Hot Tamale
-
noname bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
lan sizin amk yahu. tmm lan izlemeye başlıyom. lan bi aaaahhh gibi çıkarsa sonu
Objeler çok hızlı yer değiştiriyor. Zamanında basmanınız lazım. Farklı şeyler var göze çarpan, onları bulmaya çalışın. İlk levelde bi huni var onu bulun tıklayın.
huni ikide. ilki güneşin etrafındaki geometrik bi şekildi sanırım 5gen-6gen gibi, emin olamadım çok hızlı gitti.
Baya bi oldu karıştırmışım demek ki.. :)
-
şu sabırsız arkadaşları anlamıyorum abi bekleyin görün yok böyle bi şey amk sırf sonu için her gün 1 doz izliyorum
-
2.bölüme nasıl geçiyoruz beyler bulamadım yaff
3 gündür uğraşıyorum zerresine kadar tıkladım olmadı :/ -
zone bunu yazdı
3 gündür uğraşıyorum zerresine kadar tıkladım olmadı :/hacı nesne tıklamaktan ziyade zamanlaman iyi olmalı.
3, turda tam güneşe girerlerken biberin başına tıklaman lazım 2ye geçmek için
-
hot female diye girmiştim oysaki
-
yine SONU diye tutturdu bizim uyanık muridler :D yok sonu monu tekrar ediyor.
-
:) geçende zırlayan bişi vardı onda da baya bölüm geçmiştik :))
-
Hacılar 14. bölümdeki maymunu nasıl geçtiniz ya?
Elindeki bibere tıklamaya çalışıyorum da yakalayamıyorum, autoclick falan kullansam program anlar mı acaba?
-
kaanstain bunu yazdı
Hacılar 14. bölümdeki maymunu nasıl geçtiniz ya?
Elindeki bibere tıklamaya çalışıyorum da yakalayamıyorum, autoclick falan kullansam program anlar mı acaba?
Orda olay biber değil ki, kuyruğunda çam ağacı süsü gibi birşey var. Ona tıklayacaksın :)
-
joe_black bunu yazdızone bunu yazdı
3 gündür uğraşıyorum zerresine kadar tıkladım olmadı :/hacı nesne tıklamaktan ziyade zamanlaman iyi olmalı.
3, turda tam güneşe girerlerken biberin başına tıklaman lazım 2ye geçmek için
biberin başına tıkladım geçtim sandım olmamış yaFF..
10 kere denedim zamanı iyi ayarlayamadım heralde olmadı sonra biberi aldım çektim çıkardım ordan koydum köşeye bir güzel dövdüm hıamına kodum dedim vurdum başına ezdim kafasını vurdum kırbacı çektim kemeri 2 el ateş ettim ki rüyadan uyandım hacı :) rüyamış meğerse oynaya oynaya rüyama girmiş ibine flash..