İçimizde Çalışır Durumda "Nostaljik" Cep Telefonu Olan Var Mı?
-
Değişir mi o telefon be abicim:( Başka telefon mu bulamadiniz da onu versiniz :S
-
8910 vazgecilmezim henüz daha kahrımı cekiyor :)
-
T10 var. Çalışmıyor ama saklıyorum ilk telefonum benım.. Bide 3310 var. Daha doğrusu vardı sabah hışmıma uğradı. Artık yok :)
-
bende de 2 tane gd90 var ama bataryaları yok :D.bide t10 vardı piknikte kaybettim :D.
-
Kahraman satmaz 8910 u zaten.:)
Gd90'a ve T10 a ne istersiniz? Ben aksesuarlarini bulmaya calisirim..
Bu arada ben vitrinimi zenginlestirdim diyebilirim..
Kısmetse 6 cihaz daha geliyor.. Öncekiler GD92 ve T28 idi..
Şimdide 8850-6310i-Ericsson R310 (Sarı lacivert renk) - GD55 - 3110 - 8110i gelecek..
-
böyle ikircikli başlık yazmıyorlar mı?sağolun allah da sizi güldürsün... :) yanıtları da o gözle okursan müthiş oluyor.yeni keşfettim. "Kahraman"ı tenzih ederek örnek
vermek gerekirse ilginç bir durum ortaya çıkıyor...Aslında Türkçe bu kadar esnek değil ben başka gözle bakmak istedim ;)
Kahraman bunu yazdı:
-----------------------------
8910 vazgecilmezim henüz daha kahrımı cekiyor :)
----------------------------- -
ericsson gh 688 var bir gs maçına saklıyorum
-
ERİCSSON GH 688 varddı bu sabah ama artık yok vefat etti:D telefonun pilinden başladım bütün söktüm ne var ne yok diye sonra toparlayamadım
vefat etti alet napalım kısmet.
-
İkircikli başlık nasıl oluyor?
Chaoser..Boşver GS macini..Nostaljiye katalim ne dersin? :)
-
2 tane ericsson vardı bitanesi A1018s diğeri normal A018 di normal olan kayboldu A1018s ide maça götürdüm kapıda çalıştır bırakalım dediler hakkaten çalışıyodu ama şarjı bitmiş:P çalışmadı aldılar.İstanbuldaki müridler için dolapdere civarlarındaki bitpazarlarını tavsiye ederim telefon için..15 ytl ye zamanında bu iki çalışır telefonu bide chat klavyelerini almıştım.