Hürriyetin Yapdıgı Büyük Gaflet Ve Ayıp!
-
Bu haberin gerçekliğinden şüphe duyuyorum. O haritaya tekrar bakın beyler diğer ülkeleri de bölüme ayırmışlar. Bence asparagas.
dznlm : Hatta şimdi aklıma geldi 1 nisan bile olabilir :)
-
oyunu oynayan varmı? :)
-
Orda gösterilen ülkelerin sınırlarının hepsi yanlış.Hatta farkederseniz İngiltere'nin sadece %20lik bir bölümü gösterilmiş.Orda gösterilen yer maceranın geçtiği alan.Mallığına düz çizgi çekmişler ordan işte.Oyunda zaten İngiltere,Almanya vs ülke isimleri yok.Hugo dünyası fantastik zaten dünyayı bütün olarak düşünün.Çocukların yanlış öğrenmesi açısından olay doğrudur.Ama bilinçli Türkiye'ye yapılan bir haraket olduğunu zannetmiyorum.
-
Hürriyetin suçumu yok? Bence en büyük suç, bunu türkiyenin en çok okunan gazetelerinden biri olan ve binlerce kişi çalıştıran bir şirket?Denetlemeden yayına sokmakmı? garip diyorum sadece...
-
Allah akıl fikir versin..
-
hürriyetin ta amk emi... Patronları şeref mağduru oLunca böLe oLuyo işTe.. !!
-
:@ ne biçim adamlarsınız akıllanmıyorsunuz bi habere inanıyorsunuz yiyin birbirinizi.Kürt-Türk solcu-sağcı yıllardır girdiniz birbirinize sizi gazlamak amma kolay olur.Bu kadar cahil misiniz?
Kim aldı cdyi kim oyunu kurdu kim gördü böyle birşey olduğunu?Varsa yazsın ondan sonra küfür edersiniz.NE cabuk gaza geliyorsunuz ya.AMa suç sizde değil size eğitim öğretim yuvasında sadece öğretim verip eğtim vermeyenlerde.Suç sizi eğitmeyen ailenizde.Devam edin bu kafayla daha kaç darbe yeriz allah bilir.
-
zumsuğa katılacağım aklıma gelmezdi ama bi konuda haklı. ulan 1 haberle hemen daldınız hürriyet , danimarka koymadınız ortalıkta.
-
karsinojen bunu yazdı:
----------------------------- Hürriyet ne yapsin a.q. samki oyunu mu oynamış adamlar.. -----------------------------madem cocuklara yonelik bilgilendirici bi oyun yapiyorsun bunu test etmeden incelemeden nasil yayinlarsin once test edilip ondan sonra yayinlanmasi gerekirdi.
-
FireX bunu yazdı:
----------------------------- Orda gösterilen ülkelerin sınırlarının hepsi yanlış.Hatta farkederseniz İngiltere'nin sadece %20lik bir bölümü gösterilmiş.Orda gösterilen yer maceranın geçtiği alan.Mallığına düz çizgi çekmişler ordan işte.Oyunda zaten İngiltere,Almanya vs ülke isimleri yok.Hugo dünyası fantastik zaten dünyayı bütün olarak düşünün.Çocukların yanlış öğrenmesi açısından olay doğrudur.Ama bilinçli Türkiye'ye yapılan bir haraket olduğunu zannetmiyorum. -----------------------------dostum dikkat et bir tek ingilterenin siniri dedigin gibi eksik. tabi o da eksik degil, ingiltere dedigin yer o adanin tamami degildir, o adamin tamami (irlandanin az bi miktari ile beraber) "BIRLESIK KRALLIK" tir yani UNITED KINGDOM. UK dedigin yer 4 ulkeden olusur -ingiltere-galya-iskocya-irlanda. adamlar butun UK in sadece ingiltere kismini almislar orada, UK in guneyi. bilmeden konusmayalim. bolunme bir tek turkiyede var, KASITLI OLMA IHTIMALI COK YUKSEK. ve de diger ekran goruntulerinden anlasilacagi uzere TURKIYEDE GUVENDE DEGILSIN gibisinden sozler direk hakarettir. bilmem anlatabildim mi?