Hırsızı Öldürmek Acil Yardım !
-
ev yüksek bi yerdeyse aşşaa at möhöhöyn çıkarkene ölmüş süsü virirsin fakat başına bone ellerine eldicen bide aznı yüzü kapa dna örneği bırakma kırkızıda evden çıkartırkene tikatli çıkar o da senin evde bişesini bırakmasın sonra salla aşşaa cumburlop tahtalı köye fekat şöle bişe war adam pişman olabilü onun cezasını vermek sana düşmeye bilü aynı şekilde cennete girme olasılığın en minimum dereceye iner vicdanın rahatsız olur ömrün billah kahrını çekersin ki çekmesen bile hem fizyolojik hem psikolojik sorunlar olarak meydana çıkacaktır ki bu uykusuzluk olabilir sürekli stres olabilir titreme olabilir her polis gördüünde tırsman ve korkman biri sana soru sprduunda terleme gibi etkiler bıraka bilir sana tawsiyem ki bizim eve 3 kez hırsız girme girişiminde bulundu ki ben böyle yaparım yakaladığım gibi aklımda bulunan 3 seçenek war :D
1) Dehşetli işgence döve döve döve döve döve döve burnundaki kılları yola yola öldüresiye dövmek
2) bağlayıp 2 gün aç susuz bırakmak
3) mahalleliye linç ettirmek
şimdi sende öldürme dışında bir çok şey yapa bilirsin hemide daha zevkli olüüü ayrıca bu fikri zenginleştirede bilirsin hemde polisle başın belaya girmez :D hem silahım var dedin bas topuklarına 2 dane :D ama önce yatak odana getir sonra topuklarına sık sonra döv sonrapolise haber ver
-
en temizi sık yatak odasına taşı :)
-
buraya yazdığın için planlı cana kasıt olur. eğer hırsızı gece görüp ateş etsen bişey olmazdı. sen resmen planlamışsın. burdan birisi şikayet ettimi planlı oalrk cana kasıttan yargılanırsın sonun pek hoş olmaz.
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------ev yüksek bi yerdeyse aşşaa at möhöhöyn çıkarkene ölmüş süsü virirsin fakat başına bone ellerine eldicen bide aznı yüzü kapa dna örneği bırakma kırkızıda evden çıkartırkene tikatli çıkar o da senin evde bişesini bırakmasın sonra salla aşşaa cumburlop tahtalı köye fekat şöle bişe war adam pişman olabilü onun cezasını vermek sana düşmeye bilü aynı şekilde cennete girme olasılığın en minimum dereceye iner vicdanın rahatsız olur ömrün billah kahrını çekersin ki çekmesen bile hem fizyolojik hem psikolojik sorunlar olarak meydana çıkacaktır ki bu uykusuzluk olabilir sürekli stres olabilir titreme olabilir her polis gördüünde tırsman ve korkman biri sana soru sprduunda terleme gibi etkiler bıraka bilir sana tawsiyem ki bizim eve 3 kez hırsız girme girişiminde bulundu ki ben böyle yaparım yakaladığım gibi aklımda bulunan 3 seçenek war :D
1) Dehşetli işgence döve döve döve döve döve döve burnundaki kılları yola yola öldüresiye dövmek
2) bağlayıp 2 gün aç susuz bırakmak
3) mahalleliye linç ettirmek
şimdi sende öldürme dışında bir çok şey yapa bilirsin hemide daha zevkli olüüü ayrıca bu fikri zenginleştirede bilirsin hemde polisle başın belaya girmez :D hem silahım var dedin bas topuklarına 2 dane :D ama önce yatak odana getir sonra topuklarına sık sonra döv sonrapolise haber ver
--------------------------
hiç urasamam balkondan atıcam ::) -
bizim otolastik dükkanımız vardı (jant tekerlek ve bilimum yedek parça) hatırlarımda o zamanlar ben 15 yaşımda falandım 6 7 sene önce bi tane hapçı dükkanı kapatırken içeri girip babama bıçak çekti para istedi bamam bu durumlarda çok sogukkanlı vallahi bilemessiniz. babam aniden tezgaha dogru yönelip az önce kamyon tekerlegi için ugraştıgı koca levye yi hapçının koluna vurunca bıçagı bi tarafa kendisi bi tarafa gitti. yerde yatan herifin koluna 1 kez daha vurunca kırılma sesini duydum o an gerçekten gözümün önünden gitmiyor :D adamın dirsek harici bileginin üzerinden bir dirsegi daha olmuş gibi kolo kırıgından yan tarafına kıvrıldı samatyada karakolun yakınındaydı dükkan o ara polisi falan aradık babamın ve benim ifademi aldılar ve serbest bıraktılar adam da zaten önceden 2 gasp ve yaralamadan aranıyomuş birde bizim olay eklenince 26 yıl ceza aldı şu an hala yatıyodur kesin o zamandan beri babamdan acaip tırsarım :))
-
hoobastank bunu yazdı:
-----------------------------
bizim otolastik dükkanımız vardı (jant tekerlek ve bilimum yedek parça) hatırlarımda o zamanlar ben 15 yaşımda falandım 6 7 sene önce bi tane hapçı dükkanı kapatırken içeri girip babama bıçak çekti para istedi bamam bu durumlarda çok sogukkanlı vallahi bilemessiniz. babam aniden tezgaha dogru yönelip az önce kamyon tekerlegi için ugraştıgı koca levye yi hapçının koluna vurunca bıçagı bi tarafa kendisi bi tarafa gitti. yerde yatan herifin koluna 1 kez daha vurunca kırılma sesini duydum o an gerçekten gözümün önünden gitmiyor :D adamın dirsek harici bileginin üzerinden bir dirsegi daha olmuş gibi kolo kırıgından yan tarafına kıvrıldı samatyada karakolun yakınındaydı dükkan o ara polisi falan aradık babamın ve benim ifademi aldılar ve serbest bıraktılar adam da zaten önceden 2 gasp ve yaralamadan aranıyomuş birde bizim olay eklenince 26 yıl ceza aldı şu an hala yatıyodur kesin o zamandan beri babamdan acaip tırsarım :))
babandada korku yokmus hea :| -
hocam vuracak adam gelip buralarda konu acmaz
kusura bakma..
-
Yasdıgımı oku ben vurucam demedim ama bu adamı bi sekilde caydırmalıyım o yüsden cezasını sordum !
-
demirci bunu yazdı:
-----------------------------hocam vuracak adam gelip buralarda konu acmaz
kusura bakma..
-----------------------------bencede öyle ..
-
---RudeboY--- bunu yazdı:
Abi silaha ne hacet,balkon demirlerine bağla aküyü :D bu arada ellerini bağlaman zor olur ama bi bayıltıcı spreyle önce bayıltıp direk aşaı atabilirsin :) illede silah diyorsan sık gitsin amq :D nefsi müdafa dersin ;)
Akü dogru akım 12 wolt birşey yapmaz ama endüksiyon bobiniyle 15.000 - 25.000 wolta cıkarabilirsin.Ama demire baglama ısıya mahruz kalabilir ve herhangi bir yanma söz konusu olabilir,Cıplak kablolardan seri baglantı oluştur ve balkona ser basıp carpılıp aşagı düşerse önce bagla sonra pantolonunu indir Daşaklarına igne batır toplu ibne olsun tamamen girmesin..Yazık yani o yüzden ok