Hotfile Mail Değiştirme
-
çakall :))
çizk -
Eee sonuç nedir?
-
Bence de işe yaramaz büyük ihtimalle paypal ödeme zamanını ve işlem kodunu da isterler.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Eee sonuç nedir?
-----------------------------daha yeni yolladım maili hemen dönmezlerki :)
-
Fatih bunu yazdı:
Bence de işe yaramaz büyük ihtimalle paypal ödeme zamanını ve işlem kodunu da isterler.
-----------------------------aslında çok güzel bir fikrim var ama tutmayabilir tutarsa çok fena olur ama şimdi paramda boşa gitsin istemem.
-
MagicSword bunu yazdı:
-----------------------------Fatih bunu yazdı:
-----------------------------aslında çok güzel bir fikrim var ama tutmayabilir tutarsa çok fena olur ama şimdi paramda boşa gitsin istemem.
-----------------------------anlat hele.
-
Fatih bunu yazdı:
MagicSword bunu yazdı:
-----------------------------ödeme kodu dediya arkadaş 1 yıllık pre hackledin diyelim 1 aylık paypaldan ek daha al o kodu ver sonucta ödeme yapmışsın hesap senin diye anlarlar. ve 1 yıllık hf accountu ortalama 90 liraya legal diye satarsın.
-
MagicSword bunu yazdı:
Fatih bunu yazdı:
MagicSword bunu yazdı:
-----------------------------ödeme kodu dediya arkadaş 1 yıllık pre hackledin diyelim 1 aylık paypaldan ek daha al o kodu ver sonucta ödeme yapmışsın hesap senin diye anlarlar. ve 1 yıllık hf accountu ortalama 90 liraya legal diye satarsın.
-----------------------------onu diyen arkadaş zaten bendim :) ancak tahmin yürüttüm, belki yaparlarsa bile ilk ödemenin kodunu isterler.
-
yada bilmiyorum bi düşüncem daha var
istek kodu gönder diye biryer var ona tıklayınca o maile o kodu yolluyor pekiya o script kodunu başka benim mailim olan bir hf hesaplı maile yollayıpta o kodu ordan girerek maili değiştirebilirmiyiz gece gece çok fazla zorluyorum ama kendimi kod burda
function requestCode () { $j('#reqid').html('Sending... (<a href="/ajax/reqcode.php?fail=1" target="_blank">Click here</a> if it takes too long.)'); $j.ajax({ type: "POST", cache: false, url: '/ajax/reqcode.php', success: function(){ $j('#reqid').css('color', '#000').html('Sent'); } }); } </script>
-
o kadar aptal olmazlar diye dusunuyorum ... ip adreslerine bakinca cikar gercek ortaya