HTC Sensation Xe Hakkında ?
-
Bu ara yakın bi zamanda telefon alıcam. Öyle bi piyasaya baktım bu telefon gözüme çarptı, fiyat-performans olarak baya başarılı gibi duruyo yorumları filanda okudum pek sıkıntısı yok batarya ve ekran içi tozlanmadan bahsedilmiş sadece.
birde bu var samsung I9070. aslında ilk aklımda ki buydu HTC'yi görünce kafam karıştı.
Sizinde bu 2 ayarda olan bi telefon önerinize açığım. s3 yada iphone 4-5 istemiorum biraz daha maliyeti yüksek onların onuda belirteyim. verebileceğim miktarda 1000 lira seviyesinde.
-
üstad XE nin çıkış süreci boyunca olayı en sıkı takip edenlerden biri olduğuma bahse girerim , ve o tarihlerde alsaydın kaçırma derdim ama şimdi o telefona 1000 lira vermek hiç mantıklı olmaz. ayrıca beats kulaklıkları da vermıyorlar haberın olsun. One x+ alırsan kulaklık var ama bunu alırsan kulaklık yok .
motorola razr xt910 a bi bak derim fp ve batarya canavarıdır. ayrıca2 hafta daha bekleyebilirsin nexus 4 tüm tekno marketlere bi gelsin fiyatlar bi belli olsun . belki onu da alabilirsin 200 fazla verip.
-
Motorola sakin alma.Firmanin gelecekte ne olacağı belirsiz durumda.Alacaksan Galaxy.S3 al derim.
-
karahanx bunu yazdı
üstad XE nin çıkış süreci boyunca olayı en sıkı takip edenlerden biri olduğuma bahse girerim , ve o tarihlerde alsaydın kaçırma derdim ama şimdi o telefona 1000 lira vermek hiç mantıklı olmaz. ayrıca beats kulaklıkları da vermıyorlar haberın olsun. One x+ alırsan kulaklık var ama bunu alırsan kulaklık yok .
motorola razr xt910 a bi bak derim fp ve batarya canavarıdır. ayrıca2 hafta daha bekleyebilirsin nexus 4 tüm tekno marketlere bi gelsin fiyatlar bi belli olsun . belki onu da alabilirsin 200 fazla verip.
XE'nin kutu içeriğine bakıyorum bende harıl harıl, sanırım dediğin gibi kulaklık olayı yok herkes aynı şeyi söylüyo.
Bide motorolaya bakayım, ama aklımda yok hiç motorola.
-
Citizen bunu yazdıMotorola sakin alma.Firmanin gelecekte ne olacağı belirsiz durumda.Alacaksan Galaxy.S3 al derim.
hangi gelecekten bahsediyosun hocam 3 4 sene sonrasıysa zaten xe de o zamana pert olur . ayrıca xe de 768 mb ram var . htc jelly bean için ram sınırı koydu ve xe bu sınırda yanı jelly bean alsa bile (belkide aldı bılmıyorum) bir sonraki sürümü alamıcak. ayrıca 768mb ramin zararlarını telefonu kullanmaya basladıktan 5 ay sonra cok daha net goruceksın .ayrıca bataryası cok cabuk bıtıcek . :D vsvs
felaket tellalı degılım ama o meblağyı vericeksen hocam iyisini al derim cunku ozellıklere bı yere kadar, bi zaman sonra sarj en buyuk sorun halıne gelıyo. biliyorum sense arayuzu cok cezbedıcı bende HTC'ciyimdir.ancak mantık çerçevesinde xt910 daha makul duruyo . bılmıyorum ne dusunuyosun?
ayrıca lg optimus 4x hd yede bakabılırsın s3 muadili bir telefondur ve nispeten ucuzdur
karahanx tarafından 19/Oca/13 13:50 tarihinde düzenlenmiştir -
karahanx bunu yazdıCitizen bunu yazdıMotorola sakin alma.Firmanin gelecekte ne olacağı belirsiz durumda.Alacaksan Galaxy.S3 al derim.
hangi gelecekten bahsediyosun hocam 3 4 sene sonrasıysa zaten xe de o zamana pert olur . ayrıca xe de 768 mb ram var . htc jelly bean için ram sınırı koydu ve xe bu sınırda yanı jelly bean alsa bile (belkide aldı bılmıyorum) bir sonraki sürümü alamıcak. ayrıca 768mb ramin zararlarını telefonu kullanmaya basladıktan 5 ay sonra cok daha net goruceksın .ayrıca bataryası cok cabuk bıtıcek . :D vsvs
felaket tellalı degılım ama o meblağyı vericeksen hocam iyisini al derim cunku ozellıklere bı yere kadar, bi zaman sonra sarj en buyuk sorun halıne gelıyo. biliyorum sense arayuzu cok cezbedıcı bende HTC'ciyimdir.ancak mantık çerçevesinde xt910 daha makul duruyo . bılmıyorum ne dusunuyosun?
ayrıca lg optimus 4x hd yede bakabılırsın s3 muadili bir telefondur ve nispeten ucuzdur
Kardes sen bu konulari biliyo gibi gozukuyosun ayfon bes su anda alinir mi peki
-
LordVader bunu yazdıkarahanx bunu yazdıCitizen bunu yazdıMotorola sakin alma.Firmanin gelecekte ne olacağı belirsiz durumda.Alacaksan Galaxy.S3 al derim.
Kardes sen bu konulari biliyo gibi gozukuyosun ayfon bes su anda alinir mi peki
Legend is back :D bekle biraz bro 5s çıkıcak diyolar :W
-
bende sensation xe var gayet memnunum 1 senedir kullanıyorum bi sorun varsa pm den sorabilirsn
-
Kendini birazdaha zorla ve note 2 al bence
-
s3 mini yi araştır.
-
En iyi fiyat performans telefonları s3 mini ve lg nexus 4'tür.
Eğer yurtdışından getirtebilirsen lg nexus 4 fiyat performans'ta çığır açmış bi telefondur birazcık araştırırsan ne demek istediğimi görürsün zaten.