folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder HEPAR (Hak Ve Eşitlik Partisi) Gerçekten Türk Halkının İstediğini Biliyor!

HEPAR (Hak Ve Eşitlik Partisi) Gerçekten Türk Halkının İstediğini Biliyor!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Razorback bunu yazdı:
    -----------------------------
    sirpence bunu yazdı:
    C_e_Z_a bunu yazdı:
    el_tarikat bunu yazdı:

eğer asker sosyalist bir hükümete izin vermiyorsa sizde kusura bakmayın evet ordusuyla hükümetiyle bu sistem tümden ingiliz ve amerikan egemenliğindedir ordunun görevi siyasete ülek yönetimine müdahle etmek değildir etide ne oldu bu güne kadar tayiban gibi oluşumların hükümet olmasını engeliye bildimi

bu ordunun başındaki generaler neden hep siyasete müdahle eder onu anlamam ampulu kontak olanları halk gönderir

neden hiç açılık sefaletlik konusunda fikir belirtmiyor madem halkın ordusuya

bu yıl 1200 yakın çocuk kaybolma olayı oldu orduda tek kelime çıkmadı kaybolan çocukların çoğu jandarma bölgesinde herşey hakkında fikir görüş belirtiyor bu konular hakkıdnada belirtsin

bakın hondurasada darbeciler nasılda gitti geldiği gibi :) 

Bu ülkenin sağcısında şeriatçısı orduyu sevmez - askerliği sevmez, askeri sevmez - zira rejimin ebedi koruyucusudur!

Bu ülkenin solcusunda koministi ve aşırı sosyalisti orduyu sevmez - ona göre faşisttir , darbecidir , askerliğide sevmez 'vicdani red' diye bir şey çıkartarak , insan öldürmeyi reddeder kendince.

Bu orduyu kim sevecek ? Ordu, milletin kendi öz evlatlarından değilse, paralı adam mı bunlar ? Kimin ordusu ?

Bu adamlar sayesinde kardeş kardeşi öldürmüştür , ama gel gelelim ki ordu kardeş kanını dökenlere dur dediğinde - darbeci olmuştur.Sivil yönetimler her haltı yiyip milletin anasını ağlatmıştır, arkalarını ordu temizleyince ordu darbeci olmuştur - ama o siyasiler kahraman!

Bu ne biçim adalet amk , orduya sahip çıkmayan bir zihniyet, hangi çıkarlarını gözetirki ; gerçek savucunusu olan kuruma kin duyar, nefret kusar!?

Anlamıyorum bilader ya, anlamıyorum...

ben sağcıyım orduyuda severim. Benim için asker olmadan devlet olmaz. afedersinde düz mantıkla sağcılar askeriyeyi sevmez dersen bende sana başka yakıştırmalarda bulunurum ama bana uygun değil genelleme yapmak.

Lan cahil çocuk menderes solcumuyduda asker astı tarih okuyun biraz kulaktan dolmayın.

