Hukuki Yaptırım Ne Olur
-
http://emlakkulisi.com/ortak-kullanim-alanlarinin-isgali/296160
-
AyTurk bunu yazdı
Onu yapan kişi müşterinse ahlaksızlığı müşteri yapar orda oturanlar değil. Hiçbir yaptırımda uygulayamazsınız. Hayır da yani sen bayanlara engel olana kadar müşterinin ahlakına engel ol. O zaman sorun kalmaz.
Not: Bina önleri merdivene oturan laf yapanlara da uyuz olurum.
Hocam Türkiye'de olduğumuzu unutarak mı şunları yazıyorsunuz? Adam müşterisinin zihniyetini ne bilsin? Zira ekmek yemek istiyorsa bu sapık bu kötü zihniyetli diye ayıramaz kimseyi.
-
C-force bunu yazdı
Hocalar sinirden pek mantıklı yazamamış olabilirim
Gayrimenkul işi yapıyoruz
Şahısların oturmasına karşı değilim ki isterse şezlog çeksin güneşlensin umrumda olmaz ama mahalle içi ticari bir alanda bulunduğundan ben müşterinin içini dışı bilmem ki orda daha farklı bir durum oluşsa zaten müşteriyi ben döverim ama bu durumda iş daha ciddiye binicek
Hocalar ozaman kimse kusura bakmıcak müstakil evin varsa yıkıp yaptırmıcan ticari düşünmücen ki bahçende dilediğini yapıcaksın
Keyfine düşkünsen
Parklar v.s var gidiceksin oraya
Balkon var orada oturacaksın
hocam yanlış anlamada bu dediğin senin içinde geçerli.
madem kimse oturmasın istiyorsan müstakil bir yer tutaacaksın.
ortak kullanım alanı ile ilgili tek şikayeti olan sensin oturmasınlar diyen sensin.
hatta tüm kat malikleri bu iş yeri bizi rahatsız ediyor diye şikayet edip dava açsalar bilirkişi tayini ile falan seni bile çıkarabilirler.
http://www.apartmansakinleri.com/yargitay-detay.asp?kmk=kmk5&ablm=5_6
-
Bence arkadaş haklı adam çoluğu çocuğu için para kazanmaya çalışıyor birileride dükkanın yakınına gelip kakara kikiri sohbet edecek dükkanın geleni gideni olur ve rahatsız olur gerek yok ekmek parası kazanan insana her zaman saygımız sonsuz
-
heralde pavyoncuyuz elleam ?
-
Esnaf olarak şunu söyleyebilirim eğer apartman sakinleri seni kafaya takarsa imza toplayıp attırma yetkisi var. O yüzden aranı iyi tut derim.
-
mkyb bunu yazdı
Esnaf olarak şunu söyleyebilirim eğer apartman sakinleri seni kafaya takarsa imza toplayıp attırma yetkisi var. O yüzden aranı iyi tut derim.
Hocam varmı bu konuyla ilgili bir ictihat ?
İskanlı bina belediye ruhsat verdiyse neticede kaydım kuydum var ise o biraz mantıksız geliyor
Rızkımız için çabalıyoruz sevgili dostlar
Konuya yazan tüm müridlere teşekkürü borç bilirim
-
Kardesim apartmanla arani iyi tut . bol kazanclar
-
C-force bunu yazdımkyb bunu yazdı
Hocam varmı bu konuyla ilgili bir ictihat ?
İskanlı bina belediye ruhsat verdiyse neticede kaydım kuydum var ise o biraz mantıksız geliyor
Rızkımız için çabalıyoruz sevgili dostlar
Konuya yazan tüm müridlere teşekkürü borç bilirim
Tapulu insanlar evlerinden cikartilabiliyor senin iznin olsa ne yazar.
fazlalik ile arani iyi tut,belediyeye fazlalik giderse sikinti yasarsinzi
-
Hicbir post a alinti yapmadan yazıyorum ama ulan adama yığılmışsınız hepiniz ayiptir arkadaş. Bu adamında kafasi basiyodur ortak kullanim alaninin nasi kullanilacagina dair ama adam gelen musteriler bayanlari rahatsiz etmemesi açısından diye belirtmis. Tabi bu konuya yazan arkadaşlar eminim 1 tanesi bile karıya kıza bakmazlar zaten hepsi başı aşağıda ayak uçlarına bakarlar dimi. Ayip be kardesim harbiden..
Neyse ustam bence sen bu konudaki en yetkili artik apartman yoneticisimi olur ev sahibimi olur bununla konuşarak çöz olayı çünkü konusma harici cozulmez