Hosting Gaspi
-
arkadaslar adim burhan. bi firmadan web alani kiraladim, geceleri site görüntülenmiyordu. konuyu izah etmeye calistim firma calisanlarina hem sözlü hemde yazili olarak fakat bi sonuc alamadim. defalarca mail attigimdan hostumu gasp ettiler, kullanamiyorum. firmaya gittim parami iade edin dedim yemin ederim benden cingene ciktilar, vermeyiz diyorlar. benden sikayetci olacaklarmis ki olsalar keske. inanin benim icin gurur meselesi oldu, sizlerden ricam bu islerden anlayan bi arkadas var ise bana yol göstermesi. yani emek harcayacak sonucta, isterse karsiligini öderim istemezse dua ederim, inanin gidip firma calisanlarina saldiracak durumdayim, yani bunu yapmak bana yakismaz. iilaki cok daha uygun bir yolu olmali. bilgisayar basinda mesajlarinizi bekliyorum.
-
hangi firma ?
-
hocam firma adını ve sitesini p.m ile at bi :)
-
firma ismi isimtescil
-
çoğu hosting satan firma 15 günde geri ödeme garantisi verir.
tüketici hakklarnı biraz araştır derim.
-
bana olayı detaylı yazarsan gerekeni yapmaya çalışırım.
başınızdan geçenleri yazarsan ve bilgileri detaylarsan iyi olur hocam :) -
arkadasim, bu firmanin calisanlari gercekten müsterilerini ciiddiye bile almiyorlar. durumu kac defa dile getirdim, ftp ye giremiyorum suan. server sorunumuz var dediler, gelistiriyoruz dediler, server tasiyoruz dediler, hemen hallediyorum dediler vs. benim onlara attigim mailler ve onlarin bana geri attigi mailler mevcut elimde. durumu basindan sonuna kadar buraya mi yazayim, pm atayim ne yapayim.
-
isim tescil benim domaini bile neredeyse 1.5 günde açtı :) transfer ettir uğraşma onlarla sana yazık :)
edit: ayrıca yüce googleda ara daha öncede bu şekilde bi dünya adama aynı tavrı göstermişlerdi bi daha da böyle bişeyi türkiyeden alırsam iki olsun..
-
önce uptime oranına % kaç demişler ona bak.
daha sonra siteye erişemediğin süreyi % olarak hesapla belirtilen uptimeden fazlaysa mahkemeye vermekle tehdit et ve sana gelen mailleri sakın silme.
tüketici hakkları diye bir şey var sonuçta :) faturan vardır umarım
-
faturam kullanici adiyla isimtescile baglandigimda menüden ulasiyorum. kullanici olarak bazen giremiyorum isimtescile pasife ediyorlar, faturayi simdi yazdiriyorum. buzul bahsettigin oranlari nasil yapilir biliyorum.
-
gugul amca ne demiş ?
http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&q=isim+tescil+rezilli%C4%9Fi&btnG=Google%27da+Ara&meta=&aq=f&oq=isim+tescil+rezilli%C4%9Fi&fp=f524915cd73dfa79