Hotfile Mail Değiştirme
-
birazcık çakallık yapıpta hack yaptığımız hotfile mail adresini değiştirme ihtimalimiz var diye düşünüyorum. Hotfile'e bir mail atıpta Mail şifremi unuttum veya hacklenmiş mail adresimi değiştirmek istiyorum abc@h...t.com diye değiştirmenizi rica ediyorum. Gibisinden bir mail atsak sizce değiştirirlermi ve bunun ingilizcesini yazacak arkadaşa minnettar olurum.
-
MagicSword bunu yazdı:
-----------------------------birazcık çakallık yapıpta hack yaptığımız hotfile mail adresini değiştirme ihtimalimiz var diye düşünüyorum. Hotfile'e bir mail atıpta Mail şifremi unuttum veya hacklenmiş mail adresimi değiştirmek istiyorum abc@h...t.com diye değiştirmenizi rica ediyorum. Gibisinden bir mail atsak sizce değiştirirlermi ve bunun ingilizcesini yazacak arkadaşa minnettar olurum.
-----------------------------
hiç sanmam yutmazlar bence artık bunalra kanan kişi çok az -
sahin141 bunu yazdı:
MagicSword bunu yazdı:
birazcık çakallık yapıpta hack yaptığımız hotfile mail adresini değiştirme ihtimalimiz var diye düşünüyorum. Hotfile'e bir mail atıpta Mail şifremi unuttum veya hacklenmiş mail adresimi değiştirmek istiyorum abc@h...t.com diye değiştirmenizi rica ediyorum. Gibisinden bir mail atsak sizce değiştirirlermi ve bunun ingilizcesini yazacak arkadaşa minnettar olurum.
hiç sanmam yutmazlar bence artık bunalra kanan kişi çok az
-----------------------------denemekten ne çıkarki?
-
MagicSword bunu yazdı:
sahin141 bunu yazdı:
MagicSword bunu yazdı:
hiç sanmam yutmazlar bence artık bunalra kanan kişi çok az
-----------------------------denemekten ne çıkarki?
-----------------------------e o zaman buraya yazana kadar denesene :)
-
ingilizcem yok çevirilmesi lazım oyüzden :D
-
Dear official,
My e-mail account that i've been using for hotfile has been hacked. I can't access my inbox. Hackers might be able to learn my hotfile login details too and i want my registration email to be changed with blabla@blablamail.com as soon as possible.
Best Regards
bunu gönder ama işe yarayacağını sanmam
-
smok3 bunu yazdı:
Dear official,
My e-mail account that i've been using for hotfile has been hacked. I can't access my inbox. Hackers might be able to learn my hotfile login details too and i want my registration email to be changed with blabla@blablamail.com as soon as possible.
Best Regards
bunu gönder ama işe yarayacağını sanmam
-----------------------------teşekkürler bi bakalım :)
-
ya hacklemişiniz ya adamlarla ortak kullanıyorsunuz tamam da hepten değiştirmeyin bari yazıktır esas sahibi de girmeye devam etsin.
-
Fatih bunu yazdı:
ya hacklemişiniz ya adamlarla ortak kullanıyorsunuz tamam da hepten değiştirmeyin bari yazıktır esas sahibi de girmeye devam etsin.
-----------------------------dostum zaten şifresini idsini değiştirdim kullanamıyorki öyle bi imkanı yok az aklı olsa zaten maile sıfırlama mailini isterdi:)
-
MagicSword bunu yazdı:
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------dostum zaten şifresini idsini değiştirdim kullanamıyorki öyle bi imkanı yok az aklı olsa zaten maile sıfırlama mailini isterdi:)
-----------------------------Hotfielde bazı hesablarda şifre deiştirebilirsin ama sahibi yine şifreyi deiştirir..
-
Maldonado bunu yazdı:
MagicSword bunu yazdı:
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------Hotfielde bazı hesablarda şifre deiştirebilirsin ama sahibi yine şifreyi deiştirir..
-----------------------------işte ben kökten çözüm olsun ve maili benim üstüme olsun diye istiyorum bunu.