folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Herkes Türklere,Türkler Herkese Düşman

Herkes Türklere,Türkler Herkese Düşman

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sokoban bunu yazdı

Herkesin türklere düşman olduğu türklerin bir paranoyası kimsenin bizi salladığı yok kendi kendimize gelin güvey oluyoruz.Yok efendim bizi çekemiyolar sevmiyolar vs. vs. Ulan adamlar uzaya çıktı bizi mi düşünecekler.Anca sömürüyolar işte ama o da bize has bir şey değil bütün dünyayı sömürüyorlar zaten.

Aynen kim ziker Türkleri. Aq türkiyenin kendi kuruntusu.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı

Hocam senin dediğin sebepler çok mantıklı olmaması gerekir ama Arapları şimdi ben de sevmiyorum o kadar din kardeşleri dururken gavurlarla işbirliği yaptı pezevenkler onun yüzünden o hattı kaybettik ve sayısız şehit verdik o muharebede.

Amerika'daki ırkçılık da şu boyutta: evet, ırkçılık yok fakat bir okula gittiğiniz zaman konferans verildiği zaman her sene mutlaka Ermeni Soykırımı konferansı veriliyor Massachusetts'de. İnsanları yanlış bilgilendirip bize karşı dolduruyorlar bu da bir çeşit ırkçılıktır (gerçi bizim içimizde de ermeni soykırımını destekleyen dangalaklar var da girmiyorum o olaya)

Anlayış farkı yani senin dediğin gibi siktir boktan sebeplerden seviyorum sevmiyorum olmaz ama tarihsel bir birikimden gelen düşmanlık doğal birşey.

Mesela 2. dünya savaşından beri de ruslar ile almanlar birbirini hiç sevmez.

Hocam tarih tarihdir yahu üzerinden 100 sene geçmiş.Tamam Ermeni soykırımı olayından dolayı Ermenilerin Türkleri sevmemesi normal.Ama başka ülkelerde Araplara ve Türklere karşı agresif tutumun sebebi sence gerçekden savaşlar mı?

Bence savaşlar değil ama oraya giden insanların "ulan zaten bir kere geldik bu adamları daha görecek miyiz hayatımızda mk" mantığıyla Türkiyede yapamadığı ve yapamayacağı herşeyi burda yapmaya çalışması,sağa sola saldırması.

@Homer

Hacı sizin elemanlar bizimkiler kadar değiller ama burda çok anormallik yapanlarıda var.Yurtda düzenli kapı baca kıranlarını,yoldan geçen kızın üzerine birbirlerini itekleyenlerini falan gördüm yani.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

Bende artık yeni nesil türklerinden soğumaya başladım dertleri am göt meme aq belkide hep dertleri buyduda görebildiğimiz kadarıyla konuyoz bakıyorum yabancıların umrunda bile değil hani  güzel bir yemeği her gün yedinmi bir süre sonra bıkıyorsun ya onun gibi birşeyde olabilir :D

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Yanlış politikalar uygulayan Devlet büyüklerimiz sağolsun. Yalakalarımız sağolsun, Yanlış olsada menfaat beklentisi ile en doğrusu diyen Yalakalar. Cahilliğimiz sağolsun.. Milli Cahillik. Bunlara ek olarak çok kolay karalamaya meyilli yetiştiriliyoruz. Birbirimizden kolay vazgeçebiliyoruz. Tüm mesele öz olarak bu söylediklerim ile alakalı. Globalleşemiyoruz Kısaca.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    Peroksit bunu yazdı

dertleri am göt meme aq

:D

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    The_Cure bunu yazdı

Hocam senin dediğin sebepler çok mantıklı olmaması gerekir ama Arapları şimdi ben de sevmiyorum o kadar din kardeşleri dururken gavurlarla işbirliği yaptı pezevenkler onun yüzünden o hattı kaybettik ve sayısız şehit verdik o muharebede.

Amerika'daki ırkçılık da şu boyutta: evet, ırkçılık yok fakat bir okula gittiğiniz zaman konferans verildiği zaman her sene mutlaka Ermeni Soykırımı konferansı veriliyor Massachusetts'de. İnsanları yanlış bilgilendirip bize karşı dolduruyorlar bu da bir çeşit ırkçılıktır (gerçi bizim içimizde de ermeni soykırımını destekleyen dangalaklar var da girmiyorum o olaya)

Anlayış farkı yani senin dediğin gibi siktir boktan sebeplerden seviyorum sevmiyorum olmaz ama tarihsel bir birikimden gelen düşmanlık doğal birşey.

