folder Tahribat.com Forumları
linefolder Html - CSS - XML - JavaScript - Ajax
linefolder Html Siteye Admin Paneli Nasıl Bağlanır?

Html Siteye Admin Paneli Nasıl Bağlanır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Html siteye admin panelini nasıl bağlarız elımde html olarak admın templateler var bunları cms halıne nasıl getırerebılırız sıtenın ıcerık yonetımın nasıl sağlayabılırız.

Anasayfadaki sliderler olmasa bile diğer sayfalara nasıl resım ve yazı ekleyebılırız.

wordpress joomla fılan demeyın kendı yaptıgım htmlı ,php sitelere bağlamak istiyorum.

Nette bı ara sayfaların altına bırkac satır kod yazılarak duzenlenebılır sayfalar halıne geldıgını gormustum ama bulamadım

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

hacı naptın sen ya admin paneli oluştura bilmek için en azından asp  ve ya php öğrenmen lazım

onekine?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

wp ye bagla işte temanı

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

hipokondriyak bunu yazdı:
    -----------------------------

Html siteye admin panelini nasıl bağlarız elımde html olarak admın templateler var bunları cms halıne nasıl getırerebılırız sıtenın ıcerık yonetımın nasıl sağlayabılırız.

Anasayfadaki sliderler olmasa bile diğer sayfalara nasıl resım ve yazı ekleyebılırız.

wordpress joomla fılan demeyın kendı yaptıgım htmlı ,php sitelere bağlamak istiyorum.

Nette bı ara sayfaların altına bırkac satır kod yazılarak duzenlenebılır sayfalar halıne geldıgını gormustum ama bulamadım

PHP veya ASP ile evet bağlayabilirsin. Statik bir dil (HTML) ile olacak iş değil. Dinamik dillerle istediğin hazır template'a admin paneli yazabilirsin. Her türlü içerik yönetiminide sağlarsın. Tabi bu sana aşağı yukarı 1 yıla patlar :) Dinamik dil öğreneceksin falan filan.

ne diyon?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

hiç uğraşma ver template bana kodlayıp gönderiyim sana :D yada bir ihtimal daha var. elindeki tasarımı wp tema olarak düzenlettir wp kullan seçim senin. 

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

wp joomla  tarzı cms ıstemıyorum hocalar ya .Yoksa bende bılıyorum wp tema edıtleyıp koymayı da bazıları extra admın  panelı istıyor wp cok karısık gelıyor onlarada kısıtlı menu koymak ıstemıyorum .

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

wp joomla  tarzı cms ıstemıyorum hocalar ya .Yoksa bende bılıyorum wp tema edıtleyıp koymayı da bazıları extra admın  panelı istıyor wp cok karısık gelıyor onlarada kısıtlı menu koymak ıstemıyorum .

Krea-if senin sanırım. Facebook'ta ki sayfanıza baktım. Yaptığın sitelerin bazıları OpenCart alt yapılı. Daha doğrusu hep OpenCart üzerine çalışıyorsun sanırım. Dinamik dilleri öğrenip daha güzel projeler gerçekleştir. Hazır sistemlerle olacak iş değil. Şöyle de yapabilirsin, kendine özgün bir tasarımı Photoshop'ta yaparsın daha sonra ise Joomla veya WordPress'e giydirirsin tamamdır. Al sana site..

ne diyon?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Daniel-Koo bunu yazdı:

Krea-if senin sanırım. Facebook'ta ki sayfanıza baktım. Yaptığın sitelerin bazıları OpenCart alt yapılı. Daha doğrusu hep OpenCart üzerine çalışıyorsun sanırım. Dinamik dilleri öğrenip daha güzel projeler gerçekleştir. Hazır sistemlerle olacak iş değil. Şöyle de yapabilirsin, kendine özgün bir tasarımı Photoshop'ta yaparsın daha sonra ise Joomla veya WordPress'e giydirirsin tamamdır. Al sana site..

Petshop çalışması vardı ona opencart uzerınde baslamıstık .Birde halı ihracatsıcı bır bey vardı süremiz kısıtlı ıdı o nedenle opencart hazır sistemı kullandık ama opencartın yapısı cok ıyı wp ıle kıyaslanamaz db baglantıları olsun hersey duzenlenebılıyor bu konuda joomlaya benzıyor.

wordpress ,php ,html css üzerinede çok çalışıyoruz opencart 1 adet yaptık 1 adette hala çalışıyoruz uzerinde.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

Hacı php bilmen gerek bunu yapman için.Html kullanarak html dosyasını düzenlemen mümkün değil.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

SUPERBICO bunu yazdı:

Hacı php bilmen gerek bunu yapman için.Html kullanarak html dosyasını düzenlemen mümkün değil.

siteyi php yada html olarak halledıyorum zaten msql bılgım cok ıyı degıl ekstra kodları bılmıyorum ama db baglantılarını kodları ne olarak gecmek te onları bılmıyorum bılsem gomerım

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

SUPERBICO bunu yazdı:

siteyi php yada html olarak halledıyorum zaten msql bılgım cok ıyı degıl ekstra kodları bılmıyorum ama db baglantılarını kodları ne olarak gecmek te onları bılmıyorum bılsem gomerım

http://www.linklup.com/wp-content/uploads/2008/06/mavi-ekran.png

Toplam Hit: 7283 Toplam Mesaj: 20