HSYK Kavgası Ve Uçan Tekme
-
http://www.ensonhaber.com/kufurbaz-vekil-aslan-bu-sefer-de-tekme-atti-2014-01-11.html
Kavganın en çok öne çıkan ismi AK Parti'nin neden hala sahip çıktığı anlaşılamayan küfürbaz milletvekili Zeyid Aslan oldu. AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan Yargıçlar Sendikası Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu'na masanın üzerine çıkarak uçan tekme attı.
KADIN GAZETECİLERE AĞIR SÖZLER
Aslan daha önce bir gazetede yer alan uyuduğu anda çekilmiş fotoğraflarına sinirlenerek, kadın gazetecilere "Sizin bacak aranızı çekip yayınlarım" demişti.
KAMER GENÇ'TEN DAHA TERBİYESİZ
Geçtiğimiz mayıs ayında Fatma Şahin'e yönelik tepki çeken sözleri için kürsüye çıkan Kamer Genç'in üzerine yürüyen AK Partili Zeyid Aslan "Öldürüm seni p.. kurusu..", "Senin ananı s..., o.. çocuğu" şeklinde küfür etmişti.
Bunlardan ne vekil olur ne bi halt. ciğeri 5 para etmez kılıklılar.
hele o uçan tekmeyi atan kendi memleketimden olduğu için lanetliyorum o şahsı.
bir kadına bacak aranı çekip yayınlarım diyen kişi lanetlenmiştir benim gözümde ne müslümandır nede insandır.
iğreniyorum ve seni doğuran anan taş doğursaydı daha hayırlı olurdu diyorum. -
videonun olduğu sayfa bana pek tekin gelmedi
-
Millet kavgada taş falan atar bunlar iPad atıyor.Adaletini sikeyim dünya.
-
Citizen bunu yazdı
Millet kavgada taş falan atar bunlar iPad atıyor.Adaletini sikeyim dünya.
abi kahkaha attım haberede bu yorumada amk bu nedir ya :| http://www.youtube.com/watch?v=Pw2xInFttHA&feature=share
-
Bu meclis çocuk yuvası gibi . O ona küfür eder, öbürü sen kime küfür ediyon der kavga eder falan. Böyle insanların yönettiği bir ülkede olmak garip geliyor, her parti için konuşuyorum, bir süredir hiçbirini desteklemiyorum.
-
Allahın krosu güya avukatmış
ama adama niye kızıyoruzki
buna oy veren tokatlıları sikmek lazım... -
suratına bakınca Allahın önce bu dünyada zaten lanetlediği bir surat tipi görüyorum. şeytan suratlı
-
suratına bakınca Allahın önce bu dünyada zaten lanetlediği bir surat tipi görüyorum. şeytan suratlı yaratık iyyyyyyy
-
u235 bunu yazdı
videonun olduğu sayfa bana pek tekin gelmedi
tekmeyi site atmış diyosun yani puhahahahaha
-
kurun dar ağaçlarını asın bu 550 başı bak nasıl adam oluyorlar yeniler :))
-
unbalanced bunu yazdı
kurun dar ağaçlarını asın bu 550 başı bak nasıl adam oluyorlar yeniler :))
öyle bir şey olursa ip diye seni kullanırlar.