Hepsiburada Cep Telefonu Satışında Krediyle Satış Başladı
-
http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-7-32-gb-apple-turkiye-garantili-p-HBV0000012S8F
Fiyatın altındaki sarı yazıdan inceleyebilirsiniz. Sadece İş Bankasına özel. Kredi puanına bakıyor sistem.
Diğer ürünlerde de taksit imkanı var. Maksimum 48 ay oluyor. 4 sene öde babam öde.
mkyb tarafından 14/Eyl/17 14:37 tarihinde düzenlenmiştir -
İşte peşin satacaksın ki ak göt kara göt belli olsun. Asgari ücretli adam şimdi alır bunu yemez içmez 4 sene öder.
not:
şu telefonu 1 ay önce piyasaya sürselerdi vatandaş danaya gireceğine ayfona girerdi. Paralar boşu boşuna kurbana gitti.
-
desene 3 aya kadar sahibinden.com hepsiburada.com ile alınan ayfonlarla dolacak.
-
Yakında telefona taksit sınırını kaldırılar
-
jetlag bunu yazdı
Operatörlerin ve bankaların işine gelmez. İhtiyaç kredisi çekiyor millet telefon için. Gerçi büyük çoğunluk kredi puanı batık veya öğrenci olduğu için operatörlerden tarifeye ek alıyor.
Operatörler komisyon konusunda daha acımasız. En son incelediğimde 24 ay taksitle 500 dk + 2 GB internet ile birlikte 6.200 liraya iPhone 7 Plus satıyorlardı. İnsanlar taksit taksit ödediği için fiyatın uçuk ötesi olmasını anlamıyor.
mkyb tarafından 14/Eyl/17 22:12 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdıjetlag bunu yazdı
Operatörlerin ve bankaların işine gelmez. İhtiyaç kredisi çekiyor millet telefon için. Gerçi büyük çoğunluk kredi puanı batık veya öğrenci olduğu için operatörlerden tarifeye ek alıyor.
Operatörler komisyon konusunda daha acımasız. En son incelediğimde 24 ay taksitle 500 dk + 2 GB internet ile birlikte 6.200 liraya iPhone 7 Plus satıyorlardı. İnsanlar taksit taksit ödediği için fiyatın uçuk ötesi olmasını anlamıyor.
Hocam sadece o kadar da değil... Avea dan 2 yıl ödeme ile bir telefon almıştım, kullandığım paketin taahütü bitince bana o an kullandıım paketin 2 ve 3 katı fiyatı olan 2 paket dediler, onları seçmezsem telefon zarar görürmüş. ciddi ciddi bunu dedi telefondaki mal.
Yani o fiyata birde aradaki tarife değişikliği eklenince girenin hacmi daha bir artıyor...
-
operatörlerde aynı bankalar gibi kkb puanına bakıyor hocam. puanına göre telefon modeli veriyorlar mesela. puanın atıyorum 2200 en fazla ip5s alabiliyorsun. başkasının puanı mesela 5000 oda iphone 7 alabiliyor bunun gibi tarifeye ek şeyler var. siz siz olun telekomun tarifeye ek olayına hiç bulaşmayın
-
Yeni abonelerde kredi puanına bakıyorlar hocam. Eski abonelerde ödediğiniz faturalara bakıyorlar.
Gerçi şimdi operatörler işi sağlama aldı mesala Turkcell cihazın taksitlerini ödemezsen IMEI numarasını banlatıyor. Tabi genelde cihazı başkasına satmış oluyorlar alanın elinde patlıyor cihaz.Vodafone ve Türk Telekom'unda sözleşmelerinde böyle bir madde var ama onlar uygulamıyor.
Yakın zamana kadar en ucuz yöntem Enpara'dan kredi çekmekti. Hem fazla faiz olmuyordu hemde krediyi erken bitirince faizde indirim yapıyorlardı. Ama çok kredi çekip ödemeyen olunca sigorta parası almaya başladılar diğer bankalardan farkı kalmadı.
-
hepsiburadaya bulaşacağınıza gidin mafyaların analarına sövün mekanlarını basın başınız daha az ağrır :D bukadar karaktersiz insanların toplandığı başka bir oluşum daha görmedim. Resmen karaktersizlik yapmak için bulmuşlar birbirleriini gavatlar. Beni çıldırtıyorlar. Hergün instada paylaşımlarının altına mağdurum yazıyom siliyorlar yorumlarımı :D
-
sözde cari açık felan feşmekan cep telefonlarında taksiti kaldırdılar. Sonra da milleti bankaların ve operatörlerin kucağına atıyorlar. Şimdi de cabası geldi.
Peki ne oluyo faiz lobisi kazanıyor.
Bizi kıskanıyorlar hüloğğğğ
-
macbook spacegrey alayım dedim de 13k fiyatı, 48 ay 19k
tefeciden alsam daha az faiz uygular heralde :,D