Host Aranıyor
-
hmm geçenlerde domain aranıyor dedik, saolsun ugur kardeşimiz yardımcı oldu, şimdi domaini aldıkta host yok :P domaini kontorle aldık, şimdi kontorde kalmadı. 50 mb falan bi alana ihtiyacım var. fazla alan ve bandwidth gerekmez. sponsor falan olacak olan varsa yada sonradan (birkaç hafta sonra) ödeme yapılması koşuluyla host satabilecek olan varmı? profesyonel bişeye ihtiyacım yok. yavaş olmasın yeter. alan olarak 100 mb nin üstüne hiç gerek yok. 50 mb de işimi görür. tekliflerinizi bekliyorum.
-
enteresan banta gerenk yok diyosun yani olmazki öle iş
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
enteresan banta gerenk yok diyosun yani olmazki öle iş
-----------------------------ya düz site, dosya falan paylaşmıcam yani aylık 1 gb bandwidth yeter artar bile. 50 mb de alan yeterli. yokmu bi sponsor?
-
BuZuL satıyo ondan al
-
ekle yardımcı olim sponsor olurum ;) sabiano@zirveasp.com
-
HaYVaN bunu yazdı:
BuZuL satıyo ondan al
-----------------------------yaw söyledim onada pek ilgilenmedi saolsun :S msn e çağırdım dün sabah, ancak akşam açarım dedi, akşamda evde deildim. öyle gitti. yoksa alcaktım ondan ..
-
sabiano bunu yazdı:
ekle yardımcı olim sponsor olurum ;) sabiano@zirveasp.com
-----------------------------eklendiniz ;)
-
http://www.000webhost.com/
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------HaYVaN bunu yazdı:
BuZuL satıyo ondan al
-----------------------------yaw söyledim onada pek ilgilenmedi saolsun :S msn e çağırdım dün sabah, ancak akşam açarım dedi, akşamda evde deildim. öyle gitti. yoksa alcaktım ondan ..
sponsor oluyorum sana hacı domaini p.m at bilgilri yolliyim. -
BuZuL bunu yazdı:
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------HaYVaN bunu yazdı:
BuZuL satıyo ondan al
sponsor oluyorum sana hacı domaini p.m at bilgilri yolliyim.
-----------------------------yaw daha şimdi pic boy açtı 500 mb alan. çok teşekkür ederim düşündüğün için genede.
-
isimtescilden ucak durda hostu nerden istersen ordan al