Hızlıal.Com Ucuza Ürünaldım Vermiyorlar!!
-
Göt korkusuna mıdır nedir bilmiyorum e-postalardan sonra talep etmememe rağmen kredi kartımdaki harcama iptal edilmiş dün ödediğim ücret bu gün geri iade edilmiştir. Artık olan oldu parayıda iade etmişler çirkeflik yapmayacam. Ama keşke iade etmeselerdi diyordum. Normalde para iadesi istesem yapmazlar şerefsizim.
Gold ve hizlial.com artık kara listeme eklenmiştir.
-
hoca kart işlem kayıtlarında var daha neyi sıkıntı ediyosun:S işi gücün yoksa sardır derim.
-
DrKill bunu yazdı:
-----------------------------
Göt korkusuna mıdır nedir bilmiyorum e-postalardan sonra talep etmememe rağmen kredi kartımdaki harcama iptal edilmiş dün ödediğim ücret bu gün geri iade edilmiştir. Artık olan oldu parayıda iade etmişler çirkeflik yapmayacam. Ama keşke iade etmeselerdi diyordum. Normalde para iadesi istesem yapmazlar şerefsizim.
Bir önceki mesajımda nasıl bir yol izlemen gerektiğin ile ilgili bilgi verdim.
Kesinlikle hakem heyetine başvurmalısın, sonucunu merak ediyorum. -
bence olumlu bi sonuca ulaşamaszın.
-
DrKill bunu yazdı:
-----------------------------hocam konunun takipsiydim de sen neden pes ettin ki senin yapman gerekenlerle,çirkefliğin ne lakası var.Senin hakkın olan hakkını arıyorsun.YOK zamanımı harcamak istemiyorum dioyorsan...Bir çok kuruluş neden var.
-
bence kendin için olmasada diğer insanlar için bişeyler yapma vakti gelmedimi :) sen mağdur oldun bari diğer insanlar mağdur olmasın diye bastırman gerekir en basitinden :) bence hakkını ara hocam arkandayız ve konunun takipçisiyiz. bak "sanane" nickli arkadaşa da aynısı olmu$ ve adamlar o kadar uyarıya rağmen fütürsuzca davranmaya dewam ediyorlar.sen ben biz böyle yaptıkça adamlar tatlı dille kelime oyunlarıyla insanları kandırıyor..
-
yapıştır hocam burdayız
-
DrKill bunu yazdı:
-----------------------------Allah allah insanın hakkını araması nezamandan beri "çirkeflik" oldu arkadaşım?
Müridler anlatmışlar nasıl bir yol izlemen gerektiğini. Hakkını aramalısın. Sen susarsan, o susarsa, ben susarsam bu adamlar her seferinde aynı şeyi yaparlar.
Hakkınızı arayın ya, susmayın artık. Koyun olmayın, artık sürüden ayrılın.
-
Kardesım ne cırkeflıgı,ne alaka ya?
hakkını ara elbette arkadasların dedıgı gıbı...
Gıt Dava ac gerekırse alıcagın tazmınat bıle onları batırmaya yetecek kadar olabılıyor bazen...Bence hakkını ara..
-
Dostum bence en iyi kötülüğü yaptın, konuyu google da indexlettin :D Bence buradan başka birkaç sağlam forumda daha çalış, iyice indexlensin hizlial.com , bak bakalım bidaha böyle bir olay oluyormu... Millet enayi değil, akıllı olsunlar...