Hosting Gaspi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek

arkadaslar adim burhan. bi firmadan web alani kiraladim, geceleri site görüntülenmiyordu. konuyu izah etmeye calistim firma calisanlarina hem sözlü hemde yazili olarak fakat bi sonuc alamadim. defalarca mail attigimdan hostumu gasp ettiler, kullanamiyorum. firmaya gittim parami iade edin dedim yemin ederim benden cingene ciktilar, vermeyiz diyorlar. benden sikayetci olacaklarmis ki olsalar keske. inanin benim icin gurur meselesi oldu, sizlerden ricam bu islerden anlayan bi arkadas var ise bana yol göstermesi. yani emek harcayacak sonucta, isterse karsiligini öderim istemezse dua ederim, inanin gidip firma calisanlarina saldiracak durumdayim, yani bunu yapmak bana yakismaz. iilaki cok daha uygun bir yolu olmali. bilgisayar basinda mesajlarinizi bekliyorum.

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hangi firma ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

hocam firma adını ve sitesini p.m ile at bi :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek

firma ismi isimtescil

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

çoğu hosting satan firma 15 günde geri ödeme garantisi verir.

tüketici hakklarnı biraz araştır derim.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

bana olayı detaylı yazarsan gerekeni yapmaya çalışırım.

başınızdan geçenleri yazarsan ve bilgileri detaylarsan iyi olur hocam :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek

arkadasim, bu firmanin calisanlari gercekten müsterilerini ciiddiye bile almiyorlar. durumu kac defa dile getirdim, ftp ye giremiyorum suan. server sorunumuz var dediler, gelistiriyoruz dediler, server tasiyoruz dediler, hemen hallediyorum dediler vs. benim onlara attigim mailler ve onlarin bana geri attigi mailler mevcut elimde. durumu basindan sonuna kadar buraya mi yazayim, pm atayim ne yapayim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

isim tescil benim domaini bile neredeyse 1.5 günde açtı :) transfer ettir uğraşma onlarla sana yazık :)

edit: ayrıca yüce googleda ara daha öncede bu şekilde bi dünya adama aynı tavrı göstermişlerdi bi daha da böyle bişeyi türkiyeden alırsam iki olsun..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

önce uptime oranına % kaç demişler ona bak.

daha sonra siteye erişemediğin süreyi % olarak hesapla belirtilen uptimeden fazlaysa mahkemeye vermekle tehdit et ve sana gelen mailleri sakın silme.

tüketici hakkları diye bir şey var sonuçta :) faturan vardır umarım

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek

faturam kullanici adiyla isimtescile baglandigimda menüden ulasiyorum. kullanici olarak bazen giremiyorum isimtescile pasife ediyorlar, faturayi simdi yazdiriyorum. buzul bahsettigin oranlari nasil yapilir biliyorum.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

gugul amca ne demiş ?

http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&q=isim+tescil+rezilli%C4%9Fi&btnG=Google%27da+Ara&meta=&aq=f&oq=isim+tescil+rezilli%C4%9Fi&fp=f524915cd73dfa79

Toplam Hit: 6173 Toplam Mesaj: 26