folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Herşeyden Vazgeçmiş Birini, Tekrar Hayata Döndürmek ( Yardım )

Herşeyden Vazgeçmiş Birini, Tekrar Hayata Döndürmek ( Yardım )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

edit ...

Peroksit tarafından 22/Nis/13 19:56 tarihinde düzenlenmiştir

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    Peroksit bunu yazdı

edit ...

manik depresyon ayrı bişey bununla alakası yok

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

kız arkadaşını bir işe sokmanı ve çalışmasını tavsiye et  ve bir pisikiyartiye  götür manik deplesip ruh hali genelde baskı altındaki insanlarda olur ve bişeyleri gizleyen insanlarda olur arkadaşına daha yakın ol ve sırlarını paylaşmaya çalış sen ona o sana sana anlattıkca daha rahat olucaktır anlatmıyor anlatamıyorsa dozun da içki ver bül bül gibi konuşur tavsiyelerimi dinle uzmanı oldum o işin

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Hocam yazılan mesajları okumadım.

Yalnız eğer bize anlatmadığın başka bir aile sorunu yoksa kızın bunalımı kesinlikle eski erkek arkadaşından kaynaklanıyor.

Kimse babası düzgün ilgilenmiyor çalışmıyor yada kızını sıkıyor diye bu kadar bunalıma girmez intihar seviyesine gelmez.

Eğer bu sölediğime kadar sorun yoksa kızın sadece yanında sen olduğun için sana ihtiyaç duyma ihtimalide cabası. 

Bir dene bakalım 1 hafta sorunların varmış gibi davran yanında olma tepkileri nasıl olacak?

Eğer bu şekilde bile sana bağlıysa ortada daha büyük bir sorun var demektir. Buda eski çocuk onu o kadar yaralamıştır yada kız onu o kadar

sevmiştirki kesinlikle yanında sana ihtiyacı vardır. Ne kadar severseniz sevin birisini unutamamış içinde hala bişeyler kalmış bi insanla birlikte

olmak için zorlamayın kendinizi. Çünkü sen ona baktığında hayatının aşkını görürken o senin tüm hareketlerinde mimiklerinde onu arar.

Böle bir durumda kızdan daha fazla bağlanmadan uzaklaşman senin için en iyi seçenek olur.

He yok aga ne olursa olsun ben devam edicem yada sana anlatamadığım sorunlarıda var çok çok büyük intihar ettiricek kadar büyük sorunlar

ergen sebepleri değil diyosanda yapacağın şeyler belli.

Kıza ilk yaşat. Yani hiç yapmadığı şeyleri yap onunla. İlk defa seninle yapsın. Böylece hem aktivite katmış hemde kendine bağlamış olursun.

Bu illa cinsel ilişki yada başka anlamda anlaşılmasın. Hayvanat bahçesine gitmemiş olabilir, taksime gitmemiş olabilir, akvaryuma lunaparka vs.

Bir hobi edinmesini sağlayabilirsin. Sende onunla beraber bu hobiyle uğraşabilirsin.

Umarım hakkında hayırlısı olur

www.kriptopedi.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek

sadece başını okudum yazının tek bir şey beraber eğlenceginiz ortamlar yaratın sosyal olun ;)

partiler konserler gibi hocam emin ol iyi gelecektir

ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Fırsat bekle geldimi kaçırma hoca?

Çok istiyorum böyle bi gezintiye çıkmak sevdiceğimle. Ama önce bi manita bulmak lazım tabi :D

hocam bunu bende planlıyodum kız arkadaşımla fakat son aylarda balon düştü falan ölenler oldu oda korktu istemiyorum diyor :)

yazdıklarının hepsini okudum, şuan bendeki olayda buna benzer hatta bayaa benziyor. konu gizli olsa bişeyler eklerdimde neyse. burada takıldığımı biliyor...

konuyu takipteyim yazılanlar benim içinde bi yol gösterecek en azından fikir oluşacak...

Frontend Dev.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

o kizi birak. dunya sizin etrafinizda donmuyor.

copy
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

ahh hocam ah .. Seni o kadar iyi anlıyorum ki . Allah yardımcın olsun ilk önce . Şöyle bir söz var her zaman belirtirim yeri geldiğinde ." Alışmak sevmekten zor ." Harbiden de öyle . Kız arkadaşının yanında ol daima .

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Biri benide götürsün şu doktora birazda benimle ilgilenın lan 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

yazdıklarınıjn hepsini okudum. olaylar farklı olsa da psikolojik durumların %90ını aynı şekilde ben de ilk aşkımla yaşadım.

3 sene idare edebildim. sonra baktım ki herşeyi bana endekslemiş, hayatında tek ben varım gibi. 

büyük bi ailevi problemim oldu. kızdan ayrıldım ben de.

sonra baktım da şimdi dağ gelse üstüne gene yıkılmazç ben terk edince dünyayı öğrenmiş hatun..

hiç ayrılmak istemiyordum ama ayrılmak zorundaydım. hala aklımda o. ama gün geçtikçe iyi ki de ayrılmışız diyorum.

ayrılmışız ki ikimiz birden hayatımızı skeceğimize en azından o mutlu olabilmiş..

senin durum da pek farklı değil gibi.

hayatından çık git dünya kaç kucakmış öğrensin, güçlensin..

ben öyle yaptım, kızın şimdi taş gibi sinirleri psikolojisi var. kolay kolay bişey alt edemez..

ha bunu yaparsan kendi mutluluğunla yaşam enerjinle vedalaş. bence değerdi ve değdi de.

Şimdi onu bırak sen düşün, o kadar seviyo musun ?

Not: bir kısmında lafı gtünden de anlamış olabilirim. ama doldum lan ben de söylemek istedim...

bir sürü çözümde var ama bak müridim ne  güzel söylemiş:

o kadar seviyor musun?

kendini düşünmeyecek kadar?

ama ters tepkide yaratabilir.

ankarada olsaydın cok ilginç anektodlar uygulardık hocam.

şahsım gormüyorum hayattan zevk alabilen, nasıl yaşanacağını bilen, okumayı seven, çen ve gözlemciliğime egoma kendime güvenen bir adamım.

burada intahar etme derecesine gelen körleri hayata döndürmüş, ilginç arayışta bulunan insanları hayatla tanıştırarak tecrübe yaşamalarını sağlamışımdır.

bu işler ilaçla olmaz her psikologla her doktorla olmaz.

yaşama geri döndürmenin gücü  senin gözlemlerinde ve hayal gücünde saklı.

örneğin: uçak düşüyor, öleceksiniz kurtuluşunuz yok

, birbirinize itiraflar, söyleyemediğiniz şeyleri söylersiniz değil mi?

sonra uçak düşmesin, düşmediğinize yaşadığınıza şükredersiniz.

bunun gibi.

yardımmcı olmayı isterdim doğrusu.

fuck the system!
Toplam Hit: 6883 Toplam Mesaj: 45