HTC One - Xperia Z‘Ye Rakip

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Beyler sizce Xperia Z mi yoksa bu mu ?

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/HTCnin-tasarim-bolumu-baskani-anlatiyor-HTC-One-ozel-roportaj.htm

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

http://kiyas.la/en/cell-phone/compare/HTC-One-vs-Sony-Xperia-Z

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    lalada bunu yazdı

Şu tarz sitelere kıl oluyorum.

Adamlar flash var diye avantaj olarak gösteriyor. (edit bunlar için değil, genel konuştum)

http://youtu.be/UAc7DJRxrRs?t=13m45s

Eski bir sunum . Birinde 500 MHZ birinde 1GHZ var. Fakat Apple 500 MHZ ile daha sağlam iş çıkartıyor. 

Çünkü donanım / yazılım uyumu var, başka işler var.

---

iPhone 'da 13 mp kamera var ; bilmem hangi telefonda 40 MP kamera var diyor. Fakat fotoğraf kalitesi megapixelden çok foton yakalamakla ilgili. Ynai lensler sonra adını unuttuğum ve renkleri emen tabaka falan var; onlarla ilgili. 

HErhangi bir 13 mp ile iPhone arasındaki farkı zaten görürsünüz. MP olayı poster bastıracaksan geçerlidir. Yani evet özellikleri falan fark ediyor da ; öyle her olayına inanmıyorum

İşletim sistemi, donanım vs.. vs.. bir sürü değişken giriyor işin içine. Çoğu gözboyama amaçl

Ayro tarafından 27/Şub/13 19:50 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı
    lalada bunu yazdı

Şu tarz sitelere kıl oluyorum.

Adamlar flash var diye avantaj olarak gösteriyor. (edit bunlar için değil, genel konuştum)

Eski bir sunum . Birinde 500 MHZ birinde 1GHZ var. Fakat Apple 500 MHZ ile daha sağlam iş çıkartıyor. 

Çünkü donanım / yazılım uyumu var, başka işler var.

---

iPhone 'da 13 mp kamera var ; bilmem hangi telefonda 40 MP kamera var diyor. Fakat fotoğraf kalitesi megapixelden çok foton yakalamakla ilgili. Ynai lensler sonra adını unuttuğum ve renkleri emen tabaka falan var; onlarla ilgili. 

HErhangi bir 13 mp ile iPhone arasındaki farkı zaten görürsünüz. MP olayı poster bastıracaksan geçerlidir. Yani evet özellikleri falan fark ediyor da ; öyle her olayına inanmıyorum

İşletim sistemi, donanım vs.. vs.. bir sürü değişken giriyor işin içine. Çoğu gözboyama amaçl

Bu dediğinin aynısını Htc'nin adamı söylüyor.Donanımhaber röportajını izlersen demek istediğimi anlayacaksın.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

sony de calısıyorum cihazı inceledim. bayi toplantısında tanıtıldı

normal fotograf makinesi sensörü var iso degerlerini ayarlayıp manuel pozlama yapabiliyosun mükemmel bi cihaz su geçirmemesi de cabası cihaz cok iyi hatta ötesinde. tek sorun nisana ertelemişler gelişini onun dışında perfect. 5 inç 1920x1080 ekran var daha ne olsun ki

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Zumsukun dediği gibi yazılım donanım uyumu var.

Çoğu android telefonda iphone'dakinden 2-4 kat fazla ram ve 2 kat fazla işlemci gücü olmasına rağmen iphone hem daha akıcı hem daha stabil(iphone'dan nefret ediyorum diyebilirim fanboy değilim)

Ama nexus serisinde bu olay var,yani yazılım donanım uyumu.

Hem güncellemeleri bekleme derdide yok sağlam telefonlar. Ve hantal değiller,kasma yok telefonlarda.

Lg nexus 4 tavsiye ederim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    bamboocha bunu yazdı

normal fotograf makinesi sensörü var iso degerlerini ayarlayıp manuel pozlama yapabiliyosun mükemmel bi cihaz su geçirmemesi de cabası cihaz cok iyi hatta ötesinde. tek sorun nisana ertelemişler gelişini onun dışında perfect. 5 inç 1920x1080 ekran var daha ne olsun ki

parlaklık konusunda sıkıntı var diyorlar. birde kamera nasıl hiç çektiği resimlere bilgisayar ortamında baktınız mı?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı
    bamboocha bunu yazdı

parlaklık konusunda sıkıntı var diyorlar. birde kamera nasıl hiç çektiği resimlere bilgisayar ortamında baktınız mı?

parlaklıkta sıkıntı yok hocam o karsılastırmalı testlerın hepsı tras kanımca rakıp fırmalar tarafından hazırlanan tuzaklar. baktık hocam mukemmel kalıtede resımler. normal makıne gıbı ıso degerı ayarla pozlama ayarla bas deklansore sonuc harıka normal makınelerdekı ıslemcılerden kulalnıyo sony fotograf makıne ıslemcılerınden kı canon a da nıkon a da satıyo sony bu ıslemcılerını

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı

Çoğu android telefonda iphone'dakinden 2-4 kat fazla ram ve 2 kat fazla işlemci gücü olmasına rağmen iphone hem daha akıcı hem daha stabil(iphone'dan nefret ediyorum diyebilirim fanboy değilim)

Hem güncellemeleri bekleme derdide yok sağlam telefonlar. Ve hantal değiller,kasma yok telefonlarda.

Hocam lg nexus 4 bnm kafamada çok yattıda.16gb hafıza var ve genişletilemiyor.O yüzden hep tereddüt ettim.Birde "Lg" marka ne kadar sağlam olur o da önemli.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

Ula aklımda şu ana kadar hep Samsung vardı. Benim için tek markaydı. Fakat şu Htc One'nin telefonunu görünce Htc One sevdalısı oldum. Bu telefonu almalı hoca almalı. 2 Gb ram diyor almak için en büyük sebep la bu. Kim takar Sony'yi, Iphone'yi Samsung'u vs

🥒
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı

para olsa amerikadan getirtmek için kascam nexus'u

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
Toplam Hit: 1980 Toplam Mesaj: 15