folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder HSYK Kavgası Ve Uçan Tekme

HSYK Kavgası Ve Uçan Tekme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Küfürbaz%20vekil%20Aslan%20bu%20sefer%20de%20tekme%20attı

http://www.ensonhaber.com/kufurbaz-vekil-aslan-bu-sefer-de-tekme-atti-2014-01-11.html

Kavganın en çok öne çıkan ismi AK Parti'nin neden hala sahip çıktığı anlaşılamayan küfürbaz milletvekili Zeyid Aslan oldu. AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan Yargıçlar Sendikası Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu'na masanın üzerine çıkarak uçan tekme attı.

KADIN GAZETECİLERE AĞIR SÖZLER

Aslan daha önce bir gazetede yer alan uyuduğu anda çekilmiş fotoğraflarına sinirlenerek, kadın gazetecilere "Sizin bacak aranızı çekip yayınlarım" demişti.

KAMER GENÇ'TEN DAHA TERBİYESİZ

Geçtiğimiz mayıs ayında Fatma Şahin'e yönelik tepki çeken sözleri için kürsüye çıkan Kamer Genç'in üzerine yürüyen AK Partili Zeyid Aslan "Öldürüm seni p.. kurusu..", "Senin ananı s..., o.. çocuğu" şeklinde küfür etmişti.

Bunlardan ne vekil olur ne bi halt. ciğeri 5 para etmez kılıklılar.

hele o uçan tekmeyi atan kendi memleketimden olduğu için lanetliyorum o şahsı.

bir kadına bacak aranı çekip yayınlarım diyen kişi lanetlenmiştir benim gözümde ne müslümandır nede insandır.
    iğreniyorum ve seni doğuran anan taş doğursaydı daha hayırlı olurdu diyorum.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

videonun olduğu sayfa bana pek tekin gelmedi

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Millet kavgada taş falan atar bunlar iPad atıyor.Adaletini sikeyim dünya.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Millet kavgada taş falan atar bunlar iPad atıyor.Adaletini sikeyim dünya.

abi kahkaha attım haberede bu yorumada amk bu nedir ya :| http://www.youtube.com/watch?v=Pw2xInFttHA&feature=share 

Living Death
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Bu meclis çocuk yuvası gibi . O ona küfür eder, öbürü sen kime küfür ediyon der kavga eder falan. Böyle insanların yönettiği bir ülkede olmak garip geliyor, her parti için konuşuyorum, bir süredir hiçbirini desteklemiyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

Allahın krosu güya avukatmış

ama adama niye kızıyoruzki

buna oy veren tokatlıları sikmek lazım...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

suratına bakınca Allahın önce bu dünyada zaten lanetlediği bir surat tipi görüyorum.  şeytan suratlı

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

suratına bakınca Allahın önce bu dünyada zaten lanetlediği bir surat tipi görüyorum.  şeytan suratlı yaratık iyyyyyyy

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

videonun olduğu sayfa bana pek tekin gelmedi

tekmeyi site atmış diyosun yani puhahahahaha

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

kurun dar ağaçlarını asın bu 550 başı bak nasıl adam oluyorlar yeniler :))

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

kurun dar ağaçlarını asın bu 550 başı bak nasıl adam oluyorlar yeniler :))

öyle bir şey olursa ip diye seni kullanırlar.

Toplam Hit: 1859 Toplam Mesaj: 16