Hot Tamale
-
PathfindeR00 bunu yazdıkaanstain bunu yazdı
Hacılar 14. bölümdeki maymunu nasıl geçtiniz ya?
Elindeki bibere tıklamaya çalışıyorum da yakalayamıyorum, autoclick falan kullansam program anlar mı acaba?
Orda olay biber değil ki, kuyruğunda çam ağacı süsü gibi birşey var. Ona tıklayacaksın :)
bir tane autoclick programı kurdum, ekranın her yerine saniyede 2 defa tıklayacak şekilde ayarladım.
O sayede geçtim çok şükür.
Sağolasın hacı yine de..
15. bölümde son diye duydum, onun daha sonuna gelemedim.
Farklı birşeyler yapmışlar sanırım, önce solucana, sonra yerdeki deliğe, sonrasını bulamadım.
Yabancı bi forumda öyle yazıyodu.
-
kaanstain bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdıkaanstain bunu yazdı
Hacılar 14. bölümdeki maymunu nasıl geçtiniz ya?
Elindeki bibere tıklamaya çalışıyorum da yakalayamıyorum, autoclick falan kullansam program anlar mı acaba?
Orda olay biber değil ki, kuyruğunda çam ağacı süsü gibi birşey var. Ona tıklayacaksın :)
bir tane autoclick programı kurdum, ekranın her yerine saniyede 2 defa tıklayacak şekilde ayarladım.
O sayede geçtim çok şükür.
Sağolasın hacı yine de..
15. bölümde son diye duydum, onun daha sonuna gelemedim.
Farklı birşeyler yapmışlar sanırım, önce solucana, sonra yerdeki deliğe, sonrasını bulamadım.
Yabancı bi forumda öyle yazıyodu.
20 son hoca.. 3-6-9-12-15-18 de de bonus bölümler var.
-
-
-
biberlere bitiyorum tamale ...
-
11. bölümde kaktüsün arkasında kuş çıkıyo ben öyle geçtim
-
amk tıklamadıgım yer kalmadi bi nane yok :D
-
Vakit kaybı. 20. bölümden sonra bıraktım.
-
DjBlueMaN bunu yazdı
orjinali ariyorum bende :) swfyi indirip mp3 yapmak zor geliyor suanda :) youtube'dan convert edicem sanırım bu gidişle :) sevdiğim bi abim var ona özel melodi yapıcam bunu :D o arayınca başlasın hot tamale hot hot diye
edit: http://ww3.mp3juices.com/download/4995/8582623/f06ef00f9920/Hot+Tamale+-+Hot+Tamale
edit2: zaten seninkilerde hot tamale değilmiş hot tamale remixi sanmıştım :)
Gzx tarafından 27/Kas/12 01:30 tarihinde düzenlenmiştir -
http://s14.directupload.net/images/120513/wyta6jzz.swf buyrun turkce alt yazilisi