Helal Olsun Ünv.Li Gence (İnce Ayar İçerir)
-
baron_27 bunu yazdı
çekim yapılan kamerayı neden alıp görüntüyü silmediler. aslında eleman tanıdk yüz görünce heyecandan ne soracağını şaşırdı heral :) birde bilalll diyo :D
gizli kameraya benziyor
-
yalnız hakkaten başta bilal diye sesleniyor ya ulan bi gülesim geldi, çocuk bana çok tanıdık geldi ya kim olduğunu çıkaramadım, ve ince ayardan ziyade epey korkmuş arkadaş korkudan ziyade heyecan daha doğrusu ama hak vermeden edemiyorum çakal sürü gibi toplandılar etrafına, ordan biriside atlayıp onu maden sahibine soracaksın şerefsiz diyor o çevresine toplananlara yada şerefsiz diye dalsa, anarşik ünili halka saldırdı diye haber yaparlar iki ucu boklu değnek
-
Yasal anlamda hesabini soracaz demenin tehtit manasi var mi?
-
ben o korumaları bunlar devrildikten sonra görecem
muhalefetteki partiler kan alacak kan
herşeyi bi kenara not ediyorlar zaten
ülkelerden ülke beğendirecekler bunlara
aha buraya yazıom -
Madenci ve Bilal arasındaki alakasız bir ilişkiyi çözemeyecek kadar aptal birinin yaptığı küçük bi show izlediğimi düşünüyorum.Ağlayacaktı cocukcağız da ben ince ayar falan göremedim.
Pekala Teşekkürler. -
yok iyi ayarlayamamış.
HeYeT tarafından 28/May/14 22:00 tarihinde düzenlenmiştir -
amac yok, hedef yok, gereksiz.
-
siyaseti siyasetçi yapsın diyen vaar gereksiz diyen vaar var oğlu var. bizim ülkede başbakanın evlatlarının gemicikleride var milletvekilinin 700bin dolarlık saati var daha neler var. bizde ne var ? bizde vicdan var. o da devlette yok.
-
Hiç bir vasıfları olmayan pislikler, kan emici sülükler ve onların maaşlı kara gözlüklü beli silahlı fahişeleri! En çok da bu fahişelere kızıyorum, bedenini ruhunu bu omurgasız kan içici Firavunlara satmış fahişeler... Gence helâl olsun, bu herifi gördükçe cinlerim tepeme çıkıyor. Bu ülkede bu kadar üniversite mezunu atıl insan var fırsat verilmiyor tırnaklarıyla kazıya kazıya bir yerlere gelmeye çalışıyorlar olmadığını görünce bir maaşa talim ediyorlar, bir de şu omurgasıza bak. Ne diyelim Allah belalarını versin, telef etsin sürünerek öldüklerini görürüz inşallah.
-
RETRET bunu yazdı
Hiç bir vasıfları olmayan pislikler, kan emici sülükler ve onların maaşlı kara gözlüklü beli silahlı fahişeleri! En çok da bu fahişelere kızıyorum, bedenini ruhunu bu omurgasız kan içici Firavunlara satmış fahişeler... Gence helâl olsun, bu herifi gördükçe cinlerim tepeme çıkıyor. Bu ülkede bu kadar üniversite mezunu atıl insan var fırsat verilmiyor tırnaklarıyla kazıya kazıya bir yerlere gelmeye çalışıyorlar olmadığını görünce bir maaşa talim ediyorlar, bir de şu omurgasıza bak. Ne diyelim Allah belalarını versin, telef etsin sürünerek öldüklerini görürüz inşallah.
nası yani babacım?