HEPAR (Hak Ve Eşitlik Partisi) Gerçekten Türk Halkının İstediğini Biliyor!
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------sinemadan çıktım normaldir. che yakalanıp öldürüldüğünde sırt çantasından Atatürk'ün NUTUK'u çıkmıştır.
Benim gözümde Tek devrimci Atatürktür. belirtirim.
-----------------------------kuusra bakmada puha diyecem ben chenin hayatının didik diidk etim öldüğün üzerinde çıkan bütün eşyaların neredeyse tümünü biliyorum pekde çıktığı birşey yok :) günlükleri ve ıvır zıvır gündelik eşyları haricinde pek birşey çıkmadı
nutuk o dönemde ispanyolcayada çevirlmemiştir bile daha pek çok dile
ben hiç bir yerde nutuk üzerinde çıktı diye duymadım okumadım
senin söylediğin şey ulusalcı faşoların uydurduğu bir terimdir solculuk adı altına ırkçılık yapanlar
ben chavezde bahs ettim dikkat ett yukarda arkadaş güzel belirtmiş :)) sen en iyisi beynini formatla:))
osman pamuk oğlu hayranları belki kızacak ama o da beynini formatlasa iyi olur :))
-
el_tarikat bunu yazdı:
-----------------------------kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------sinemadan çıktım normaldir. che yakalanıp öldürüldüğünde sırt çantasından Atatürk'ün NUTUK'u çıkmıştır.
Benim gözümde Tek devrimci Atatürktür. belirtirim.
-----------------------------kuusra bakmada puha diyecem ben chenin hayatının didik diidk etim öldüğün üzerinde çıkan bütün eşyaların neredeyse tümünü biliyorum pekde çıktığı birşey yok :) günlükleri ve ıvır zıvır gündelik eşyları haricinde pek birşey çıkmadı
nutuk o dönemde ispanyolcayada çevirlmemiştir bile daha pek çok dile
ben hiç bir yerde nutuk üzerinde çıktı diye duymadım okumadım
senin söylediğin şey ulusalcı faşoların uydurduğu bir terimdir solculuk adı altına ırkçılık yapanlar
ben chavezde bahs ettim dikkat ett yukarda arkadaş güzel belirtmiş :)) sen en iyisi beynini formatla:))
osman pamuk oğlu hayranları belki kızacak ama o da beynini formatlasa iyi olur :))
-----------------------------sana şimdi bişey diyecem ayıp kaçacak.
bu ülkede sosyalist devrim olmaz. asker izin vermez.bunu kafana iyi sok.
-
artı bu paşaya çok uyuzum çanakalede kürdler ölmedi dedi ya sağda solada adamın beyni uçmuş ne konuştuğunu bilimiyor tv programlarında
eğerki tutarlı biri olmuş olsaydı beliki kontrolsöz bir kişiliği bu derinciklerin fakrlı bir versiyonu ordu tutu bunu emekli yaptı turkiye için tehlikeli bir adam olmaaydı ordu neden bunu emekliye ayıracaktı
çanakalede kürdler öldü saysı önemli değil az yada çok türkü kürdü çerkezi beraber bu ülekeyi çanakalede mudafa edip işgalci kuvetlere karşı savundular
enver paşa tek kurşun atmada 100 bin askeri kaybetii gazeteciler soruyor paşam osmanlı orudusunun neredeyse tümünü kyabetini ne diyorsunuz bu işe kayıp sayılmaz neredeyse hepsi kürd
he enver paşa ha osman pamuk oğlu ne farkı varkı biri geçmişin bölücüsüydü biride bu günün sizin gibi düşünmüyorum katlmıyorum size kusuruma bakmayın harit harita alıp memeleket memlket dolaşanlara saygım yok
-
cahilce konuşma. ayırım yapan pkk lı kalleş dtp lilerdir.
emekli olmasaydı genelkurmay başkanı olacak pkk yı bitirecekti. bazılarıda pkk bitiyo diye üzülecekti. onlar kendilerini iyi biliyor.
-
eğer asker sosyalist bir hükümete izin vermiyorsa sizde kusura bakmayın evet ordusuyla hükümetiyle bu sistem tümden ingiliz ve amerikan egemenliğindedir ordunun görevi siyasete ülek yönetimine müdahle etmek değildir etide ne oldu bu güne kadar tayiban gibi oluşumların hükümet olmasını engeliye bildimi
bu ordunun başındaki generaler neden hep siyasete müdahle eder onu anlamam ampulu kontak olanları halk gönderir
neden hiç açılık sefaletlik konusunda fikir belirtmiyor madem halkın ordusuya
bu yıl 1200 yakın çocuk kaybolma olayı oldu orduda tek kelime çıkmadı kaybolan çocukların çoğu jandarma bölgesinde herşey hakkında fikir görüş belirtiyor bu konular hakkıdnada belirtsin
bakın hondurasada darbeciler nasılda gitti geldiği gibi :)
-
TSK ya mektup gönder siyasetin dışında kalın diye.
