Hiç Dostumuz Yokmuş - İşte Soykırımı Tanıyan Ülkeler
-
ummeti_bela bunu yazdı:
-----------------------------
daha qecen qun niTroUs ile bunu konusuyorduk.. evet fransada soykirimi reddetmek suctur ve yaptirimlari vardir.... hapis para vb...bu konuda bizi avrupanin kucaqina birakan..Pardon oturtan zihniyetin a.q...
-----------------------------Hocam k.bakma ama biz daha Türkçemize sahip çıkamayıp senin gibi yazarsak
bırak soykırım yapmadığımızı birilerine anlatmayı elimizde olanıda kaybederiz.
-
Conquer bunu yazdı:
döndürüp dolastirip habire kabul eden ülkelerde var :D muhahah a.q adamlar 2003de kabul etmisler bide 2004 2005 de kabul etmisler :D
her sene kabul töreni düzenliyorlar veledi zinalar..
-----------------------------+1654684631687684351
koy götüne rahvan gitsin. sizene ya adamlar her sene kabul ediyolar, ediyolarda noluyo? gelip sana: senin aq, "geçmişte benim dedemin aq" mu diyolar? ki deseler n değişecek olmayan bişeye? sende koymadım ama koyduysamda iyiki komuşum dersin.
ben öyle diyorum soykırım yoktur ulan! varsada iyikide yapmışız..
-
yalnz şuna dikkatinizi çekerim sözde olan bi soykırımı kabul eden veya tanıyan ülkelerin nerdeyse tamamı gerek başka ülkeleri sömürge altına almak için yaptıkları katliam ve soykırımı gerek kendi üllkelerinde devrim , sağ-sol veya başka bir olay adı altında yaptıkları soykırım ve katliamları ne çabuk ört pas edip ne çabuk unutup ve unutturup da türkiye yi hiç bir yerde hiç bir tarihi belgeye , kanıta bakılmadan hangi hakla bu soykırımı iddaa edip de tanıyp kabul edebiliyorlar ayrıca bu hakkı nasıl kendilerinde görebiliyorlar çok ama çok merak ediyorum ...
-
Camgoz bunu yazdı:
Siktir edin soykırımı :D Bir 31 çekin rahatlayın :D http://www.tahribat.com/Forum-Ilk-Cinsel-Deneyim-106930/22/
-----------------------------ciddi konudan ban gelebilir ...
-
HighElf bunu yazdı:
Camgoz bunu yazdı:
Siktir edin soykırımı :D Bir 31 çekin rahatlayın :D http://www.tahribat.com/Forum-Ilk-Cinsel-Deneyim-106930/22/
-----------------------------ciddi konudan ban gelebilir ...
-----------------------------hocam özür dilerim ama demeden edemiycem
hadi o linkini verdiğin konu biraz saçmaydı (aslında ciddiydide sonra geyiğe döndü)
bu ülke senin gibiler yüzünden bu hale geldi siktir edin soykırımı 31 çekin... düşman işgal edip alt katında ananı bacını götürse sen üst katta 31 cekmeye devam edersin kanımca...
-
Türk'ün Türkten Başka Dostu Yok Denmemiş Boşuna
-
Generaller devredeABD'li komutanlar 'soykırım' tasarısı sonrası Amerikan kongresini uyardı: İncirlik Üssü önemli
Amerikan ordusunun üst düzey iki ismi, Amerikan Kongresi’ni, Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesi’nce kabul edilen ‘Ermeni soykırımı’ tasarısı nedeniyle kullanımı tehlikeye giren Adana’daki İncirlik Üssü konusunda uyardı.
ben derim ki incirlik üssünü kapatalım...
-
Almanya hala milli gelirinin 3'de 1'ini İsrail'e aktarıyor diye biliyorum. İşin aslı kimsenin derdi "Asil Türk milleti kimseyi soykırımdan geçirecek kadar alçak değildir" mevzusu değil bana kalırsa. Tek dert bizim sırtımızı ebediyete kadar yere getirecek bu mecburi tazminat. Düşünsenize bir Türkiye'nin milli gelirinin 3'de 1'inin Ermenistan'a gittiğini? Zaten açlıktan neredeyse ağzı kokacak olan Ermenistan halkınında tek derdi bu. O kadar da kan davasının peşinde değiller bana kalırsa. Bu işe duygusal ve tarihsel sebeplerden çok ekonomik sebeplerden bu kadar sarılıyorlar.
Ayrıca mevzuya bilimsel bir perspektiften bakacaksak sayın mürid dostlarım öncelikle şununda ayrımını yapmanız gerekiyor:
Soykırım ve Katliam aynı şeyler değildir. Örneğin; Karabağ bir katliamdır, Halepçe bir katliamdır. Lâkin Ermeni'lerin kastı katliamdan ziyade dönemin Türk otoritesinin Ermeni milletini yok etme niyetinde olduğudur. Aynı şekilde Nazi Almanya'sında da bizzat Hitler'in sözlerinden de anlaşılabilir ki tek gaye Yahudileri yok etmektir.
Umarım açıklayıcı olabilmişimdir.
-
Müslüman devletlere dil uzatanlar hani nerdesiniz, burdaki ülkelerin hiçbiri müslüman devlet değil, kim dost kim düşman, kim kör kim gözü açık.... :D
-
Dost mu,o ne?
Ülkelerin arasında dostluk,olmaz,sadece çıkar ilişkileri vardır.