Hırsızı Öldürmek Acil Yardım !
-
Müridler 1 ay once evimize hırsz girdi telefon ve para alıp cıkmı$.1 hafta önce Yeniden girdi babamın silahını alıp havaya sıktım bu adamı öLdürsem neoLur lütfen yardm... simdiden tesekkürler
-
Yatak odasında öldürürsen bişey olmaz diye biliyorum ama girerse sen yinede öldür işini garantiye almış ol
-
Hatırladığım kadarıyla yatak odasında vurunca nefsi-müdafa 'dan bişey olmuyodu :D
-
Gözüme uyku girmio artık annem ve ablam olmsa yatıp uyuyacm ama Bacaına falan sıksam ??
-
silah ruhsatlıysa vur bacağından evin içinde bişi olmaz ama dışarda vurursan sorun olur sanırım
-
Ruhsat babamın üstüne bisi olurmu ?
-
at balkondan asagi ellerini baglayip.Sonrada git ellerini coz.Bakarken dustu dersin
-
@st_anger_turk bosuna demiolarmıs tahribatın müridleri psikopat die xD
-
Uyari Webmaster siteye giren arkadaslarda olusabilecek psikolojik rahatsizliklardan sorumluluk kabul etmez
-
önce hirsizin tekrar gelecegi zamani bekle.geldiginde ayagina sik.sonra adami götürsünler.sende yeni kapi,pencere taktirt.güvenlik ici 50 kurusluk alarm ve sürgüleme yaptirt.
-
Abi silaha ne hacet,balkon demirlerine bağla aküyü :D bu arada ellerini bağlaman zor olur ama bi bayıltıcı spreyle önce bayıltıp direk aşaı atabilirsin :) illede silah diyorsan sık gitsin amq :D nefsi müdafa dersin ;)
Toplam Hit: 8781 Toplam Mesaj: 65