Bizler Tarihi Okumuyoruz Her Cümlemizde Sizin Gibi Tarihten Geçmişe Dönük Bi Kesit Sunmuyoruz Bizler ATATÜRK'çü Gençler Olarak Tarih Yazmaya Geliyoruz.Belki Yarın Belki Yarındanda Yakın.. Sizler Bizi Faşist Diye Adlandırdınız,Neden?  Ülkemizin Bölünmez Bütüğünlüğünden Taviz Vermedik Vermek İstemedik Bu Yüzden. TÜRKİYE CUMHURİYET'İ Şuan Kurtlar Sofrasında Bir Pasta Herkes Bu Pastadan Payını Almaya Çalışıyor ben Bunu Yağmalama Diye Tabir ediyorum, yangından ne kadar mal kaçırırsak kærdır misali,şuan günlerde kaosa doğru gidiyoruz,yıllardır dağlarda sözde haklarını savunanlar akp hükümetinin yardımı ilede kaostan faydalanıp istedikleri sözde hakları resmiyete döküyorlar, Taviz Tavizi doğurur  Kürt'lere sözde hakları verildiyse  ne hakkı onuda bilmiyoruz,ileride kürtler içindede bölünme çıkar şuanda olduğu gibi aşiret sistemi ileride eyalet sistemine döner,hertopluluk bir lider seçer ve kendi doğrularının peşinde koşmaya başlar, ve kaos ve kaos bu durumdaki bi Ülke ülkede denmez gerçi toprak parçası bitmiş demektir,İlk savaşı teoride piskolojik olarak başlar her bir adımda tavizler verildikçe teori denen haklar hukuklar pratiğe dökülmeye başlar ve hangi hükümette bunu destekliyorsa halkının ne dediğini önemsemez,kendi bildiğini okur günümüzdede gördüğümüz gibi verdiği tavizlere kılıf arar. Akp Hükümeti edebiyete kadar gidecek değil, ama bu bıraktığı bana göre yaralar,başka iktidara gelecek partiyide olumsuz yönde etkiler ülkeyi iyice çıkmaza sokar,akp'nin getirdiği yenilikleri değiştirmeye kalkan başka bir iktidar ülkeyi iyice çıkmaza sokar,bu seferde verilen sözde haklar elimizen alınıyor diye sokağa dökülürler,yani bu hükümet bir çıkmaza girdi,TÜRKİYE'de kaç parti aynı görüşte? 3 büyük partide ayrı ayrı görüşlere sahip,akpnin sözde açılım adı altında yaptıklarını belkide chp iktidara geldiğinde değiştirmek isteyecek faşist denecek belkide,her il kendi sınırlarını çizecek vizeli giriş isteyecek kuze kıbrıs-güney kıbrıs olayına döneceğiz benim gördüğüm gidişat bu. Sonumuz Hayrola. Ama Sanmasınlarki Aciziz Elimiz Kolumuz Bağalı, VATAN DEMEK NAMUS DEMEK BİR İNSAN NAMUSU İÇİN YAŞAR ÖLÜR ÖLDÜRÜR.... '' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE'' Demekten bukadar korkmayın acizleşmeyin. Sizlerde İlerde Ana-Baba olacaksınız olanlarımızda vardır, çocuklarına ayrımcılığı aşılayan onu benimsemesini sağlayan evladına en büyük düşmanlığı yapmış olur. Gelelim Bu Olaya kürtçe harflerin şu sıcak günlerde kimlikte yazması bu kadar gündeme gelmesinde kasıt ararım,bu bir piskolojik savaştır,30 yılın sonunda silahlar bırakılıyor bırakılacakta tahminimce ama silahtan daha etkili piskolojik savaş başlayacaktır bununda adımları 19 ekimde kahpece atıldı...

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

dün biri diyordu osman başa gelince kenanı cumhurbaşkanı yapacakmış diye

e yuhh dedim :) hikayeden osman :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Askerin siyasete karışması veya asker olanın başarısız olacağı gibi genel kanaat pek yanlış gözükmemektedir. Bunu Atatürk le karşılaştırmamak gerekir. Atatürk yüzyılda bir gelen dönemin dahisiydi. Ve onun döneminde askerin veya emekli askerlerin siyasetle uğraşması ve önder olmaları dönemin bir parçasıydı. Doğduğu ve öldüğü tarihlerde Avrupa da ve dünyada asker kökenli kişiler iktidara geliyordu. Fransa da Vichy ve De Gaulle Almanya da Leopold ve daha sonra Hitler İngiltere de Churchill Amerika da Roosvelt ve daha sonra Eishonver İspanya da Franco vs.. bu liderlerin hemen hemen hepsi asker kökenlidir. Veya askerle derin bağlantıları vardır. Bazı şeyleri dönemin şartlarına göre bakmak lazım. Şu an uluslararası konjöktür ve sürekli küreselleşme de askerlerin mevcut sosyolojiyi kavrayacak güçte yetenekli bi şahsiyet çıksa bile yetiştiriliş tarzı olsun iç dış politikayı tam anlayacak kadar başarılı olacağını zannetmem.