Mesela 2. dünya savaşından beri de ruslar ile almanlar birbirini hiç sevmez.

Hocam tarih tarihdir yahu üzerinden 100 sene geçmiş.Tamam Ermeni soykırımı olayından dolayı Ermenilerin Türkleri sevmemesi normal.Ama başka ülkelerde Araplara ve Türklere karşı agresif tutumun sebebi sence gerçekden savaşlar mı?

Bence savaşlar değil ama oraya giden insanların "ulan zaten bir kere geldik bu adamları daha görecek miyiz hayatımızda mk" mantığıyla Türkiyede yapamadığı ve yapamayacağı herşeyi burda yapmaya çalışması,sağa sola saldırması.

@Homer

Hacı sizin elemanlar bizimkiler kadar değiller ama burda çok anormallik yapanlarıda var.Yurtda düzenli kapı baca kıranlarını,yoldan geçen kızın üzerine birbirlerini itekleyenlerini falan gördüm yani.

Hocam o biraz da bizim gurbetçilerden kaynaklı bir problem malesef.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Yağmur Oğlum!

Bugün tam bir buçuk yaşındasın. Vasiyetnameyi bitirdim, kapatıyorum. Sana bir resmimi yadigar olarak bırakıyorum. Öğütlerimi tut, iyi bir Türk ol.

Komünizm bize düşman bir meslektir. Bunu iyi belle. Yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. Ruslar, Çinliler, Acemler, Yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır.

Bulgarlar, Almanlar, İtalyanlar, İngilizler, Fransızlar, Araplar, Sırplar, Hırvatlar, İspanyollar, Portekizliler, Romenler yeni düşmanlarımızdır.

Japonlar, Afganlılar ve Amerikalılar yarın ki düşmanlarımızdır.

Ermeniler, Kürtler, Çerkezler, Abazalar, Boşnaklar, Arnavutlar, Pomaklar, Lazlar, Lezgiler, Gürcüler, Çeçenler içer(de)ki düşmanlarımızdır.

Bu kadar çok düşmanla çarpışmak için iyi hazırlanmalı. 
    Tanrı yardımcın olsun! 

Nihal Atsız 
    4 Mayis 1941

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek
    4eye bunu yazdı

Yağmur Oğlum!

Bugün tam bir buçuk yaşındasın. Vasiyetnameyi bitirdim, kapatıyorum. Sana bir resmimi yadigar olarak bırakıyorum. Öğütlerimi tut, iyi bir Türk ol.

Komünizm bize düşman bir meslektir. Bunu iyi belle. Yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. Ruslar, Çinliler, Acemler, Yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır.

Bulgarlar, Almanlar, İtalyanlar, İngilizler, Fransızlar, Araplar, Sırplar, Hırvatlar, İspanyollar, Portekizliler, Romenler yeni düşmanlarımızdır.

Ermeniler, Kürtler, Çerkezler, Abazalar, Boşnaklar, Arnavutlar, Pomaklar, Lazlar, Lezgiler, Gürcüler, Çeçenler içer(de)ki düşmanlarımızdır.

Tanrı yardımcın olsun! 

Nihal Atsız 
    4 Mayis 1941

Başkan ben yazmak için girmiştim lâkin sen önce davranmışsın.

Allah Türktür.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek
    ershn bunu yazdı
    4eye bunu yazdı

Yağmur Oğlum!

Tanrı yardımcın olsun! 

Nihal Atsız 
    4 Mayis 1941

Başkan ben yazmak için girmiştim lâkin sen önce davranmışsın.

Sınava az kaldı sen git test çöz takılma buralarda :) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek
    4eye bunu yazdı

Yağmur Oğlum!

Tanrı yardımcın olsun! 

Nihal Atsız 
    4 Mayis 1941

Yavşaklara bak lan Bende Abhaz ım bizide düşman bellemişler

Hiç böyle yazı yapmasalarmış direk türk hariç herkez düşmanımız deselerdi

Peroksit tarafından 09/Mar/13 18:29 tarihinde düzenlenmiştir

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
Toplam Hit: 7545 Toplam Mesaj: 59