Hiçbirine Yakalanmayan Keyloggermiş.. Fıss
-
Hakkaten paylaşaydın bi hocam ?
-
ders olmuştur
-
arkadaşa bi bardak soğuk su ikram etseydiniz :/
-
dediğiniz wrdm hakkındaki yazılarıma bakarsanız dolandırıcılıktan başka bişey olmadığını anlarsınız.
ancak bende bu hizmeti veriyorum :D
kişiye özel fud yani fully undetected virüs satabilirim ve denilenler harfi harfine yapılabilir yani karşıdaki bilgisayara hakim olabilirsiniz.
piyasada birçok fud crypter olabilir ama kişiye özel değil :)
konularıma bakarsanız free olarakta verdiğimi görebilirsiniz.
x3muq tu yanılmıyorsam nick tam aklımda değil.
oda yapıyor bu işleri.
-
free keylogger alın,
parayı crypter e basın(runtime/scantime)
-
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------
biz onu kırdık ki ama kullanmadık.
-----------------------------:d
-
Bence bu konuda birkaç kişi ayak yapıyor "adı mehmetmi bilmem ne bişey" demelerinden bariz belli zira bu işe bulaşmış bir çok insan wardom dan geçmiş ve mehmeti tanıyordur nasıl ki tahribattan ve aytek ten haberi olmama ihtimali yoksa mehmet ve wardom dan haberlerinin olmaması imkansız gibi bişey.
Bahsettiğiniz mevzuda haklı olabilirsiniz çalışır çalışmaz bilmem, ona bişey demiyorum fakat sanki arkadaş aldıda ben ona yardım ediyorum ayakları yapıyomuşsun gibi geldi :)
-
İyi olmuş o kadar lafına hala aldıysa söyleycek söz yok bırak akıllansın azcık.Bide azcık siteleri takip etse free bi trojana crypter ile bu işi halledebilirdi.
-
çok basit bir hex editör ile kolayca editlene bilecek bir yapıya sahip tek yapmanız gereken PHP ile post oluşturmanız ve logları tutacağı bir database. Zaten sniffer ile nereye post ettiğini göre bilyorsunuz.
kısaca para vermeye gerenk yok :P
-
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------
çok basit bir hex editör ile kolayca editlene bilecek bir yapıya sahip tek yapmanız gereken PHP ile post oluşturmanız ve logları tutacağı bir database. Zaten sniffer ile nereye post ettiğini göre bilyorsunuz.
kısaca para vermeye gerenk yok :P
-----------------------------niye illa o keyloggerı kullancam diye kasıcaksınki kendini :D
dandik bi keylogger açık kaynak kodlu bi ingiliz keyloggerının türkçeye çevrilmiş hali :)
piyasada ondan 10larca kat fazla fonksiyonu olan ve daha sorunsuz log yollayan 100 kb stubu olan keyloggerlar var.
warloggerın stub'u 2 mb'a yakın :D