Birde olayın karşı tarafta algı ve tepki sorunsalı var. Uluslararası arenada veya iç politikada asker kökenli biri başarılı bile olsa sırf asker kökenli olduğu için tepki görebilir. Yani mevcut düzen barışçı bir düzendir. barışçı dediğimi hiç savaş yaşanmıyormuş gibi algılanmasın ama bundan 50yıl  100 yıl önceki savaşlardan oldukça farklı .

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

ozsar07 bunu yazdı:

sniperscope afferin tebrikler...

ats30

salak dendiği için kızıyorsun da aşşagıdaki söz de sana ait

Sen bir amerikan ya da japon kadar akıllı mısın ki amerikayla japonyayla Türkiyeyi karşılaştırıyorsun.Yoksa sende karşılaştırma adaleti denen duygu yok mu ? Yoksa aklın mı yok ? Yoksa başka bir sorunun mu var...

komik olma...

AKePe fanatikleri yetmezmiş gibi şimdi birde HEPAR fanatikleri çıktı hadi hayırlısı...

Son olaylarla birlikte MHP kanadı ve milliyetçi düşünce AKePe için seçimlerde tehdit oluşturmaktadır bunu gören Teyyippp MHP oylarını bölmek için herşeyi yapar zamanında Baykal ve Bahçeli nasıl elbirliği ile Teyyipp efendiyi meclise soktuysa önümüzde ki seçimde oynanacak hiçbir oyuna şaşırmayın seçim sistemi degişmediği sürece %10 barajının altında kalan her parti ve lider istese de istemese de en fazla oy alan partiye yarar sağlar

seçim sistemini anlamayan bilmeyen arkadaşlar ancak KOMPLO TEORİSİ diyerek kendilerini avutur dogru söyleyene MAL ve OT yakıştırması yapar biraz resmin dışına bakmayı bilseler ara sıra aynaya baksalar OT nerede MAL nerede göreceklerde neyseee...

ozsar07

"salak dendiği için kızıyorsun da aşşagıdaki söz de sana ait..."

Orda kime hitap ettiğime dikkat et.Sözleri çarpıtma.Söylediğimin dışında anlamlar yüklüyorsun.Bu hayalgücünle ilgili.Hiçbirzaman milletimi "Aşağılamam", "aşağılayanada" sözümü esirgemem.Dilsiz şeytan değilim kusura bakma.

"komik olma..."

Cem Yılmazla yarışacak değilim herhalde...

"AKePe fanatikleri yetmezmiş gibi şimdi birde HEPAR fanatikleri çıktı hadi hayırlısı..."

Türkiyede bazıları takım tutar gibi parti tutuyor.Bu halkın geneline ithaf edilemez.Bir kısım...Normaldir karizma varsa (olmasa da medya olduruyor) yaparlar.

"Son olaylarla birlikte MHP kanadı ve milliyetçi düşünce AKePe için seçimlerde tehdit oluşturmaktadır bunu gören Teyyippp MHP oylarını bölmek için herşeyi yapar zamanında Baykal ve Bahçeli nasıl elbirliği ile Teyyipp efendiyi meclise soktuysa önümüzde ki seçimde oynanacak hiçbir oyuna şaşırmayın seçim sistemi degişmediği sürece %10 barajının altında kalan her parti ve lider istese de istemese de en fazla oy alan partiye yarar sağlar"

Olayları anlama ve yorumlama yeteneğin az galiba.Diyorum ki bu paşanın siyasete girmesi pek hayrı alamet değil !

"Tai-yeap"  in amacı zaten Bahçeli gibi, milliyetçileri sokaktan uzak tutmak.Bunu neden istiyorlar.Olası bir Gladio/Ergenekon tuzağına düşmesinler.Geçmişte oldu sağcı - solcu diye ayırdılar milleti kardeşi kardeşe vurdurdular.Bunlar olmasın istiyor tai-yeap ve Bahçeli.Bu bakımdan ne kadar eleştirse de Bahçelinin MHP de kalmasını uygun görüyor.Giderse ne olacağı belli olmaz.Tıpkı Muhsin Yazıcıoğlu'unun "şehit edilip" Alperen Ocaklarının kullanılmaya çalışıldığı gibi.

