Hukumdarlar ( Online Oyun )
-
www.hukumdarlar.com dan ulasabilir - uye olabilirsiniz, orta caglarda gecen bi krallik oyunu, tamamen browser tabanli...
http://www.realmsofmayhem.com/main.aspx?act=link&lang=0&id=1238&world=7
Bu da benim linkim diicem ama, tbt forumu kodlarin bi kismini siliyor, yani o link calismaz... neyse isterseniz oyuna bakin, benim linkimin bi onemi yok zaten..
Bu da benim linkim eger buraya tiklayip uye olursaniz bana fazladan tur ve toprak geliyor... ( 24 saatte 6 tur, 30 birim toprak, inanilmaz bi rakam degil ama yine de guzel olur hani... ) Oyuncu adim "musket" eger gelirseniz, diplomasi teknolojisini buldugunuzda ittifak fln yapariz... -
bayağa ayrıntıya yer vermişler.eskiden www.darkthrone.com da oynuodum.artık bunu oynarız türkçe hem.referans olarak musket yazdım bi faydası olduysa iyi.
-
eyw hocam saolasin, bu arada oyundaki nickini fln yazarsan bi krallik fln kurariz yakinda, gerci daha oyunda krallik yok, bi de bu beta, yakinda yeni cag basliycak sanirim...
Bu arada beni ref gosterdigin icin, sen her 100 tur kullandiginda, ben 5 tur kazanicam, ama max 6 tur kazanabiliyorum 24 saat icinde, iyi bise yane :D -
benim hosuma gitti... saool kardeeş....
-
tamam aga ben Bokee diye kaydoldum Musket yazdım o dalgayada
-
abu arada ne yaptiginizi fln soyleyin, istatistiklerden beni bulun, yada arama dan, ulak fln gonderin hizli listeye alin biseler yapin :D
-
aga söylesende bu oyun birazcık nası oynanıyor mantığı nedir öle anlamadan takılıyorum
-
aga söylesende bu oyun birazcık nası oynanıyor mantığı nedir öle anlamadan takılıyorum
-
hoca turkce yardim fln var, oku yaf ( :
-
bu tür oyunlar bni bayaa bi sarıyo hemen kaydoldum
ogame gibi bişi galiba -
kayıt oldum nikim LorD_ELroND. referans olarak musket azdım :D
Toplam Hit: 5710 Toplam Mesaj: 24