Hocam.Com'da Yetkili Tanıdığı Olan
-
Zor zar siteye üye olmuştum.Geçenlerde tam hatun tavlama yöntemlerini kullanayım dedim sıkıntıdan.Herhalde bir 30-40 hatuna mesaj çekmişimdir.
10-15 civarında geri dönüş oldu ve 3 tanesiyle süper muhabbet ediyordum.Hatta muhabbetleri burda yayınlayacaktım.Neyse, bir tanesi var ki çok tatlı ve çok sıcak kanlıydı.Yani hatun yanımda olsa ilk geceden çıkardım.Neyse;İ
tam mesja yolluyordum pat ;
"
Hesabınız 30.10.2011 21:03 tarihine kadar engellenmiştir.Sebep: Hesabınız otomatik olarak engellenmiştir. Otomatik engelleme sistemi, Özel mesajlarınızın içeriği,sayısı ve forumlarda yazdıklarınız ile ilgilenmez. Şikayet edilen mesaj, forum mesajı, rapor gibi bilgilerle ilgilenmez. Uyarı ve engellenme sebepleri sistemin kötü amaçla kullanılmaması amacıyla paylaşılmamakta olup, sık karşılaşılan nedenler arasında yapılan yorum ve arkadaşlık tekliflerinin reddedilmesi gibi durumlar yer almaktadır. Ceza süresi, daha önce aldığınız cezalara göre kademeli olarak artmakta ve minimum 3 gün ile başlayarak 1 yıla kadar uzayabilmektedir. Bu işlem nihai bir işlem olup iptali mümkün olmamaktadır.
"
Herhangi bir şekilde rahatsız edici, taciz edici birşey yok, hiç birinde.Şikayet eden de olmamıştır eminim.İlk açıış cümlesi "tam tipimsin , *** olmasan" ordaki yıldız işte gsliyse gsli, esmerse esmer vs.. vs..
Fakat büyük ihtimalle çok mesja yolladığım için gitti.30'una kadar kapalı diyor.İletişimden şikayet yok ve açmanızı talep ediyorum dedim.Sonuçta hiç bir şekilde şu kadar mesaj atabilirsiniz diye bir kural yok.
Mesja attım ama bakıpta bana geri dönene kadar zaten 1 hafta geçecek.Sinir bozucu..Sadece 3 kızın iletişim adreslerini alsam yetecek.
--
Neyse sonuç olarak böyle bir atraksiyon yöntemi var mıdır ? illa 30'una kadar bekleyecek miyiz ?
-
bende üye olmak istedim 100binlerde sıra verdi banada yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim...
-
aynen ya bende 2senedir üye olamadım sıra bekliyorum... ama çözümün bulunursa güzel olur, ne kadar kapalı olcak ki hesabın ?
-
Çok abartıyolar bu siteyi , bir süre kullandım sevemedim hiç.
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------
Çok abartıyolar bu siteyi , bir süre kullandım sevemedim hiç.
-----------------------------abicim site iyi aslında.Yonja'dan çok daha iyi ortam var.Birilerinle tanışabilirsin.Birilerinle muhabbet edersin.forum kısmını bahsetmiyorum, forum kısmını ziklemem.Fakat güzeldir site.
FAcebook ve hocam ayrıca diğerlerindeki şu mesaj, arkadaşlık ekleme vs.. limitlemesi çok canımı sıktı çok.Adam gibi bi sosyal site yapıcam.Az kaldı , alayının aqoycam.
-------
Mail gelmiş, otomatik ban kalkmaz diye.Siktirsin pezevenkler.
-
üye olamayan arkadaşlara yardımcı olabilirim. pm atın
-
EnableTurk bunu yazdı:
-----------------------------sen yetkili bi abiye benziyorsun :) ..
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------EnableTurk bunu yazdı:
-
sistem otomatik olarak gezdiğin hatun profillerini, senin profiline bakan hatun profillerini, senin gönderdiğin mesajları, sana dönülen mesajları falan bi algoritmayla oranlıyor ve bir sayının altında kalırsan sistemden atılıyorsun. abazasavar gibi bir şey -yanlış anlama- ama öyle.
saçma sapan iş. adres koparmaya falan bak ya da hatunun adını falan bi yere yaz facebooktan devam edersin.
-
Ar0fer bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
EnableTurk bunu yazdı:
----------------------------- -
50 tane site var elimde siteye tanıtıcı yazı ekleyince hemen aktif ediliyor üyeliği,bana o kodu gönderin eklerim sitelerden birine :)