Hiç, Birşeyi Hayal Edip Başarabildiniz Mi?
-
Bugün sınav sonucum geldiğimde bunu düşündüm.Genelde çok hayalperest insanımdır sürekli bir şeyi yaparken o işin üst seviyelerini düşünüp hayalere dalarım :) . Sürekli ileride haytatımı durumumu felan düşlerim. Bu bir dizi hayallerimin ilk zinciri olan lys de ilk 15bine girmeyi başardım nitekim 13bininci oldum ve hani insan çok istese olabilir gibi geldi. Belki, çok gencim hayat daha neler yaşatcak bana ne kazıklar yiyeceğim de bu görüşümden vazgeçeceğim ama şu an mutluyum.Merak ettim hiç hayatınızda çok istediğiniz bir şey olup başardınız mı? Muhtemelen birçoğunuz şu kişiyi çok seviyordum sevgili olduk felan diyeceksiniz sevgili durumları hariç olsun :) .
-
sayısal mı sözel mi
-
çooooook :)
-
Hepsini başardım a.q
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------
sayısal mı sözel mi
-----------------------------konumuzla ne alakası var :D mf4
-
radyocu olmak sitiyoreum dedim 1 ay içinde radyocu olmuştum üniversitede 4 yıl yayın yaptım :D
-
lisede reklamcı olcam dedim..
reklamcılık okudum..
Yönetmen senarist olcam dedim..
Senaryo teklfi almayı başardım..
Şimdi Yönetmenlik kaldı..onuda başarıcam ama acelem yok sindire sindire büyüyorum..herşey çok güzel..bazı sıkıntılar aksaklıklar tabiki oluyor..(hep aq parası yüzünden tabi)..ama parasal konularda sıkıntıya düştüğümde dediğim tek birşey var..
Ama böyle ama şöyle Bu sorun çözlcek sonra üzülmeye deymeyeceiğini anlıyacağım..
İnanmak şükretmek ve başarmak..bu konuda şükretmek çok önemli bence..yani şuanki halinizin değerini bilmek. -
Sayısalı tutturmayı hayal ediyorum, az kaldı az, biraz daha sinerji.
-
15 yıllık bi keş olarak sigarayı bıraktım..1 hafta oldu
-
cok oldu da hoca ipi kacırdım hepsini b.k ettim :/
genciz .. galyana kapılıp kaybediyoruz elimizdekileri .. :| -
Bence lys ösym nın yaptıgı sınavlarda calıstıgın ıcın hayal degıl emegının karsılıgını alıyorsun bırde o andakı sans durumuda var .
Hayal degıldır hedefe ulasmaktır.
lotoyu tutturacam dedım tutturdum.