Osman Paşanın Bahçelinin oyunu bölmesi kimin işine gelir.Tabiki Gladio/Ergenekon/Amerika'nın.Bahçeli güç kaybetti diye MHP de çatlak sesler çıkar (çıkıyorda zaten) Bahçeli gider başkası gelir.Planlar 3 günlük yapılmıyor yüzyıllık yapılıyor.Bugün baktığımızda Küresel Sermayeye karşı görünenler arka planda çok sıkı işbirliği yapıyor.Malum medyada anti-amerikancı yazılar görüp dogmatik siyasi görüşlerine gönülden inananlar işin arkasına neden bakmıyor ? Bakmak mı istemiyor yoksa ? Yoksa rahat yaşamla sapıtmayı amaç mı ediniyor herkes ? Söyleyecek o kadar da çok şey yok.Az laf çok iş.İnsanımızın 16 kere devleti yıkıldı bıkmadan usanmadan yenisini kurdu her seferinde.Ama birileri (!)  kalkıp halkı yönlendirmeye çalışıyor.Halk oynanan oyunları biliyor ama napsın.Benim halkım/milletim aptal değildir.Koyun değildir.Dağdaki çoban hiç değildir.

"seçim sistemini anlamayan bilmeyen arkadaşlar ancak KOMPLO TEORİSİ diyerek kendilerini avutur dogru söyleyene MAL ve OT yakıştırması yapar biraz resmin dışına bakmayı bilseler ara sıra aynaya baksalar OT nerede MAL nerede göreceklerde neyseee..."

Kısmi doğruluk payı var dediklerinin.Halkımız yönlendirilmeye çalışılıyor ama hiçbir zaman bir halk %100 yönlendirilemez.Burda yönlendirme işlemin paranoyaklık yani şüpheye düşürmekle oluyor.Bunlarda paralı yazar ve yapımcılarla oluyor.Bazı kitaplar yazdırılır,filmler çekilir.Dostça görünen doğrular arasına sıkıştırılmış 3-5 yanlışla düşünce hayatınıza şüpheler girer. "tai-yeap" dahil iktidara hazırlanan kimler varsa lehlerinde yayın yapar medya.Çünkü medya sizin silahla açıkça giremediğiniz ülkelerdeki askerlerinizdir.Aleyhte yayın yapmaya başlamışsa "tai-yeap" le amerikanın arası açılmış olabilir normaldir.Bu malum medyayla ilgili olanlar bunla alakalı olsa gerek.Elindeki kozları kullanmasının sebebi de budur.

Ancak bir yerde şüpheye düşüyorum."tai-yeap" in amerikayla arası açılırsa ve tai-yeap medyayı kısmen de olsa amerikadan kurtardığını sanarsa !!!

tai-yeap ı düşürmenin yöntemi nasıl olacaktır.Son günlerdeki "Demokratik Açılım" projesi çok öncelerden beri dillendirilen birşey.Projenin fikir babası kim bu konu tartışılır.Ama amerika bu projeye destek veriyor mu ? EVET.

Peki ne anlama gelir bu destek.Amerika terörün bitmesini istiyor.Sanırım bu anlama geliyor.Peki neden ? Zaten halkın gözünde amerika bir böcektir (bencede) basıp ezilmesi gerekir, bu imajı düzeltmekle beraber (amerikada zihniyet değişikliği var mı yokmu yoksa saltanat devammı ediyor şüpheler çok...) ortadoğu da ciddi değişiklikler yapmak istiyor.En başta Türkiye "Gerçek Anlamda" güçlenecek bunu istiyorla.Filistin cephesinde ise yine (imaj düzeltmek asıl amaç olmamakla beraber) bir filistin devletinin kurulabileceği görülüyor.Yakın bir zamanda.Mahir Kaynak'ın dediği gibi yakında güzel şeyler olacak.

