folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Hiç Eskimeyen 6 Efsane Yazılım

Hiç Eskimeyen 6 Efsane Yazılım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

vay be 6 haneli icq uin vardı hala var gerçi ama kullanan var mı ?

bi ara bende binlerce vardı, bazılarını satmıştım, bazılarını değişik numaralarla takas etmiştim.

hepsinin şifresini bi kağıda yazmıştım, ancak o kağıdı bulamıyorum yıllardır :)

#471714 kullanıyordum, 1988660 gibi doğum yılına özel uinler felan da vardı, hey gidi...

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DracuLax
    DracuLax's avatar
    Erkek
    oliWeR bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı

Irc serverlari calisiyormu hala varmi goren yazisan filan

1-2 ay önce mirc yükledim undernet e girdim 7-8yıl takıldığım ortama üzerine kavga ettiğimiz kanalların hiç biri yok o meşhur İstanbul Ankara kanallarında da 5-10 kişi var tahminim yarısı da bot. 

O Tayfadanım ama Alayı Mazi Oldu Kardesım :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

eskimeyen diyor ama nostajli başlığı olmuş ben de win3.1 yazayım bari. birçok bankamatik, terminal vb cihazda bildiğim kadarıyla kullanıma devam ediliyor.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı

Bilgi için teşekkürler. Müzik için kendi bilgisayarımda winamp harici başka bir yazılım kullandığımı hatırlamıyorum. Onboard ses kartı, CREATIVE 2+1 hoparlörüm var. İleride daha kaliteli bir donanıma geçersem işin yazılım kısmını da dedin gibi yaparım.

Bence yine de bir dene. Foobar2000 kur üstüne wasapi eklentisini kurup output kısmından seç. Yalnız bu şekilde kullanınca foobar açıkken diğer pogramların, windows'un sesini duyamazsın. Çünkü asio'nun mantığı windows'u devreden çıkartıp direkt ses kartı ile iletişime geçmesi. Arayüz olarak da çok iyi sekmelerde playlist oluşturabiliyorsun. Equalizer ayarı da yaparsan daha iyi olur. Genelde ortadaki frenkansı (1.2 kHz) hiç ellemeyip sağındaki solundakileri merdiven gibi tek tek yukarı çekince güzel oluyor. Yani hepsini ayarlayınca açık kuş kanadı gibi olacak.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    DarkSkull bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı

Bilgi için teşekkürler. Müzik için kendi bilgisayarımda winamp harici başka bir yazılım kullandığımı hatırlamıyorum. Onboard ses kartı, CREATIVE 2+1 hoparlörüm var. İleride daha kaliteli bir donanıma geçersem işin yazılım kısmını da dedin gibi yaparım.

Bence yine de bir dene. Foobar2000 kur üstüne wasapi eklentisini kurup output kısmından seç. Yalnız bu şekilde kullanınca foobar açıkken diğer pogramların, windows'un sesini duyamazsın. Çünkü asio'nun mantığı windows'u devreden çıkartıp direkt ses kartı ile iletişime geçmesi. Arayüz olarak da çok iyi sekmelerde playlist oluşturabiliyorsun. Equalizer ayarı da yaparsan daha iyi olur. Genelde ortadaki frenkansı (1.2 kHz) hiç ellemeyip sağındaki solundakileri merdiven gibi tek tek yukarı çekince güzel oluyor. Yani hepsini ayarlayınca açık kuş kanadı gibi olacak.

gaza getirdin yükledim şimdi flac albümleri nerden indiricem söyle bakalım :)

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo

SimCity'i mycity yaptirmis.

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

winrar winzipden sonra geldi sayılmaz

winamp kullanan yok

msn den sonra skype geldi sonra microsoft skype ı aldı

bu işte çıktığından beri devam eden office ailesi var özellikle excel ve word

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    WH0 bunu yazdı

projeyi kime yazdırmış ?

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo
    KotomineKirei bunu yazdı
    WH0 bunu yazdı

projeyi kime yazdırmış ?

- mc : kanka bi projem var

- mc : hostingi sen al

- mc : domaini sen al

- mc : kodu sen yaz

- mc : %50 ortagiz

- mc : fikir benim

- x : tamam peki proje ne?

- mc : cok gizli soylemem

:)

wh0 tarafından 19/Şub/19 14:52 tarihinde düzenlenmiştir

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
Toplam Hit: 5973 Toplam Mesaj: 47
hiç eskimeyen 6 efsane yazılım