Hostable.Com Dan 3 Yillik Sınırsız Sadece 0.9$‘A Hosting
-
Konyali bunu yazdı:
-----------------------------
BosphorusPasha bunu yazdı:
Konyali bunu yazdı:
First Payment Amount: $0.99 USD
Recurring Amount: $251.64 USDbu ne anlama geliyor, bize kayacaklarmi?
-----------------------------yinelenen miktar hocam o, tekrarı durumunda ödeyeceğin miktar..
-----------------------------iyide paypaldan ödeme yaptim, orda 3 sene sonra kendisi yeniliyor hostu.. :|
netfirmsden aldigim domainler kendine kendine yenilenmis, durduk yere para cektiler... (netfirms olayini hatirlayanlar)
-----------------------------şifre değiştir bankaya talimat ver hostable destek ile konuş yenilenmesini istemiyorum de paypalda izinsiz para çekilmesini engellemek gibi bişi varsa onu yap, paypala 3 yıl sonra para yatırma ya da paypalı imha et.
-
Konyali bunu yazdı:
BosphorusPasha bunu yazdı:
Konyali bunu yazdı:
First Payment Amount: $0.99 USD
Recurring Amount: $251.64 USDbu ne anlama geliyor, bize kayacaklarmi?
-----------------------------yinelenen miktar hocam o, tekrarı durumunda ödeyeceğin miktar..
-----------------------------iyide paypaldan ödeme yaptim, orda 3 sene sonra kendisi yeniliyor hostu.. :|
netfirmsden aldigim domainler kendine kendine yenilenmis, durduk yere para cektiler... (netfirms olayini hatirlayanlar)
-----------------------------paypala bak ödeme aboneliği varsa iptal et yoksa kart bilgilerini kaldır.
-
"ödeme aboneliği" dediğiniz şeye nasıl bakıyoruz. Bende şimdi paypaldan aldım 3 yıl sonra göte gelmeyelim :)
-
_Dert_ bunu yazdı:
"ödeme aboneliği" dediğiniz şeye nasıl bakıyoruz. Bende şimdi paypaldan aldım 3 yıl sonra göte gelmeyelim :)
-----------------------------paypalda profil sekmesini tıklıyosun orda önceden onaylı otomatik odemelerim seçeneği var. orayı tıkla gürdüklerini iptal et.
Bu arada bende aldım bitane, brinkster sağlam bir firma güvenebilirsiniz. ama yinede paypal ile almanızı öneririm.
paypalı olmayıpta burdan host almak isteyenler varsa Ben alayım 5 Tl yatırsınlar hesabıma :')
iletişim için pm...
-
aldım ama ne şifre verdi ne de server no fln. ne yapcaz yahu bu sitede? Biri anlatsın lutfen
-
Vay bee şimdi 3 yıllık sınırsız hostingimiz mi var :) Şimdi şöyle birşey yapabilirmiyiz, 3 tane domain olsa bende bu domainlere ayrı ayrı klasor acabilirmiyim yoksa sadece 1 domainle mi idare edicez..
-
ferr_t__ bunu yazdı:
aldım ama ne şifre verdi ne de server no fln. ne yapcaz yahu bu sitede? Biri anlatsın lutfen
-----------------------------panele gir products& services var ordan gir hosting plan yazar
-
_Dert_ bunu yazdı:
Vay bee şimdi 3 yıllık sınırsız hostingimiz mi var :) Şimdi şöyle birşey yapabilirmiyiz, 3 tane domain olsa bende bu domainlere ayrı ayrı klasor acabilirmiyim yoksa sadece 1 domainle mi idare edicez..
-----------------------------istersen 10000 tane domaini host edebilirsin. bildiğin reseller hacı.
-
Nitrous bunu yazdı:
ferr_t__ bunu yazdı:
-----------------------------panele gir products& services var ordan gir hosting plan yazar
-----------------------------sonunda gelmiş lanet şey. Baya bi sure gelmedi. Eyvallah hocam.
-
Şuan sitenin vermiş olduğu free siteme ulaşamıyoruz arkadaşlar. Ftp'den girebiliyorum ama panelden giremiyorum sizde böyle sorun var mı?
Cp5 deyim..