Durumu o kadarda pesimiste bağlamının alemi yok.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Razorback bunu yazdı:
    sirpence bunu yazdı:
    C_e_Z_a bunu yazdı:
    el_tarikat bunu yazdı:

eğer asker sosyalist bir hükümete izin vermiyorsa sizde kusura bakmayın evet ordusuyla hükümetiyle bu sistem tümden ingiliz ve amerikan egemenliğindedir ordunun görevi siyasete ülek yönetimine müdahle etmek değildir etide ne oldu bu güne kadar tayiban gibi oluşumların hükümet olmasını engeliye bildimi

bu ordunun başındaki generaler neden hep siyasete müdahle eder onu anlamam ampulu kontak olanları halk gönderir

bu yıl 1200 yakın çocuk kaybolma olayı oldu orduda tek kelime çıkmadı kaybolan çocukların çoğu jandarma bölgesinde herşey hakkında fikir görüş belirtiyor bu konular hakkıdnada belirtsin

Bu ülkenin sağcısında şeriatçısı orduyu sevmez - askerliği sevmez, askeri sevmez - zira rejimin ebedi koruyucusudur!

Bu ülkenin solcusunda koministi ve aşırı sosyalisti orduyu sevmez - ona göre faşisttir , darbecidir , askerliğide sevmez 'vicdani red' diye bir şey çıkartarak , insan öldürmeyi reddeder kendince.

Bu orduyu kim sevecek ? Ordu, milletin kendi öz evlatlarından değilse, paralı adam mı bunlar ? Kimin ordusu ?

Bu adamlar sayesinde kardeş kardeşi öldürmüştür , ama gel gelelim ki ordu kardeş kanını dökenlere dur dediğinde - darbeci olmuştur.Sivil yönetimler her haltı yiyip milletin anasını ağlatmıştır, arkalarını ordu temizleyince ordu darbeci olmuştur - ama o siyasiler kahraman!

Bu ne biçim adalet amk , orduya sahip çıkmayan bir zihniyet, hangi çıkarlarını gözetirki ; gerçek savucunusu olan kuruma kin duyar, nefret kusar!?

ben sağcıyım orduyuda severim. Benim için asker olmadan devlet olmaz. afedersinde düz mantıkla sağcılar askeriyeyi sevmez dersen bende sana başka yakıştırmalarda bulunurum ama bana uygun değil genelleme yapmak.

Lan cahil çocuk menderes solcumuyduda asker astı tarih okuyun biraz kulaktan dolmayın.

Razorback ben senle daha önce msn den konuşmuştum sende benden yine böyle konuşmalar yaptığın için özür dilemiştin ama neyse.

Hayır hadi okuduğunu anlayamıyosun sonraki postları okusaydın.

Ben menderesten mi bahsetmişim ben kendimden bahsetmişim ama nasıl rahatsız olduysan artık.

Siz ancak bu kadarlıksınız. 

A günü özür diler B günü yine hakaretler falan. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

HEPAR ın destekçisiyim. Askerden siyasetçi olmaz diyenlere şunu soruyorum Tayyip ve kankalarından siyasetçi oluyo da ASKERden mi olmucak? En kralı olur.

Terörü bitirmekten başka planı olmadığını söyleyenlere de parti iç tüzüğünü okumalarını öneririm her alanda projeleri war.

Şu ülkede bi tek askere güvenim sonsuz. Ve Çanakkale'de kürtler yoktu doğru. Kürt aşiretleri ingilizlere yardım ediyolardı hatırlatırım DOĞUDAN gelen atalarımız war Allah onlardan ve sülalesinden razı olsun ama dediğim gibi kürtler yoktu. Ve ÇANAKKALE'liyim isterseniz fazla iddialaşmayın bu konuda.

NEDEN? (soru olarak)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    sirpence bunu yazdı:
    Razorback bunu yazdı:
    sirpence bunu yazdı:
    C_e_Z_a bunu yazdı:
    el_tarikat bunu yazdı:

Razorback ben senle daha önce msn den konuşmuştum sende benden yine böyle konuşmalar yaptığın için özür dilemiştin ama neyse.

