folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Hitman: Absolution | 2012 | Retail | PC Game | Full İso

Hitman: Absolution | 2012 | Retail | PC Game | Full İso

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    APPaLLoSa
    APPaLLoSa's avatar
    Erkek

image%20150F%2050A6E43E%20-%20Hitman:%20Absolution%20|%202012%20|%20RetaiL%20|%20PC%20Game%20|%20FuLL%20iSo

Birini sessizce öldürüp, cesedini kimsenin görmeyeceği bir yere taşımadığınızdan beri ne kadar süre geçti? Çoğunuzun “6 sene” dediğini duyar gibiyim. Tabi ki gerçek bir olaydan bahsetmiyoruz. Bahsettiğimiz kel ve barkodlu kahtamanımız Agent 47. 2006’daki son Hitman oyunu olan Hitman: Blood Money’den beri sesi soluğu çıkmıyordu keltoşumuzun. Ancak şimdi Hitman: Absolution’la birlikte kahramanımız geri dönüyor.

Hitman: Absolution, serinin beşinci oyunu olma özelliğine sahip. Yine IO Interacrive tarafından geliştirilen yapım, klasik Hitman elementlerini, yeni oynanış özellikleriyle birleştiriyor. Yapımcılar, ilk olarak 2007 yılında yeni bir Hitman oyunu için planlarının olduğunu açıklamıştı. Absolution’ın resmi duyurusu için ise, 2011'in İlkbahar aylarına kadar beklenmek zorunda kaldı.

Absolution, yağmurla kaplı olan bir Chicago’da geçecek. Son oyun Hitman: Blood Money, Diana’nın 47’ye kurmaca bir ölüm için yardım etmesiyle bitiyordu. 47, “The Franchise”ın patronu olan eski FBI yöneticisi Alexander Leland Cayne’i öldürmüştü. Sonunda 47’nin nerede olduğunu bilmiyoduk. Ancak Absolution’ın izlediğimiz videolarında, Diana’nın Agent 47 tarafından öldürüldüğüne tanık olduk. Bu da akıllara, Hitman: Absolution’ın belli bir zaman diliminde geçmediği izlenimini veriyor...

Minimum Sistem Gereksinimleri;

CPU: 2.4 GHz dual core Intel or AMD processor
    RAM: 1GB of system memory
    Graphics: DirectX 10 compatible card with 512 MB RAM. Nvidia 8-series or AMD Radeon 3000 series graphics cards.
    Operating system: Windows Vista
    DirectX compatible sound card
    10 GB of hard drive space

Önerilen Sistem Gereksinimleri;

CPU: 2.6 GHz quad core Intel or AMD processor, Core i5 or Phenom X2
    RAM: 2GB
    Graphics: DirectX 10 compatible card with 1GB of video memory, Nvidia 400-series or AMD 5000-series.
    Operating system: Windows 7
    DirectX compatible sound card
    10 GB of hard drive space

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yok artık.

cıkıs tarihi 20 kasım'dı avrupa icin miydi o ?

crack vs. ne durumda ?

heyecandan titreme geldi bak oyunun adını görünce.

tamam beklemedeyiz crack icin :l

son resimde 47'nin barkodundaki yara bandı dikkatlerden kacmadı.

Andrei tarafından 17/Kas/12 03:46 tarihinde düzenlenmiştir

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

iyi olay chicago'da geçiyomuş memleketim gibi bilirim sokak sokak midtownmadness sağolsun.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

heycan geldi nan.. kıreki de çıksında yardıralım hitman ebimizle :d

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek
    WALLACEs bunu yazdı

iyi olay chicago'da geçiyomuş memleketim gibi bilirim sokak sokak midtownmadness sağolsun.

midtownmadness gözünü sevdigimin mause kontrolu indiriyorum  mk bak şimdi anılarım canlandı  (:

Ben bu insanları anlamıyorum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

vayy baba sonunda sahalara geri indimi yaw bekliodum bunu :D mk 50 gb AKK var 2 oyun indrsem bi bu bi de call of getti :D

Living Death
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

Hitman diyince aklıma geldi,Punisher diye bir eleman vardı.ona ne oldu la kaç yıldır ortalarda görünmüyor,keşke devamını getirseydiler

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

yemin ediyorum şimdi baktım heyecanlandım.ilacı bekliyoruz =)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    daha önceki serilerini oynamadım bu oyundan başlasam zevk alirmiyim

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    UNKN0WN bunu yazdı
    WALLACEs bunu yazdı

midtownmadness gözünü sevdigimin mause kontrolu indiriyorum  mk bak şimdi anılarım canlandı  (:

yapmayın lan ağlatcanız şimdi beni :( kulenin tepesine çıkardım ben ne günlerdi.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
Toplam Hit: 6256 Toplam Mesaj: 34