-
el_tarikat bunu yazdı:
-----------------------------eğer asker sosyalist bir hükümete izin vermiyorsa sizde kusura bakmayın evet ordusuyla hükümetiyle bu sistem tümden ingiliz ve amerikan egemenliğindedir ordunun görevi siyasete ülek yönetimine müdahle etmek değildir etide ne oldu bu güne kadar tayiban gibi oluşumların hükümet olmasını engeliye bildimi
bu ordunun başındaki generaler neden hep siyasete müdahle eder onu anlamam ampulu kontak olanları halk gönderir
bu yıl 1200 yakın çocuk kaybolma olayı oldu orduda tek kelime çıkmadı kaybolan çocukların çoğu jandarma bölgesinde herşey hakkında fikir görüş belirtiyor bu konular hakkıdnada belirtsin
-----------------------------
Bu ülkenin sağcısında şeriatçısı orduyu sevmez - askerliği sevmez, askeri sevmez - zira rejimin ebedi koruyucusudur!
Bu ülkenin solcusunda koministi ve aşırı sosyalisti orduyu sevmez - ona göre faşisttir , darbecidir , askerliğide sevmez 'vicdani red' diye bir şey çıkartarak , insan öldürmeyi reddeder kendince.
Bu orduyu kim sevecek ? Ordu, milletin kendi öz evlatlarından değilse, paralı adam mı bunlar ? Kimin ordusu ?
Bu adamlar sayesinde kardeş kardeşi öldürmüştür , ama gel gelelim ki ordu kardeş kanını dökenlere dur dediğinde - darbeci olmuştur.Sivil yönetimler her haltı yiyip milletin anasını ağlatmıştır, arkalarını ordu temizleyince ordu darbeci olmuştur - ama o siyasiler kahraman!
Bu ne biçim adalet amk , orduya sahip çıkmayan bir zihniyet, hangi çıkarlarını gözetirki ; gerçek savucunusu olan kuruma kin duyar, nefret kusar!?
Anlamıyorum bilader ya, anlamıyorum...
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
el_tarikat bunu yazdı:
-----------------------------eğer asker sosyalist bir hükümete izin vermiyorsa sizde kusura bakmayın evet ordusuyla hükümetiyle bu sistem tümden ingiliz ve amerikan egemenliğindedir ordunun görevi siyasete ülek yönetimine müdahle etmek değildir etide ne oldu bu güne kadar tayiban gibi oluşumların hükümet olmasını engeliye bildimi
Bu ülkenin sağcısında şeriatçısı orduyu sevmez - askerliği sevmez, askeri sevmez - zira rejimin ebedi koruyucusudur!
Bu ülkenin solcusunda koministi ve aşırı sosyalisti orduyu sevmez - ona göre faşisttir , darbecidir , askerliğide sevmez 'vicdani red' diye bir şey çıkartarak , insan öldürmeyi reddeder kendince.
Bu orduyu kim sevecek ? Ordu, milletin kendi öz evlatlarından değilse, paralı adam mı bunlar ? Kimin ordusu ?
Bu adamlar sayesinde kardeş kardeşi öldürmüştür , ama gel gelelim ki ordu kardeş kanını dökenlere dur dediğinde - darbeci olmuştur.Sivil yönetimler her haltı yiyip milletin anasını ağlatmıştır, arkalarını ordu temizleyince ordu darbeci olmuştur - ama o siyasiler kahraman!
Bu ne biçim adalet amk , orduya sahip çıkmayan bir zihniyet, hangi çıkarlarını gözetirki ; gerçek savucunusu olan kuruma kin duyar, nefret kusar!?
Anlamıyorum bilader ya, anlamıyorum...
-----------------------------ben sağcıyım orduyuda severim. Benim için asker olmadan devlet olmaz. afedersinde düz mantıkla sağcılar askeriyeyi sevmez dersen bende sana başka yakıştırmalarda bulunurum ama bana uygun değil genelleme yapmak.
-
Bu ülkenin sağcısında şeriatçısı orduyu sevmez
---------
bi tekrar okusan o satırı :) gene ne yakıştıracaksan yakıştır banada, ama bi okusan tekrar!
-
@el_tarikat
Eğer gayri nizami harbe de merakın varsa Che ve Arkadaşlarının yaptığı gayrinizami savaşta nerelerde yalnışa düştüklerini, yakalanmadan önce yaptığı hataları da öğrenmek istiyorsan Osman Pamukoğlunun Kara Tohum adlı kitabını incelemeni tavsiye ederim. Che ordusunu kurmadan önce beraber olduğu diğer arkadaşıyla kendilerini eğitmesi için rica ettikleri eski komutandan , bahsettiğim olaylara kada bi çok şey bulabilirsin ( farklı kaynaklarda incelemişsindir gerçi , farklı bi bakış açısı için bide buna bak)..
öyle Kıl oldum, Yün oldum deyip b.k atmakla olmaz ..