Hocam.Com Torpil Geçme,Sıra Yükseltme Çabaları Vs.
-
Bugun gmaile başvuru şeysi geldi tıkladım üye oldum üyeliğim onaylandı lan ne iş :D
-
bu ne saçma skik siteymiş la 1988 öncesi doğum tarihi yok.
-
way aaaakkaadaş. ne hocaymış lan :/ bi acc verinde girip bakim harbi haftalardır bu konu up oluyor merak ettim en sonunda yaw
-
Hocalar, torpil geçebilecek varsa bir el atsın beklemeyelim o kadar süre.
-
Biraz baktımda,kendinizi bu seviyeye düşürmenize gerek yok müridler.
Forumada girdim baktım adam akıllı bi muhabbet ortamı yok,üniversiteye geçmiş incicilerin saçma sapan muhabbetleri(Sonra niye işsizlik var,üniversite öğrencileri böyle olursa tabi işsizlik olur anasını satıyım).
Ordan iş yapcağınıza yalnız kalın kafanızı dinlersiniz daha iyi .
-
acayip ekmek varmış yalnız :)
-
TeRRoR bunu yazdı
Biraz düşününce bence öyle değil.
Reelde iş görmeyen kızların,kendini,sanalda harun abilere bile "oha tatlılığa bak" diyecek derecede yokluk çeken elemanların yorumlarıya egolarını tatmin etmesidir.
Üyelere özel bölüm varmıdır bilmem ama açık kısımlara baktığımda muhabbetler genelde salakça,herkesin kendini beğendirme çabasıyla birşeyler yaptığı,heryerden yapmacıklık akan bi ortam gördüm ben.
-
pcdoktor636 bunu yazdıTeRRoR bunu yazdı
Biraz düşününce bence öyle değil.
Reelde iş görmeyen kızların,kendini,sanalda harun abilere bile "oha tatlılığa bak" diyecek derecede yokluk çeken elemanların yorumlarıya egolarını tatmin etmesidir.
Üyelere özel bölüm varmıdır bilmem ama açık kısımlara baktığımda muhabbetler genelde salakça,herkesin kendini beğendirme çabasıyla birşeyler yaptığı,heryerden yapmacıklık akan bi ortam gördüm ben.
pcdoktor636 dediğini 5 ile çarpın sonra karesini alın... Yapıcı insanların tükendiği bir mekan ama eğer amacınız bi gireyim bakayım da envayi çeşit hatun ve boş iş dolu... Ama girin görün derim elbet :P
-
ben ümidi kestim yaşım otuz oldugunda mı üye olucam siteye.adminler egomanyak
-
tigin59 bunu yazdı
ben ümidi kestim yaşım otuz oldugunda mı üye olucam siteye.adminler egomanyak
Tehtid edelim :P , Bizi üye yapmassan siteni heykleriz diyelim belki üye yaparlar ha ?