bir tepkşye kan emici orospu çocuklarının nasıl tepki gösterdiklerini halkı uyutmak kimseye birşey duyurmadan alttan alttan nasıl iş yürüttüklerini göstermek için profesyonel kamera tutardım.

Şimdi oldu mu?

rappermcs tarafından 29/May/14 08:44 tarihinde düzenlenmiştir

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    Haymatlos bunu yazdı

kaydediyor ki başına bir iş gelirse görüntüsü olsun. hem belki de kaydetmeyi karşısındaki eleman istedi, nereden biliyorsun.

neyse ben de geçtim burayı...

benim üstüme o kadar koruma yürüse altıma ederdim ama çocuk hiç kendini bozmuyor. sonlara doğru korumaların sesi titriyor.

cidden böyle yorum yapanların samimiyetsizliğine ve videoları bi' taraflarıyla izlemelerine toptan KARŞI çıkıyorum.

ayrıca KÜFRETME!

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

esnaf haklı bence,  korumalar bu arada  götoş tabi ,   adamın beraber yemek yediği adamda  sattı elemanı sanki iki dakkada. 

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Sordu hesabını,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 7270 Toplam Mesaj: 53