Hiç Dostumuz Yokmuş - İşte Soykırımı Tanıyan Ülkeler
-
Uruguay , Lübnan Ve Başka Ülkeler Tanımışlar Ya Rabbi Ne Büyük Izdırap !
-
Almanya'da bile savunamamışız kendimizi. Elinoğlu nerden bilsin soykırım moykırım. Gidip duygu sömürüsü yapan Ermenilerin oyunlarına geliyorlar. Bizim yaptığımız hiçbirşey yok. Ne bir dikbaşlılık ne de kendini doğru düzgün tanıtabilme çabası. Bütün Dünya sırf Türkiye'ye karşı çalışıyor sanki. Biraz suçu kendimizde arayalım.
-
Azerbaycan ile dostlugumuz var(DI) sağolsun Akp hükümeti sayesinde...
ayrıca scheitann gayet güzel yazmış.
-
cagatay09 bunu yazdı:
-----------------------------
ne diyon haci sen sacmaladin artık iyice.. sanki kurtulus savasini avrupaya yaranmak icin yaptik a.q hayret bisiy ya.
-----------------------------okuduğunu anla
ikisinin arasında bağıntı kurmadım
bağıntı kurduğum yerleri okuyup anlarsan çözersin
-
scheitann bunu yazdı:
hiçbir ülke bir diğerinin dostu değildir.
tüm ilişkiler çıkarlar üzerine kurulur esas budur.
şimdi bu ülkeler bunu kabul etti diye kızmamak lazım. neden?
iğneyi kendine çuvaldızı başkasına demişler...
o ermeniler gidip te o ülkelerde bizim gibi karı kız peşinde koşacağına gittiler lobi çalışması yaptılar.
olmayan birşeyi oldu diye gösterdiler. heryere uzandılar.
biz ne yaptık bekledik.. her zaman olduğu gibi.
A.B. nin kıçını öpmeyelim. Amaç da A.B. ye girmek olmasın.. insanların A.B. deki yaşam standartlarını istemek yerine birliğe girip heryere gitmeyi istemelerini
hiç anlamadım zaten.
ayrıca kurtuluş savaşında hiç bir şey kazanmadık. zafer bayramında neyin zaferi bana bir açıklarmısınız?
viyanayı aldık tarihe iyi bakın. viyanayı aldık beğenmedik geri döndük.
fransa'da vals yapıldığında bizim padişahımız ülkemde böyle bir rezillik görürsem gelir tahtını başını yıkarım demiştir.
ortadoğu vilayetimiz avrupa şehrimiz anadolu başkentimizdi. neydik ne hale düştük bu mudur kurtuluş??
-----------------------------azına sağlık hocam
-
ToR5 bunu yazdı:
Almanya hariç bunlarla dost olmasanız da olur. Hem ülkeler arasında dostluk diye birşey yoktur.
almnlarda ipne türkleri calıstrıyorlar ve kabul ediyorlar soykırımı -
Yav bırakın boyle boş işleri. Kim tanırsa tanısın. Her yerde doğanın kanunu işler. Güçlü güçsüzü daima ezer. Biz dünyanın sayılı güçlerinden olduk mu bakalım kim kimi eziyo. Şu kabul eden ülkeleri toplasan ne yazar. Onlara değil, onları bize mahkum etmeliyiz.
-
lübnana asker göndermemişmiydik yanlış mı hatırladım
-
daha qecen qun niTroUs ile bunu konusuyorduk.. evet fransada soykirimi reddetmek suctur ve yaptirimlari vardir.... hapis para vb...bu konuda bizi avrupanin kucaqina birakan..Pardon oturtan zihniyetin a.q...
-
döndürüp dolastirip habire kabul eden ülkelerde var :D muhahah a.q adamlar 2003de kabul etmisler bide 2004 2005 de kabul etmisler :D
her sene kabul töreni düzenliyorlar veledi zinalar..