Ibanez Grg170dx Elektro Gitar + Marshall 10W Amfi Satılık
-
Geçmişte gitara olan ilgim ile bir anlık gaza gelip almıştım bu gitarı ve amfiyi ama gerçekten çalmaya fırsatım olmadı. Toplasan 4-5 defa çıkarmışımdır gitarı çantasından. Evde süs gibi bir köşede duracağına satıp değerlendirilmesini istiyorum.
Gitar tertemiz hiçbir çizik yok üzerinde ilk günkü gibi duruyor. Amfi de aynı şekilde duruyor. Gitar çantası filan var. Gitarın bütün aksesuarları duruyor sağlam halde.
Şu an resim ekleyemiyorum ama ilgilenen olursa resimde eklerim.
İkisini ayrı ayrı satmayı düşünmüyorum, bu yüzden 450tl gibi bir fiyat istiyorum 2 ürüne. Yani şöyle söyleyeyim gitar 400tl yanında da amfi hediye ediyorum.
Gitarın rengi siyah bu arada şu an resim ekleyemediğim için belirteyim istedim.
Pazarlık yapılır:D -
Hocam neredesin il olarak ?
-
Unutmuşum kusura bakmayın. İstanbuldayım, elden teslim edebilirim istanbul içi.
Edit: bir 450 bi de 400 tl yazmışım hata olmuş orada da kusura bakamyın 450 tl şuanki istediğim fiyat ama dediğim gibi pazarlık sünnettir.
RaAmLis tarafından 10/Nis/13 15:04 tarihinde düzenlenmiştir -
450 yazayım 400 veririm düşündün ama düşündüklerinide yanlışlıkla yazdın :)
-
baltalamak gibi olmasın gitarın sıfırı 560 TL
bende rg370dx var 450 ye bıraktım kimse almadı lan :D
-
Yok ya gerçekten yanlışlıkla yazmışım. Gitarın şuanki fiyatı zaten 585tl ben hem gitarı hem amfiyi 450ye veriyorum. Neredeyse sıfır ürünler, 1 tane dahi çizik yok üstünde.
@Armada
Hocam hem amfi hem de gitarı veriyorum. Ayrıca gitar çantası ve ara kablo filan da var. Ara kablo kendi orjinal değil ben ayrıyetten aldım zamanında 60tl vermiştim çok kaliteli bir kablo.
RaAmLis tarafından 10/Nis/13 15:29 tarihinde düzenlenmiştir -
2 si için güzel rakam zaten yeni başlıcak arkadaşlar sürekli sorup duruodu alın len işte size hazır setup ilk setup :)
-
Ben de bir sene çaldığım grg470dx'imi yanında 40 watt amfi ile 400 tl'ye bırakmıştım. Benden alan arkadaş ikisini 450'ye sattı sonra kar eti ibne :D
-
Geçen yaz taksimde 4-5 yere sordum minimum 375 tl fiyat aldım. Ama adamların bana dediği biz bunları %50 kesinti ile alırız. Kullanıcıya satarsan çok daha iyi fiyata satarsın dediler.
Nasıl diyeyim eğer ki müzik dükkanınız filan varsa alıp direk sıfırmış gibi satabilirsiniz. Aldığımda üzerinden sarkan etiketleri dahi duruyor gitarın. Daha ne diyeyim yani elbette çokd aha ucuza bulunabilir ama ya köprüsü yamulmuştur ya da gitarın tipi kaymıştır. Ben hem aksesuarları hem amfi hem de kozmetik açıdan sıfırdan farksız gitarı veriyorum. Gerisi size kalmış. Satılmazsa da kenarda durur öyle süs gibi bneim amacım hem gitar boş durmasın birileri kullansın istiyorum hem de kendim maddi açıdan tatmin olayım mutlu olayım:D
-
-
hocam ibanez aeg8e elektro akustik ile takas düşünürmüsün?