Hiç, Birşeyi Hayal Edip Başarabildiniz Mi?
-
kçk yaşlarda bilgisayara merağımdan yazılım sektörü tam benLik dedim daha üni yi beklemeden anadoLu lisesini deilde mesLeğe erken bşlamak için direk anadoLu meslek biLgisayar yazıLım ı seçtim .D snra mezun olur olmaz direk üni yazıLım'ı kazandm..D o sıra teknoloji marketlerdinde satış da çlşma bi heves haLine geLmişti nerden çktıysa artk :) hemen o işe girmeLiyim dedim 1 ay sonra türkiyenin en iyi teknoloji marketinden biri çağırdı beni...D ve bi süre iyi bi referns sağladım kendime o sektörde. D ( tbi yazLm sektörü önceliğim olcağndan hedef i kaydırıyos.. .)
-
hayal edipte tembelligimden gerçekleşmeyen hayallerim vardı :D
-
hayallerim oldu ama hayatımda başarabildigim hiç birşey yok..
-
edit:var desek yeter :D
-
Get a vw t1 or die tryin'
-
herkes gibi olmayan hayaller peşinde yalnızım
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------
Hepsini başardım a.q
----------------------------- -
hayatımdaki engüzelşeyi mahvettim busaatten sonra başarsam neolur başarmasam ne olur sefil sefil yaşıyoruz işe
-
Genelde İstediğim Herşeyi Yapabiliorum Allaha Şükür. Çocukluk hayallerimi Şimdiye kadar Bitirdim Sayılır . Artık Hayatımı Şekillendirmek için Hayal Kuruyorum ...
Dünyada En büyük Sihir bence İnanç Gücü ...
-
Gaara bunu yazdı:
Genelde İstediğim Herşeyi Yapabiliorum Allaha Şükür. Çocukluk hayallerimi Şimdiye kadar Bitirdim Sayılır . Artık Hayatımı Şekillendirmek için Hayal Kuruyorum ...
Dünyada En büyük Sihir bence İnanç Gücü ...
evet bu çocukda benden..tuttum dostum seni :)) ne dilersen oluyor dimi :)) artık şaşırmıyorum mucizelere :)