Hocam, Yanlış Giriş Yaptın, Hakkını Zorlama Bence, Sikilebiliten Yükselebilir :|
-
jannissary, 02/02/2008 11:20:27 PM Tarihinde
hiç sewmiyom hiç...imzayada yazdım... sitede tartışmaların yasaklanması hölüyü sevmemmi sağlamaz tabi.. karşılıklı oturup demlensek bile sevmem bilmiyom çok karışık bu aralar kafam
son söz olarak holü a.qKendileri şu an aramızda değil :D:D
-----------------------------------
silme simgesine bastık mı
Hocam, Yanlış Giriş yaptın, Hakkını zorlama bence, sikilebiliten yükselebilir :|
diyo. sikibilite tükselince ne oluyor bilen varmı. ben bi kaç kere tıklamıştım bişi olmadı.
-
hocam normalde bu mesaj başka birine yapılmış bir yorumu silmek istediğinde çıkıyodu, neden böyle olmuş anlamadım, yetkilerinle ilgili bir sorun var :)
-
hocam başka bir müridin namahremine girip işlem yapmaya çalıştığını sistem anladığından, senin sikilebilite olasılığının yükseldiği konusunda uyarı veriyor. [ne cümle oldu bea :D]
-
Bana yapılan yorum o :) Jannis beni ne kadar sevdiğini göstermek istemiş :)
Hacı başkasının yorumunu silmeye yeltenirsen fark edildiğinde banlanırsın gibi bişey açıklaması sanırım...
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------
hocam normalde bu mesaj başka birine yapılmış bir yorumu silmek istediğinde çıkıyodu, neden böyle olmuş anlamadım, yetkilerinle ilgili bir sorun var :)
zaten öyle kardeş.http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=59907
bu topicte bir sürü var.
hata mesajınsa diyorki "Hocam, Yanlış Giriş yaptın, Hakkını zorlama bence, sikilebiliten yükselebilir :|"
işte sikilebilite yükselince ne oluyor bilen varmı.
-
banada aynısını diyo :D
-
çok tuhaf bişi sikilibite :D tdk ya sormak lazım türkçe mi diye :P
-
sikilebiliten yükselirse sikilebilirsin diyo
meali: banlanabilite katsayın yükseliyor
-
hmm ben eleman kendisine yapılmış bir yorumu silmek istiyor sandım :)
ben baya bi önceden denemiştim yorum idlerini yazıp silinio mu diye bakmıştım, sora da bu msjla karşılaşmıştım :)
ama evde denemeyin tehlikeli :F
-
tdk sozlugune degil
rdk nunun sozlugune bakin.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------tdk sozlugune degil
rdk nunun sozlugune bakin.
rdk=rene dil kurumu mu oluyor :D