Ibanez Grg170dx Elektro Gitar + Marshall 10W Amfi Satılık
-
up
-
Konu güncel
Almaya niyetli arkadaşlardan uzun süredir ses yok o aralar benimde bir satmaktan vazgeçme durumum olmuştu filan neyse şuan tekrardan satıyorum. 450tl gitar ve amfi.
-
Hacı Kredi Kartına filan taksitle verir misin? :D
Ciddiyim. Var mı mümkünatı?
-
Hocam ayrı ayrı satmayı düşünmüyormuşsunda. Yine de sadece amfiyi satacak olsan ne kadar istersin?
-
Kredi kartı ve ayrı ayrı satmak önceliğim değil eğer ki kimse almazsa alternatif oalrak düşünerbilirim.
-
Gitar gittigidiyor'da 590 lira ki arkadaş 400 liraya amfi ile veriyor :)
Hevesliyim elektro gitara ama param yok , Param olsa kaçırmazdım. Hayırlı Satışlar hocam -
up
-
cep numaranı gönder konuşalım alıcıyım diye 3 defa pm atmıştım sana.
bi başkası var olmazsa görüşürz diyip salladın.
tamam sen numaranı ver 2 gün sonra arar durumu sorarım dedim. cevap atmaya tenezzül etmedin.
satmaktan vazgeçtiysen mesaja cevap verip vazgeçtim diyeceksin ki karşındaki de ona göre planını yapacak.
ticarette güven esastır aga alacak varsa iyice yoklasın nedir ne değildir diye.
telefonunu göndermeye çekinen adamla ticaret falan yapılmaz.
hss strat aldım. bu ayarda bi ibanez hala bakınıyorum ama denk getiremedim.
-
Hybris bunu yazdı
cep numaranı gönder konuşalım alıcıyım diye 3 defa pm atmıştım sana.
bi başkası var olmazsa görüşürz diyip salladın.
tamam sen numaranı ver 2 gün sonra arar durumu sorarım dedim. cevap atmaya tenezzül etmedin.
satmaktan vazgeçtiysen mesaja cevap verip vazgeçtim diyeceksin ki karşındaki de ona göre planını yapacak.
ticarette güven esastır aga alacak varsa iyice yoklasın nedir ne değildir diye.
telefonunu göndermeye çekinen adamla ticaret falan yapılmaz.
hss strat aldım. bu ayarda bi ibanez hala bakınıyorum ama denk getiremedim.
Hacı benim kimseye yalan borcum yok. Başkasına söz vermişken onun arkasından başkasıyla görüşmek esas güveni sarsar.
O söz verdiğim kişi halen pm atıyor konuyu güncelleme alıcam diye yani değişen birşey yok. Ama benim şuan o paraya ihtiyacım var o yüzden satıyorum. Satmaktan vazgeçme olayıda alacak olan kişiden ses çıkamyınca uzun süre bende uğraşmak istemedim birdaha alıcı bulmakla.
Sana cep numaramı versem değişen birşey olmayacaktı o dönem sana satmayacaktım ürünü. Sanki sana söz vermişimde son anda vazgeçmişim gibi konuşuyorsun.
-
bende grg170dx kullanıcısıyım ve tavsiye ediyorum. yeni başlayanlar için güzel gitar. klavye ve gövde olarak kullanımda büyük rahatlığı var.