İçimizde Çalışır Durumda "Nostaljik" Cep Telefonu Olan Var Mı?
-
ikircikli başlık kuruntulu bakmaya müsait olur.kuruntudan kasıt diğer tarafını da kurma bir anlamda.burada "İçimizde" kelimesinden o kuruntulu bakışla ilginç bir
durum ortaya çıkıyor.içimizde kelimesine argo yaklaşırsan ikircikli anlamı bulursun.ayrıca içimizde kelimesi tuhaf olmuş burada. "aramızda" desen ya da "çalışır durumda "Nostaljik" cep telefonu olan var mı?" desen daha iyi olurdu bence.neyse ben
sadece kelimelere takıldım yanlış anladıysan özür dilerim...
-
7110 var .ilk waplı telllerden.ama düğmeye basınca şlak die açılması hasta ediyordu.şimdi yavaşca açılıyor.sanırım biraz greslemek lazım.
-
Peki bu telefon sahibi arkadaslar satmayi filan dusunmuyorlar mi:)
-
-
6310i 2 gün icinde gelir..3210 u satmaz misin..:)
-
DawnOfDarkness bunu yazdı:
-----------------------------
6310i 2 gün icinde gelir..3210 u satmaz misin..:)
-----------------------------satar mıyım hiç 2001den beri bende hatırası çok, 3310 falan da var ama çalışmıyor birde panasonic gd90 mı öyle bişey var
-
GD90 a bakar misin calisiyor mu? Ben de iyice eski tel hastasi oldum:D
-
DawnOfDarkness bunu yazdı:
-----------------------------
GD90 a bakar misin calisiyor mu? Ben de iyice eski tel hastasi oldum:D
-----------------------------en son gördüğümde çalışıyordu,şimdi açılmıyor şarjı yok galiba.arkadaşımındı eğer verirse yollarım sana istersen, koleksiyon falan mı yapıyorsun hayırdır?
-
6600'da artık nostaljik sayılır sanırım :) Bizim arabaya takoz yapacam ilerde. Bir daha nokia'dan telefon falan almam.
-
ilk telefonum gd90 dı. parlement mavi rengi vardı. ekran ışığınıda turuncu yaptınmıydı. geceleri müthiş oluyodu. manyak karizması vardı yani. hala o kadar beğenerek kullandığım telefonum yok.