Hosting Gaspi
-
aynı olay www.sonsuzhost.com dada var. aman uzak durun
-
Arkadaslar Orta derecede bile ingilizcemiz yok. lisede ingilizce derslerini hep kopya ile gectiğimden kafamı duvarlara vuruyom. İlerde iingilizce kursuna gidecem ama hem maddi hem manevi olarak hazır değilim.
Peki biz hostlarımızı domainlerimizi hangi Türk firmasından alıcaz. En güvenilir Türk firması hangisi. İlerde yabancı güvenilir büyük firmalarla çalışacaz ama şimdilik Türklerle idare etmemiz gerekiyor. Hangisinden alalım...
-
domain için godady abi uğraşmamak lazım başka bişeyle
ingilizcem yok yapamadım edemedim diyen arkadaşlara "domain" için yardımcı olabilirim
gerekirse kaydı ben yaparım gerekirse msnden adım adım anlatırım nereye tıklayacağını felan farketmez benim için
maksat müridlere yardım
hosta gelince bizim cankirca nickli müridden aldım ilk ücretli hostumu
çok mesudum ola ki bi problem çıka hemen ilgileniyor çok tavsiye ederim
(holyzone'da ücretsiz vermişti ama sistemden kaynaklı problemler yaşadığımdan ayrılmak zorunda kaldım ona da teşekkür edeyim bu arada - zaten bildiğim kadarıyla şu an host satma verme işiyle uğraşmıyor başka projelerle meşgul)
-
türkçe hosting dataxi olabilir kurumsal olarak hizmet alıyoruz memnunum, domain kesinlikle ihs.com.tr.
yabancı domain godaddy, yabancı hosting hostgator.
-
hocam araştırmadan almasaydın keşke. isimtescil, türkticaret gibi firmalarla asla iş yapmayın. en basitinden dün akşam vpsimi başka bir ana sunucuya taşıdım. nameserver için ip adreslerini değiştirdim. ihsdeki 30 küsür domain 10dk içinde yönlendi. isimtescilde olan bir domainim var hala yönlenecek. gece 11de aradım 9 ile akşam 6 arasında ara dediler. sorsan 7/24 destek derler :)
kısacası domain için ihs, hosting, server vs. için ise vital ile çalışıyorum uzun zamandır. teknik destekleri çok iyi, tavsiye ederim.
asıl konuya gelirsekte; buzulun dediği gibi tehdit et :) azcık baskın davranırsan seve seve olmasada başka şekilde yola gelecekler :)))
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------fiko harbiden çok adiler len :D şaka gibiler.. mail geliyo açılacak diyolar 15 saat sonra açılır gibi oluyo :D bi bakıyon bu seferde panele erişemiyon :D muhahha ben ne sövdüm bunlara aslında burda bu şekilde bi anket vari bişey yapsakta tüm millete ışık tutsak en azından türkiyede güvenli ve hızlı firmaları belirtsek insanlarada ışık tutarız komple..
mesela geçen gün bi tanıdık almış niobeweb.net den alan adı almış ne telefon onayı ne whois gizleme var, kendin manuel gizliyosun tamamda bu seferde bu firmalar bilgiler örtüşmüyo diye kendi üstüne geçirebiliyomuş ben nette öncekileri yazıları okuduydum isimtescil böyle çok domaini kendi üstüne geçirmiş..
aslında bunlara bi el atmak lazım illa türkiyeden alıcaksan sağlam hizmeti olan bi yer olsun..
-
Hostbul.net te yorum almayı kapattırmıştı isimtescil okadar sağlam destek veriyolar yani :D İşin düşmiyecek onlara cevap bile vermezler.. Ben domain icin kullanıyorum paneli falan güzel 2 dkda açılıyor kartla alınca.. host almadım hiç..
-
tarzan bunu yazdı:
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------fiko harbiden çok adiler len :D şaka gibiler.. mail geliyo açılacak diyolar 15 saat sonra açılır gibi oluyo :D bi bakıyon bu seferde panele erişemiyon :D muhahha ben ne sövdüm bunlara aslında burda bu şekilde bi anket vari bişey yapsakta tüm millete ışık tutsak en azından türkiyede güvenli ve hızlı firmaları belirtsek insanlarada ışık tutarız komple..
mesela geçen gün bi tanıdık almış niobeweb.net den alan adı almış ne telefon onayı ne whois gizleme var, kendin manuel gizliyosun tamamda bu seferde bu firmalar bilgiler örtüşmüyo diye kendi üstüne geçirebiliyomuş ben nette öncekileri yazıları okuduydum isimtescil böyle çok domaini kendi üstüne geçirmiş..
aslında bunlara bi el atmak lazım illa türkiyeden alıcaksan sağlam hizmeti olan bi yer olsun..
-----------------------------al işte bak. şimdi bir daha aradım. adam sorun sunucuda diyor. sunucuyla ilgili problem yok adım gibi eminim. ben yardımcı olamayacam internetten araştırın dedi adam :|
-
Fikret bunu yazdı:
al işte bak. şimdi bir daha aradım. adam sorun sunucuda diyor. sunucuyla ilgili problem yok adım gibi eminim. ben yardımcı olamayacam internetten araştırın dedi adam :|
-----------------------------sunucu nasıl bişey görmüş mü nerden öğreniyolarsa :D.. para kazanmaya gelince bi numaralar elemanlar desen zaten yetersiz ben anlamıyorum hakkaten memnun kalan var mı varsa bunu nasıl başarıyor :) tamam 10 dakikada onlarca işmi yapıcak değiller fakat sorun burda kaale almamak :| bu böyle olduğu sürece alayının... bi daha türkiyeden böyle bi hizmet almam fikocum..
-
evet nedense web tasarımcılarından güvenilir olanını bulmak oldukça zor.
hele biri varki www.superbilisim.com beni ciddi olarak mağdur etti. tek bildikleri para almak kısacası dolandırmak.
mahkemeye verdim. hemde tazminatla birlikte . bana biri ben web ciyim dediğinde aklıma ilk gelen dolandırıcılık oluyor.söz meclisten dışarı tabi.