folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hürriyetin Yapdıgı Büyük Gaflet Ve Ayıp!

Hürriyetin Yapdıgı Büyük Gaflet Ve Ayıp!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bu haberin gerçekliğinden şüphe duyuyorum. O haritaya tekrar bakın beyler diğer ülkeleri de bölüme ayırmışlar. Bence asparagas.

dznlm : Hatta şimdi aklıma geldi 1 nisan bile olabilir :)

Zimbabwe
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    oyunu oynayan varmı? :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Orda gösterilen ülkelerin sınırlarının hepsi yanlış.Hatta farkederseniz İngiltere'nin sadece %20lik bir bölümü gösterilmiş.Orda gösterilen yer maceranın geçtiği alan.Mallığına düz çizgi çekmişler ordan işte.Oyunda zaten İngiltere,Almanya vs ülke isimleri yok.Hugo dünyası fantastik zaten dünyayı bütün olarak düşünün.Çocukların yanlış öğrenmesi açısından olay doğrudur.Ama bilinçli Türkiye'ye yapılan bir haraket olduğunu zannetmiyorum.

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Laugh
    Laugh's avatar
    Erkek
    Hürriyetin suçumu yok? Bence en büyük suç, bunu türkiyenin en çok okunan gazetelerinden biri olan ve binlerce kişi çalıştıran bir şirket?Denetlemeden yayına sokmakmı? garip diyorum sadece...

Bundan boyle herkez ederi kadar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek

Allah akıl fikir versin..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    hürriyetin ta amk emi...  Patronları şeref mağduru oLunca böLe oLuyo işTe.. !!

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

:@ ne biçim adamlarsınız akıllanmıyorsunuz bi habere inanıyorsunuz yiyin birbirinizi.Kürt-Türk solcu-sağcı yıllardır girdiniz birbirinize sizi gazlamak amma kolay olur.Bu kadar cahil misiniz?

Kim aldı cdyi kim oyunu kurdu kim gördü böyle birşey olduğunu?Varsa yazsın ondan sonra küfür edersiniz.NE cabuk gaza geliyorsunuz ya.AMa suç sizde değil size eğitim öğretim yuvasında sadece öğretim verip eğtim vermeyenlerde.Suç sizi eğitmeyen ailenizde.Devam edin bu kafayla daha kaç darbe yeriz allah bilir. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    zumsuğa katılacağım aklıma gelmezdi ama bi konuda haklı. ulan 1 haberle hemen daldınız hürriyet , danimarka koymadınız ortalıkta.

Zimbabwe
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek

karsinojen bunu yazdı:
    ----------------------------- Hürriyet ne yapsin a.q. samki oyunu mu oynamış adamlar.. -----------------------------

madem cocuklara yonelik bilgilendirici bi oyun yapiyorsun bunu test etmeden incelemeden nasil yayinlarsin once test edilip ondan sonra yayinlanmasi gerekirdi.

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zep_lin
    Zep_lin's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:
    ----------------------------- Orda gösterilen ülkelerin sınırlarının hepsi yanlış.Hatta farkederseniz İngiltere'nin sadece %20lik bir bölümü gösterilmiş.Orda gösterilen yer maceranın geçtiği alan.Mallığına düz çizgi çekmişler ordan işte.Oyunda zaten İngiltere,Almanya vs ülke isimleri yok.Hugo dünyası fantastik zaten dünyayı bütün olarak düşünün.Çocukların yanlış öğrenmesi açısından olay doğrudur.Ama bilinçli Türkiye'ye yapılan bir haraket olduğunu zannetmiyorum. -----------------------------

dostum dikkat et bir tek ingilterenin siniri dedigin gibi eksik. tabi o da eksik degil, ingiltere dedigin yer o adanin tamami degildir, o adamin tamami (irlandanin az bi miktari ile beraber) "BIRLESIK KRALLIK" tir yani UNITED KINGDOM. UK dedigin yer 4 ulkeden olusur -ingiltere-galya-iskocya-irlanda. adamlar butun UK in sadece ingiltere kismini almislar orada, UK in guneyi. bilmeden konusmayalim. bolunme bir tek turkiyede var, KASITLI OLMA IHTIMALI COK YUKSEK. ve de diger ekran goruntulerinden anlasilacagi uzere TURKIYEDE GUVENDE DEGILSIN gibisinden sozler direk hakarettir. bilmem anlatabildim mi?

Gökler Yerler Bir Olmuş, Sonsuz Sıfırdan Fazlaymış.
Toplam Hit: 6501 Toplam Mesaj: 47