HTC One - Xperia Z‘Ye Rakip
-
Beyler sizce Xperia Z mi yoksa bu mu ?
-
http://kiyas.la/en/cell-phone/compare/HTC-One-vs-Sony-Xperia-Z
-
lalada bunu yazdı
Şu tarz sitelere kıl oluyorum.
Adamlar flash var diye avantaj olarak gösteriyor. (edit bunlar için değil, genel konuştum)
http://youtu.be/UAc7DJRxrRs?t=13m45s
Eski bir sunum . Birinde 500 MHZ birinde 1GHZ var. Fakat Apple 500 MHZ ile daha sağlam iş çıkartıyor.
Çünkü donanım / yazılım uyumu var, başka işler var.
---
iPhone 'da 13 mp kamera var ; bilmem hangi telefonda 40 MP kamera var diyor. Fakat fotoğraf kalitesi megapixelden çok foton yakalamakla ilgili. Ynai lensler sonra adını unuttuğum ve renkleri emen tabaka falan var; onlarla ilgili.
HErhangi bir 13 mp ile iPhone arasındaki farkı zaten görürsünüz. MP olayı poster bastıracaksan geçerlidir. Yani evet özellikleri falan fark ediyor da ; öyle her olayına inanmıyorum
İşletim sistemi, donanım vs.. vs.. bir sürü değişken giriyor işin içine. Çoğu gözboyama amaçl
Ayro tarafından 27/Şub/13 19:50 tarihinde düzenlenmiştir -
zumsuk bunu yazdılalada bunu yazdı
Şu tarz sitelere kıl oluyorum.
Adamlar flash var diye avantaj olarak gösteriyor. (edit bunlar için değil, genel konuştum)
Eski bir sunum . Birinde 500 MHZ birinde 1GHZ var. Fakat Apple 500 MHZ ile daha sağlam iş çıkartıyor.
Çünkü donanım / yazılım uyumu var, başka işler var.
---
iPhone 'da 13 mp kamera var ; bilmem hangi telefonda 40 MP kamera var diyor. Fakat fotoğraf kalitesi megapixelden çok foton yakalamakla ilgili. Ynai lensler sonra adını unuttuğum ve renkleri emen tabaka falan var; onlarla ilgili.
HErhangi bir 13 mp ile iPhone arasındaki farkı zaten görürsünüz. MP olayı poster bastıracaksan geçerlidir. Yani evet özellikleri falan fark ediyor da ; öyle her olayına inanmıyorum
İşletim sistemi, donanım vs.. vs.. bir sürü değişken giriyor işin içine. Çoğu gözboyama amaçl
Bu dediğinin aynısını Htc'nin adamı söylüyor.Donanımhaber röportajını izlersen demek istediğimi anlayacaksın.
-
sony de calısıyorum cihazı inceledim. bayi toplantısında tanıtıldı
normal fotograf makinesi sensörü var iso degerlerini ayarlayıp manuel pozlama yapabiliyosun mükemmel bi cihaz su geçirmemesi de cabası cihaz cok iyi hatta ötesinde. tek sorun nisana ertelemişler gelişini onun dışında perfect. 5 inç 1920x1080 ekran var daha ne olsun ki
-
Zumsukun dediği gibi yazılım donanım uyumu var.
Çoğu android telefonda iphone'dakinden 2-4 kat fazla ram ve 2 kat fazla işlemci gücü olmasına rağmen iphone hem daha akıcı hem daha stabil(iphone'dan nefret ediyorum diyebilirim fanboy değilim)
Ama nexus serisinde bu olay var,yani yazılım donanım uyumu.
Hem güncellemeleri bekleme derdide yok sağlam telefonlar. Ve hantal değiller,kasma yok telefonlarda.
Lg nexus 4 tavsiye ederim.
-
bamboocha bunu yazdı
normal fotograf makinesi sensörü var iso degerlerini ayarlayıp manuel pozlama yapabiliyosun mükemmel bi cihaz su geçirmemesi de cabası cihaz cok iyi hatta ötesinde. tek sorun nisana ertelemişler gelişini onun dışında perfect. 5 inç 1920x1080 ekran var daha ne olsun ki
parlaklık konusunda sıkıntı var diyorlar. birde kamera nasıl hiç çektiği resimlere bilgisayar ortamında baktınız mı?
-
qoqo bunu yazdıbamboocha bunu yazdı
parlaklık konusunda sıkıntı var diyorlar. birde kamera nasıl hiç çektiği resimlere bilgisayar ortamında baktınız mı?
parlaklıkta sıkıntı yok hocam o karsılastırmalı testlerın hepsı tras kanımca rakıp fırmalar tarafından hazırlanan tuzaklar. baktık hocam mukemmel kalıtede resımler. normal makıne gıbı ıso degerı ayarla pozlama ayarla bas deklansore sonuc harıka normal makınelerdekı ıslemcılerden kulalnıyo sony fotograf makıne ıslemcılerınden kı canon a da nıkon a da satıyo sony bu ıslemcılerını -
pcdoktor636 bunu yazdı
Çoğu android telefonda iphone'dakinden 2-4 kat fazla ram ve 2 kat fazla işlemci gücü olmasına rağmen iphone hem daha akıcı hem daha stabil(iphone'dan nefret ediyorum diyebilirim fanboy değilim)
Hem güncellemeleri bekleme derdide yok sağlam telefonlar. Ve hantal değiller,kasma yok telefonlarda.
Hocam lg nexus 4 bnm kafamada çok yattıda.16gb hafıza var ve genişletilemiyor.O yüzden hep tereddüt ettim.Birde "Lg" marka ne kadar sağlam olur o da önemli.
-
Ula aklımda şu ana kadar hep Samsung vardı. Benim için tek markaydı. Fakat şu Htc One'nin telefonunu görünce Htc One sevdalısı oldum. Bu telefonu almalı hoca almalı. 2 Gb ram diyor almak için en büyük sebep la bu. Kim takar Sony'yi, Iphone'yi Samsung'u vs
-
pcdoktor636 bunu yazdı
para olsa amerikadan getirtmek için kascam nexus'u