Hayır hadi okuduğunu anlayamıyosun sonraki postları okusaydın.

Ben menderesten mi bahsetmişim ben kendimden bahsetmişim ama nasıl rahatsız olduysan artık.

Siz ancak bu kadarlıksınız. 

A günü özür diler B günü yine hakaretler falan. 

Kamuoyu önünde çok özür diliyorum sizden.Kırdıysam affedin lütfen.Msne gelin ordada bi özür seremonisi gerçekleştireyim eğer isterseniz.Saygılarımı sunarım öperüm gözlerinizden.Afiyet esenlikler dilerim. =)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

Aha da buraya yazıyorum

Seçim olsun HEPAR % 3 iyimser tahminle milli duygular bu şekilde devam ederse % 7-8 oy oranı ile kalacaktır

ama aklını kullanır MHP ile birleşir Bahçeli'yi gönderir yerine genel başkan olarak Osman paşayı atarlarsa bir ihtimal % 20-22 düzeyine çıkabilirler

Dip not olarak kişisel hakaret ve saldırılar aklınca laf sokmalar bir son bulsun lütfen burada bir fikri tartışıyoruz herkes aynı fikirde olacak diye bir kaide yok zaten herkes aynı fikirde olsa yazacagımız

- heeee haklısın

-haaa dogru valla

- bak ben söyleyecektim ağzımdan aldın Allah canını almasın çok yaşa emiiiii...

ters bir fikir öne sürüldüğünde agzından köpükler çıkararak saldırmanın hakaret etmenin manası yok en fazla ne kadar çocukça davranıldığını söylerim kızan kazık kadar ADAMlara... ya ADAM olun ya KAZIK çocuklaşmayın yeter ki... 

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ozsar07 bunu yazdı:

Aha da buraya yazıyorum

Seçim olsun HEPAR % 3 iyimser tahminle milli duygular bu şekilde devam ederse % 7-8 oy oranı ile kalacaktır

ama aklını kullanır MHP ile birleşir Bahçeli'yi gönderir yerine genel başkan olarak Osman paşayı atarlarsa bir ihtimal % 20-22 düzeyine çıkabilirler

Dip not olarak kişisel hakaret ve saldırılar aklınca laf sokmalar bir son bulsun lütfen burada bir fikri tartışıyoruz herkes aynı fikirde olacak diye bir kaide yok zaten herkes aynı fikirde olsa yazacagımız

- heeee haklısın

-haaa dogru valla

- bak ben söyleyecektim ağzımdan aldın Allah canını almasın çok yaşa emiiiii...

ters bir fikir öne sürüldüğünde agzından köpükler çıkararak saldırmanın hakaret etmenin manası yok en fazla ne kadar çocukça davranıldığını söylerim kızan kazık kadar ADAMlara... ya ADAM olun ya KAZIK çocuklaşmayın yeter ki... 

la de get ben ne diyorum hepak %2 yi geçsin büyük başarı :) %7-8 kaç milyon oy ediyo biliyonmu sen  o değil osmana yazık  gerçi arkadan bunu maddi destek veren çokturda adamı boş hayallerin peşine götürüyorlar. Osmana ne sol ne sağ oy verir :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Adam kendisi dedi ben siyasete meraklı adam değilim ben milletin isteğiyle partinin başındayım diye (verdiler gazı parti başkanı yaptılar la aynı anlama geliyor)

Osman pamukoğlunu severim fakat sosyal demokrat  ve milliyetçi partilerin oylarını böleceğinden ötürü canımı sıkmaktadır

Ben osman pamukoğlunu Chp nin veya diğer sosyal demokrat partilerin iktidarında milli savunma bakanı olarak görmek isterdim çokta güzel olurdu. Şimdi diğer partilerin oylarını bölecek başka bir şey değil kimse kusura bakmasın keşke barajı geçebilse ama çok zor.

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
Toplam Hit: 17614 Toplam Mesaj: 103